Hej igen!

Det var knappast igår jag var här inne. nästn glömt bort att den finns men så finns de ju inlägg här som jag bara vill ha kvar så de e väl bäst o uppdatera ibland bara för att ha kvar sin lilla blogg.. =)

Sen sist (december??????!!!!) har de ju givetvis hänt en hel del. 
Vårt hus står numera på plats, vi bor här sen drygt 6 veckor tillbaka och jag älskar det! Ja just nu kan jag bara säga att livet är fantastiskt! 
*Jag jobbar ju heltid i Sunderbyn, det är helt fantastisk kul och att lägga ned 3 år på sitt liv på att plugga för att sedan få jobba inom det man är utbildad som det är lite av en dröm! Mitt jobb är bara så underbart roligt, och man får vara med om så otroligt mkt. Jag är väldigt tacksam över att det blev just de jobb det blev. Jag har säkert sagt det förr men jag säger det igen: Att plugga för att få jobba med något som verkligen inspirerar en det borde alla göra! Sen kommer jag absolut inte jobba med detta tills jag är 65 år. Nej nej, ett jobb bör man nog byta en gång under sitt arbetsliv så jag kanske hoppar på skolbänken där vid 40 igen, det tror jag absolut =) 
 
*Jag har fått mitt drömhus. Det är helt underbart, inga trappor, stort kök, många sovrum och lugnt område. Amanda kan om hon vaknar på natten inprincip krypa in till oss, hon behöver inte halvt i sömnen börja bängla med några trappor och det är ju helt grymt! =)
 
*Ja sen har vi ju fått tillökning i familjen av en liten Uno. Fantastisk kattunge (ragdoll såklart!) som är helt underbar och otroligt snäll med Amanda!
 
*Ja och tillökning väntas ju till våren om allt går som planerat! Självklart måste ju lilla A få ett syskon. En liten busig pojke tror jag på! =) Dock ska vi väl inte ropa hej än! Mkt kan ju hända och jag har lärt mig under detta år att inte ta så mkt förgivet ;)
 
Nä just nu är allt bara så perfekt det kan bli.. förutom en envis förkylning som dragit en hård snara runt mig senaste veckan.
Å just de ja: på fredag drar familjen till stockholm på weekend med shopping, junibacken, god mat, kanske nått museum men framförallt för att fira med bror som fyller 30 år!!!!!!!!!!!
Hade väldigt lite bilder på datorn så denna som är drygt 1 å gammal får bli bilden. ja de e väl tråkight med bildlösa inlägg :)

Det var ju inte igår!

 

RSS 2.0