jobbet kallar!

Ngt kul ska de ändå bli, men de har vart underbart med lite semester=)

Har annars beställt denna goding till vardagsrummet, en sk hängstol från brasilien=) Superhärliga, har själv legat i en och eftersom de finns så gott om utrymme så tänkte jag att de e lika bra och inhandla en sådan nu när vi ändå e på G=)

(Dock utan de fula kuddarna=)


Ett par härliga rosa gardiner är oxå beställda med mycket ljusinsläpp i vardagsrummet, så jag hoppas dom e snygga oxå=) Även en härligt sommrig kappa i lilla innerköket=)

nej nu ska jag börja göra mig färdig för nattjobb, lär bli en snabb natt då man inte träffat de allra flesta på drygt 10 månader!!!=) De finns en hel del och ta igen=)

Lilla Hubbe..

Idag (igår lördag) så dog mammas katt Hubbe..
ramlade bara ihop och dog.. tydligen nån typ av hjärtinfarkt/hjärtattack/spucken kroppspulsåder.. "plötslig död" iaf.. så hemskt.. Inte ens 2 år gammal..
Nä usch vad tragiskt.. Sigges bästis ;(


R.I.P, Du var då älskad av alla! Snällare katt fanns nog inte...

//Emma

Trött i ögat..

Klockan är nu.. 02.20.. här sitter jag vaken och e trött som fan! Andleningen är att jag måste ta och vända dynget till natt så jag orkar ut och jobba natt nu idag söndag!! Mina 4 veckors härliga semester är över!
Nu väntar 7 veckors jobb och sen 2 veckors semester och efter det är det återigen dags för skolan!!
Oj oj vad tiden går säger jag bara... 4 veckor sprang ju iväg hur fort som helst!
Ska iaf bli skönt och börja med nattvecka.. och inte förmiddag, för DET är tungt när man e van och släcka vid 01;)

Sitter nu och tittar på utlandsresor (grekland) och laddar in musik i min iphone! Förhoppningsvis hittar vi en trevlig resa till typ älskade Grekland i augusti eller så!=)
E grymt sugen på de flesta öar som finns och välja på från apollo! Herregud, Grekland e ju som en hel värld=) jaja vi ser ju men jag hoppas på en utlandsvistelse innan skolan börjar!

Förra året i augusti i underbara Zakynthos! Hit kommer jag absolut återkomma, framförallt om man har barn och vill ha en bra, lugn och fin strand utan vågor och dålig botten=)

Har faktiskt (hör och häpna) kikat lite på egypten, men jag e ju inget fantast av det landet.. skulle vara för pyramiderna isåfall=)

Målandet.. haha de går faktiskt bra! E så "gott som klar".. ja jag vet, de där med torsdag sprack rätt ordentligt av en och annan anledning! (jag lovar fixa bilder till i veckan här..=)

Onsdag var en fyrkanten runt i dubbel bemärkelse.. började med att åka med syrran på atg och sen shopapde jag o nicklas lite nödvändigheter!
Älvsbyn-Luleå-Boden-Älvsbyn (byta om) Älvsbyn-Luleå-Piteå-Älvsbyn! Åkte 07.30, hemma 20.00...=)
Jaja, köpte bla en uppblåsbar dubbelsäng till källaren i sommar om de e varmt någon dag! Blev lite andra nödvändigheter till huset oxå=)


I torsdags så åkte jag först och hämtade min häst på seminstationen! peppar peppar hoppas hon e dräktig nu! sen åkte jag och badade i piteå på äventyrsbadet med syrran, simon och de två knattarna! MYCKET SKOJ!! och elias var gode tuff!!=)
Kom hem kl 16.30, då var de middag hos mamma och pappa och sen kom de folk hit på kvällen.. ja ni hör ju själva=)

Fredag.. midsommarafton (behöver jag säga mer=)
BRA midsommar med middag på norrabyn och sen med båt upp till Lulles stuga i småbruken! Kom hem tidigt ändå.. vid 01.30! Lagom tycker jag! Hade en mycket trevlig kväll iaf!

Idag lördag har Älskade Elias blivit 2 år gammal!! herregud vad tiden går=) Hälsade på det lilla födelsedagsbarnet såklart!

Snyggbarnet för 2 veckors sen i deras lilla pool på gården=)

Sen har vi faktiskt (med hjälpa av Nicklas syster Julia) Både målat färdigt nästan hela trappen, och skrapat inprincip hela gul/ful rummet=)
Så i veckan målas de nog där.. och fixar golv och så! tjihhoo, måste välja en fondtapet oxå!!! och så måste vi planera in en IKEA tripp!!
De e mycket nu.. jag har inte tid och jobba=)

Nä nu ska jag se lite TV.. om en timme e kl 03.45.. då borde de väl vara okej att sova=)

//Emma


Målandet fortsätter!

Ja här målas de bara hela tiden känns de som! Nu är taket i vardagrummet färdigt, även listern i taket och alla fönster!! Nästan färdig med "staketet" uppe, och har slipat hela trappen och grundat drygt halva nu! Blir nog färdigt på onsdag skulle jag tro! Senast torsdag iaf!
Har haft tur och fått hjälp av både Malin och Simon=)
Ja och så e ju Sara hemma igen, så hon har jag hunnit träffa både lör och sön=)
Ja eftersom de hänt nått och JAG faktiskt tagit nått kort med mobilen kan lite bilder visas redan nu juh=)



Ni får ursäkta, men insåg jag ej hade två likadana bilder.. de kanske kommer sen=) Men vill få klart lite mer först!
E ju som sagt en del kvar! Ska o köpa nya gardiner, ny krukor till blommorna, en "hänggunga", en ny soffa, nytt soffbord, ny TV (haha, ja vi gör som om hela vardagrummet=)
Ja och inte glömma NYTT GOLV!



I fredags fyllde stina år, blev där ända till 02.00 oxxh då skulle jag upp kl 07, men de fick ju gå de med=) Kvällen kan summeras som: Grymt gott fika, en bra film  och mycket surr med trevligt sällskap=)

Förövrigt är mina katter sååå bra kompisar nu! De e hur goa som helst=)
 

//Emma

Måla, måla, måla!

Ja måla är nog de ända jag sysslar med känns de som! Vi har bestämt oss för att måla lite! hahah, kort sagt så håller taket + fönster och lister i v-rummet att få en vit färg istälelt för trä! Blir mycket snyggt och fräscht! Älskar vitt, HELT vitt ska de vara i taken, inget annat! Så nu jävlarns! Känns som skönt och renovera ett hus i lagom takt. Inte allt på en gång!!
Har faktiskt hunnit dra taket 3 varv nu.. tror ev de ska räcka.. ska checka läget när allt torkat! fönster däremot behövs nog 4 varv.. de var ju lackat i en mörkare "brun" färg;)
Sen har vi ju även gulrummet eller ska kanske kalla de FULrummet istället;) Har rivit tapeter på en vägg, haha de går lite lätt långsamt men å andra sidan är det ju ett rum som aldrig syns så vi fixar färdigt v-rummet först!

Igår var jag in en snabbsväng till Luleå, shopapde en supergoood hudlotion på LUSH och även massageolja på samma ställe! Ett par skor följde oxå med hem från skopunkten (finns de nå bättre än dessa billiga skoaffärer=) Jag blir ju ändå less skor efter ett par gånger så;)

Stina fyllde år igår, (Välkommen till 24-klubben) och ett stort GRATTIS!!

Nej nu ska jag måla ett varv, sen ska jag ned o köpa lite saker på gårdings och i eftermiddag ska jag iväg med Rebecca o rida ut i skogen=)
Ikväll e jag bortbjuden till Stina så dagen e med andra ord rätt fullspäckad=)

//Emma



Helt baki flötet e jag nog ändå inte!

Ja alltså jag med min mobil.. har fortfarande ingen musik eller dyl för de där med itunes fattar jag ej.. MEN idag hör och häpna så tänkte jag, nä nu måste jag ju lösa detta! Och gud så lätt de var! Så nu har jag lite mer än bara en "mobil" i min iphone.. lite musik, en hel massa P3 dokumentärer och lite christer i P3! Ska dra hem annat skoj o lyssna på under alla timmar i polar i sommar=)

Har även bakat ikväll! Pepparkaksmuffins! blev mkt bra, ibland kan jag ju baka oxå=)
Ja helt baki flötet e jag ändå inte alla gånger=)
Nu ska jag äta muffins, dricka te och se ett avsnitt av bevvan!

CIAO!


Sol, bad och semester!

Hej!

Denna vecka har verkligen bjudit på BRA väder!!
Onsdagen så var det så varmt så jag for till syrran som köpt en pool till Elias och där låg jag sen.. i barnpoolen=)

Såååå underbart! Mosters lilla hjärta=)

Torsdagen drog jag, Malin och Simon till krokträsk, där vi låg ensamna på en sandstrand med brygga! Lovar er det var hur skönt som helst! Köpte även med oss fika, vindruvor, körsbär och såklart JORDGUBBAR!! Mmmm, svenska, färska jordgubbar.. inget fejk med några från utlandet;)
Första doppet togs oxå.. FAST.. de var inget dopp.. de var snarare BAD! Vi badade hela 4 ggr den 9/6!! Det har nog aldrig hänt! Var säkert i runt 15 minuter per gång! Fantastiskt svalkande och skönt!

Här är jag och Malin i plurret! Självklart bildbevis då detta är en klassisk tradition från högstadietiden!!

och här ovan är även Simon!

Ja efter en heldag på stranden, åkte vi och käkade ute, sen spelade vi Disney Monopol här hemma och avsltade med en film (Hiitta Nemo!)

Världens gulligaste och roligaste Monopol!!

Fredagen bjöd på ännu bättre väder (om de är möjligt), runt +34 grader i skuggan under dagen! SINNESSJUKT!=) Fast jag klagar inte!
Åkte ännu en dag till krokträsk, men bara till mitt på dagen för sen åkte jag och Malin och hämtade hem min och Nicklas nya lilla prinsessa

För tillfället e hon och Sigge mkt avvaktande mot varanddra.. haha, men de löser sig nog.. de har redan tinat upp rätt mkt sen de såg varandra första gången, men jag har en liten bitter gubbe här hemma som tycker de e orättvist att inte han får all uppmärksamhet;)
Fredagkvällen bjöd på 2 filmer: Touristas och Insidious!!

(haha, såg de blev finska där;) Touristas var bra, inte så mkt skräck egentligen, mer thriller men spännande och höll en rätt inne i filmen hela tiden! Så var ju JOSH DUHAMEL med, vilket gjorde filmen ännu bättre=)


Hade sååå höga förväntningar på filmen och sen var den bara SÅÅÅÅÅ fruktansvärt dålig! En av de sämsta skräckfilmer jag sett! Spärade totalt, dåligt gjort.. skrattretande demoner.. Nej fy, tummen ned för en kass skräckfilm.. förstår varför den ej kom till så många biografer i sverige!

Lördagen bjöd på ännu en varm dag! Runt +30 hela dagen! Därför åkte vi på OK och köpte badmadrasser (Jag, Simon, Malin och Andreas) sen tog vi ut dessa mitt på sjön och låg där flera timmar! Oj såå skönt det var!! Hade ävne med oss jordubbar och vindruvor=)
Har faktiskt lyckats få liiite färg dessa dagar! Ja jag kan aldrig minnas att jag lyckats få en vit rand fråån bikinin tidigare i Sverige, men de e tydligt det faktiskt går=)
Kvällen bjöd på 2 filmer.. en skräck (Shutter) och så Disneys klassiska Robin Hood, ja ni får ursäkta men vi är mycket för tecknade disney filmer, hahaha! Iaf ibland=)

Denn film var intressant och bra, slutade absolut inte som jag trodde=)


och så klassiska Robin Hood!!

Idag är det söndag och ingen sol framme! Dessutom bara runt 15 grader.. Tråkigt, men, men.. vi fick ändå 4 dagar med hur mycket värme helst, runt +30 och ändå upp till 34+ som varmast i skuggan!! Nu skulle de faktiskt behöva komma lite regn för gräset och växterna! OCH MINA JORDGUBBAR!! De växer så de knakar men jag får ju ha på vattenspridaren på dom varje kväll i denna hetta=)

Nu ska jag åka till stallet! Har ridit två av dessa varma dagar men de har blivit sent på kvällarna när den värsta värmen försvunnit! Till och med hästarna tycker nog denna hetta varit rätt tuff!

//Emma (tycker jag vart rätt duktig med bilder.. okej många e ju googlade men de andra är från min iphone! Tar ju rätt bra kort för o vara mobil måste jag säga! Ja sen måste jag ju bara avsluta med att säga att jag avgudar min mobil! Underbar!=)

7/6

Idag är det ingen vanlig dag. för idag är det faktiskt min och nicklas 4 års dag! tro mig, som vanligt kom jag inte ihåg detta utan det var min kära sambo som sa det igår;)
Firade detta med att gå ut och äta, jag tog oxfile och nicklas en plankstek! Mmm=)
Insåg oxå att 4 år är 1/6 av mitt liv=) Ändå rätt mycket med tanke på att jag inte är så gammal!
Nu går vi in mot ett 5 år tillsammans, fortfarande är vi inte förlovade, och jag är ledsen men det är inte nått som planeras att göras inom närmsta månaderna heller=) men.. man ska väl aldrig säga aldrig, och med det sagt så var ämnet slutdiskuterat!

Idag har dte vart strålande sol här hemma.. i skuggan närmare 30 (!!!) grader=) nu är kl snart midnatt och det är fortfarande 19 grader ute! UNDERBART!
Imorn och på fredag lovas det oxå underbart väder med runt 25-30 grader! Kan de bli bättre??=)

/Emma

Vad fan, de e ju röd dag idag!!

God morgon!
Steg upp i mycket måttlig tid idag och hade bestämt mig för att städa, måla och fixa här hemma (inne alltså) jo tjena.. när kl så äntligen slog 10 så jag kunde dra ned på byn inser jag att alla affärer e stängda! jaha, de var den färgen då..
Ja jag har nämligen bestämt mig för o måla taken i köket (innerköket så att säga) och "lilla" vardagrumstaket.. inte själva lofttaket... jaha.. så nu då! Sitter jag här, och vette faan vad jag skulle ha gjort. tänkte nog börja riva tapeter i "gula rummet". Lovar o fixa före och efter bilder, för i det rummet kan de verkligen inte bli annat än bättre! Fy faaan hur de ser ut där på ren svenska.. både golv, och väggar + allt bråte! herregud! Jaja, nu ska de fixas iaf!=)

Igår tittade ju solen fram så då kastade jag fram grillen, och så åt vi entrecote med grönpepparsås, potatissallad och en grekisk sallad till! Mmm, lite sommar.. MEN de var igår de.. nu regnar de, IGEN!

Nej nu ska jag väcka Nicklas, han ska iväg o jobba natt så han har fått sova lite längre=)


Slänger in en liten bild på vår sööööta katt som anländer nästa vecka!
Hon heter Snowdollz Funtastic Felicia=)


Och CBGB som liten kom oxå med=)


Allvarligt, hur söööta är dom inte=)
Måste ha lyckats köpa århundradets sötaste katter!=)



Tur Stina har koll!

Ja komedin i söndags som jag inte alls minns namnet på hette ju "The Dilemma"


bra skådespelare var de då iaf!!=)

Njuter för tillfället av det underbara vädret! äntligen sol och lite värme! Kan de ju gärna hålla i sig ett tag oxå:)

Lov!

Ja men nu har jag ju verkligen lov! Slutgiltigt och allt. tog de redan i helgen, och har redan fått tillbaka ett av 4 arbeten, på de stod det VG=) Så nu e jag spänd på nästa 3 oxå=)

Ja i fredags firade jag o några från klassen att vi gått färdigt denna termin och även halva (!!) utbildningen! Känns som igår jag började, snart e man klar!
Vi åt iaf middag, hade de supertrevligt och avslutade hemma hos Lina! Var tyvärr tvungen att åka hem vid 23 tiden då min häst skulle på seminstation tidigt lördagmorgon!

Japp lördag blev det inseminering, efter mycket tjorv med hingst valde jag Aerline H då han står i sverige. Är ändå A-premierad, och rätt fin. Ger ganska bra på de mesta oxå, så jag hoppas de blir bra!




Lördagkväll drog vi en tjejkväll i soffan och såg två helt fantastiska filmer!!
The Last song


Charlie St Cloud


Två mycket vackra filmer, som man måste få gråta lite till!=)


Söndagen drog vi ytterligare en filmkväll=) De e bara såå skönt och inte göra så mycket!
Såg en komedi (som jag tyvärr glömt namnet på) och en thriller Die.. båda filmer var väl helt okej, men inte så mycket mer..=)


Måndag njöt jag av att vara ledig med att inget göra. Hade panik efter 4 timmar o började hitta på en massa konstiga saker..=) ja eller konstigt o konstigt men satt bla och fixade nå pappersarbete till nicklas jobb (såå tråkigt så de finns inte..) satt med det i 4 timmar! Sen städade jag tvättade allt som gick o hitta o tvätta, ni vet jag hittar på saker som egentligen inte finns o göra för att jag bara måååååste!

Tisdag dvs igår var jag på leos lekland med syrran, Elias och Isak. Ja den minsta han låg o sov i vagnen typ hela dagen, jag och elias vi åkte omkring en massa=) Åkte ju faktiskt ALLT, han e inte lite tuff den lilla krabaten! Och inte hängde jag med när han sprag iväg uppför alla ställen heller, herregud. de e inte gjort för vuxna:) Kul var det då verkligen=)
Såg även igårkväll Titanic! Fick såhär titanic fnatt som jag får ibland och bara MÅSTE se den! Jag tycker verkligen det är en av det abslout vackraste filmer som någonsin spelats in. Den är såå fin, sorlig och välgjord! (Fick ju faktiskt en oscar för bästa film så=) Dock sitter du ju med en klump i halsen hela sista timmen, verkligheten går upp för en varje gång att detta faktiskt hände på riktigt...
usch.. fattat att det är 99 år sedan.. 99 år!!!!




Idag är det onsdag, Karin fyller år så GRATTIS till dig! Hoppas ni har det bra på Irland! Nu e det ju faktiskt inte allt för länge innan ni kommer hem igen=) dryga månaden!!!!

Annars vet jag inte vad denna dag ska bjuda på, kanske lite städning (ska börja flytta ut saker från ena rummet som ska tapetseras och fixas.. även lite ridning på vatine om nu vädret tillåter! E så less på detta regnande!!!!

/Emma

RSS 2.0