Det är inte var dag jag är här inte..

Nä, men de e ju bara för att jag har så mycket annat skoj för mig!

Sen sommarjobbet var över (kanske sista gången man jobbade på polarbröd) har jag mest slappat, hittat på en massa roliga saker o inte gjort speciellt mycket "nytta"=) Så får man oxå ha de ibland!

Kräftskivan var en av de bästa kvällarna på sommaren, precis som kvällen innan! Badtunna, kräftor, en cider, massor med underbara människor! Bättre kan de väl knappast bli=)
Ja bilder kommer kanske sen nån gång=)

Sthlm har jag hunnit med! Skönt med en minisemester från ons-fre, men hann då både med och shoppa loss på stockholms gator, köpa en bil, äta goda middagar och rusa runt som ett barn på julafton på Gröna Lund!
Ja det var trevliga dagar, fick mig som sagt en "ny" bil att pendla med.. älskar redan min lilla BUZZ!! (fast de stavas BZZ=)
Shopping ja.. en hel del nya underkläder, 4 underbara varma och snygga koftor till hösten och vinterns mörker, ett par skor, några prydnader (bla en UGGLA, jag tycker dom e så söta dom här uggleprydnaderna som finns nuförtiden=)
Gröna Lund var skoj, men har man vart i Orlando så är allt ändå så litet och inte alls så häftigt! Åkte iaf allt som var värt att åka, dvs Fritt fall, Fritt fall med tilt, Katapulten, Twister, och någon mer berg o dalbana. Även lustiga huset och spökhuset samt några mer "myskaruseller" som kärlekstunneln, kvasten och blå tåget!
Vägen hem gick längst E4an där Nicklas (den djäveln) lurade mig att köra i värsta området, dvs 70km/timmen o fartkameror varannan meter;) I sundsvall tog vi en välbehövlig paus på IKEA och inhandlade lite småprylar!
Helgen (denna sista helg) har bestått av middag ute och bio igår. Såg försvunnen, var.. BRA, men sämre än jag trodde ändå! den verkar mer spännande på trailern;)
Idag har jag sett TV, slappat, städat och förberett för morgonsdagens skola! Nu börjar jag ju T4!! och de e en maffig kurs och mycket praktik, så jag lär knappast vara kontaktbar så mycket=) Men de ska bli skoj med FULLSPÄCKAT schema eller vad sägs om följande:

Mån- skola till 16.00

Tis-  skola till 19.00

Ons- skola till 19.00

Tors - skola till 16.00

Fre- skola till 12.00, därefter hem, packa och åka upp till gälllivare.

Lör och sön jobb i gällivare heldagar

Mån-tor- praktik i gällivare, torsdagkväll hem

Fre-sön, hoppdomare i Älvsbyn på deras tävlingar (HELDAGAR minst sagt!!!!)

Sönkväll upp till gällivare

Mån-tors praktik i gällivare

Torskväll direkt från gällivare till Luleå på premiärmatch i HOCKEY

fre-sön (ledig) som det ser ut nu.. ja..

ja de kallar jag 100% varje dag i en tid framöver, men de ska bli skoj=) Måste bara försöka hinna med lite plugg oxå.. för fast vi har praktik har vi både arbeten och tenta att plugga till=)


nej nu ska jag hoppa i duschen och sen mot sängen!

/EMMA

PDOL, thaimiddag och kvällsdopp

Hej Hej!

Förra helgen var det ju årliga PDOL. Åkte dit av den enda anledningen att se The Ark avslutningsshow! Var grymt bra, och så stod vi riktigt bra och långt fram så man fick stämningen med sig=)
I övrigt kändes PDOL otroligt tråkigt.. typ fjortiskalas! Jag vet inte om det är jag som börjar bli gammal eller om det var ett tråkigt år, men nja.. de var verkligen mest fulla småglin överallt;)

Började PDOL tidigt på dagen med syrran och hennes barn, här e lilla Elias som åkte karusell=)

Tyvärr blev korten på The Ark inte vidare bra i mörker och med mobilkamera men de får duga=)




Veckan som gått har mest bestått av jobb, men har även hunnit med kvällsdopp i arvidsträsk och lite annat mys! Fredagkväll bestod av filmkväll här hemma (vi surrade faktiskt mest=) Såg I rymden finns inga känslor då bara jag och Karin sett den tidigare!=)

Lördag blev det Thaiafton här hemma! Vi lagade en fantastiskt god 5 rätters middag med ingridienser från thailand och recept från Goy och thaithai!
DET BLEV SÅÅÅÅÅ SINNESSJUKT GOTT!!!
Bjuder på bilder på maten!

1. Thailändsk sallad med tigerräkor och chili/limejuice
2. Thailändska vårrullar (sååååååå goda!)


3. Tigerräkor i ostornsås med grönsaker och ris


4. Kyckling i kokosmjölk med grönsaker och kryddor från thailand (thai basilika, citrongräs och ung färsk grönpeppar bla)


5. Thailändska pannkakor med banan!

Gud vilken god middag! och mätta var vi verkligen!
Mellan måltiderna blev det lite film




2 bra filmer, den första (Black Swan) är ju ngt speciell men mycket sevärd.
Den andra (Loove & other drugs) var rätt rolig och sorglig på samma gång!

Idag försökte jag sova så länge som möjligt men syrran väckte mig vid 11.45.. ja jag ska ju ut på natt så ska försöka sova en timme till nu ikväll! Sista jobbveckan sen har jag lov 2 veckor innan skolan drar igång! Kanske har lyckats lösa så jag får gällivare istället vilket skulle underlätta en hel del! Ja vi får se helt enkelt!

/Emma


det här med skolan..

ett enkelt frågetecken rätar jag bara snabbt ut genom att säga att jag blivit satt på praktik uppe i övvertorneå i höst o som de ser ut nu så vette fan om jag har råd (rent ekonomiskt) att åka dit flera veckor under hösten.. dessutom är det bara en jävla sketen vårdcentral precis som Älvsbyn så känns inte så vidare kul!
Kollar andra alternativ (men då snackar vi södra sverige) har iaf gratis boende i tex Malmö, men har samtidigt både sambo, hus och framförallt en häst som inte tar hand om sig själv direkt.. nä suck.. de känns inte alls roligt detta, får se hur jag och om jag lyckas lösa de, annars läser jag in kurser men det känns INTE motiverande alls!!

Tröstshoppat en massa film på CDON, bla
*skärgårdsdoktorn (hela serien)
* Beverly Hills säsong 6
* I rymden finns inga känslor
* Hundtricket
* Disneys Ringaren i Notre Dame
* Triologin om härskarringen (har dom ju bara på VHS, kändes som de behövdes en uppdatering=)
* + 2 andra filmer och en bok!

Nej nu väntar sängen.. senaste två dygnen har jag sovit totalt 40 minuter, det e kola i hjärnan och kroppen men så kan de vara ibland oxå... å andra sidan överlever man med lite sömn, om än de inte fungerar så mycket fler dagar än såhär:)
Jaja somnar jag före 21 så får jag dryga 8 timmar innan väckaren ringer=)

//Emma


RSS 2.0