Gällivare!

Hej hej!

Var dryga månaden sedan jag sist var in här.. herregud, jag insåg de=) Men å andra sidan, har haft rätt fullt upp på slutet o detta är väl knappast en prio fråga så!

Är som sagt på praktik i Gällivare! Redan inne på v4 av totalt 7! Är superskoj! Har fått se sjuuukt mycket roliga/tråkiga/tragiska/intressanta händelser! Och ja hur kul de är går inte o beskriva! De är KUL att gå på praktik, i söndags längtade jag nästan lite efter o få åka upp igen=) Enda jobbiga är ju att lämna Nicklas, Sigge, Flisan och lilla Q! men de fungerar ändå bra!
Dock e de mycket, både praktik + plugg och så lite jobb, hockey (såklart frivilligt) min häst o försöka vara någotsånär social IBLAND! De där med idolkvällar o mys fredagar o lördagar har helt fallit bort! Men, men.. ska försöka få in nån myshelg iaf!
Känner dock att denna linje inte är för dom icke så pluggvilliga=) För förutom våran praktik mån-tors (07-16) så har vi 1 rapport, 1 arbete, workshop (heldag) och en tenta! tro mig.. de där med o tvingas plugga helgtid kommer o börja gälla hos familjen Nord snart;)
Jag har iaf (vilket jag redan sagt 1 miljon ggr) verkligen valt rätt yrke! och INRIKTNING!!! att röntga är ju såklart huvuduppgiften men det görs ju mycket sterila uppdukningar o man får ofta vara assistent till en röntgenläkare vid olika dränage (pleuradrän, nefrostomibyte och tömmning av en cysta har jag bla varit med läkaren o assisterat!) Spännande om än ibland lite ofräscht;)
Trevliga e dom då här uppe i Gällivare allesammans.. skojfriska och roliga människor! Nästan så jag skulle kunna tänka mig o sommarjobba här/ev vikariera lite när jag e färdig (men de ligger ju låååååångt borta!)

Dock blir det nog fler praktiker här uppe, har ju 3 veckor till efter dessa 7 e klara på höstterminen och ytterligare 10 veckor under vårterminen! SÅ några av veckorna hoppas jag kunna göra här såvida de går o lösa med Q och att Nicklas inte blir allt för besviken, hahaha!



Ja då lämnar vi skola/plugg/praktik men stannar kvar i Gällivare, för jag bor ju hos världens bästa Andreas! Vi har faktiskt mycket skoj (okej jag har kul, han får infinna sig i de jag vill, typ se bonde söker fru och IDOL varje kväll=) Äter god mat gör vi oxå, och han e en riktig hejjare i köket! Både 3 rätters, hummer och annat smarrigt har han bjudit så snällt på=)
I veckan är Andreas dock inte här så jag e själv för han e UTOMLANDS! Bokade en resa typ onsdag och drog fredag!! Jaha så de kan gå!! (han är i turkiet en vecka om ni undrar=)
Bjuder här på en bild från Zante förra året, längtar sååå tillbaka. VILL HA VÄRME, GOD GREKISK MAT OCH SUPERDUPERSÄLLSKAP!



Ja och så kan jag ju berätta att älskade underbara Q är dräktig på 45 dygn! Ja de e ju typ 10 dagar sen nu, men det innebär ju att den blivande stjärnan får försäkras in så jag har fyllt i papper o skickat in i helgen, väntar bara på att de ska dras från kontot så kan man andas ut=) Förövrigt e ju namnförslag alltid välkomna om de finns någon med ett riktigt häftigt namn på G! Dock ser jag ju gärna att det finns en anknytning till mamma eller pappa.
Så alltså Quibbl OTL Z (nått med Q.. Qu..)
eller Cartier (gärna nått med Ca eller ännu mer för den delen!
Om det kommer ut en "ful fölunge" hahaha (ni måste förstå att de e ett skämt för Q kommer aldrig få en ful bebis) men jag kan inte låta bli o tycka att Quasimodo e ashäftigt;) E ju namnet på "monstret" i ringaren i notre dame och betyder förövrigt "den ofullständige";)


Jaha, nej men då har jag väl snart berättat de mest nödvändiga i mitt för tillfället rätt upptagna liv! Nej jag har ju glömt 2 saker
*Jag har ju klippt mig! O ja.. ganska kort (okej de räcker till axlarna men tror jag gick i 7-8 sist jag hade såhär pass kort hår!) Dock e de näääästan för kort, men en månad eller två e de perfekt längd, typ lagom tills de börjar vara nött;)
*Jag o andreas ser ju en serie ibland när vi har tid: 21 jump street, med Johnny Depp i huvudrollen (typ som 23-25 år gammal o grymt charmig=) se den serien, jättemysig polisserie med avslutande avsnitt så man inte "måste se nästa" hela tiden" Perfekt avkoppling!!


Nej detta var allt för mig, ska försöka att inte dröja riktigt lika länge med nästa inlägg!=)

//Emma

RSS 2.0