Bm vecka 20

Fort går de, så har vi passerat halva tiden och egentligen mer då jag inte kommer gå till v40 Men jag räknar ändå som en vanlig graviditet:)
Allt såg bra ut och värdena var fina.
Blodtryck: 103/57
Järnvärde: 129
Vikt: +/- 0,0 kg
Hjärtljuden: 148

Ja vad ska man säga, var övertygad jag gått upp lite men jag misstog mig visst. Inte ens 0,1 kg.. Utan stod på exakt samma som inskrivningen så blir nog kanske en ny "Amanda graviditet" med liten uppgång. 
Järnvärdet Var ju superbra fortfarande, underbart!!! Känner mig ju väldigt pigg så vore nästan konstigt om de hade varit lågt!

I övrigt mår jag såååå bra!!! Förutom en liten filur som sparkar ett par ggr per dag så känner jag mig helt "vanlig", så vi hoppas de fortsätter såhär länge till:) 





Inskrivningen

Ja de var ju ett par veckor sedan jag var på inskrivning hos min BM men valde att avvakta med att skriva ut nått, kanske mycket för att jag ofta trodde att jag inte var gravid.. nu vet jag, har sett den lilla krabaten på ulj och känner små buffar framförallt på kvällen :)
 
Vid inskrivningen såg allt bara fint ut =)
Järn: 146 (!!!) högsta uppmätta jag haft är 130 efter 2 veckor med järntabletter! sjukt!
Blodtryck: 110/65
Vikt: 0 kg.. återstår att se hur många kilo de blir i slutändan men ka lova att jag inte gör en Amanda graviditet igen för har redan sett på vågen hemma att den ökat lite :)
 
Idag har det som sagt gått ett par veckor sen inskrivningen. Var på RUL i måndags och allt såg bara fint ut! Kul att få se den lilla krabaten där inne. Fick en känsla att de var en tjej, men med Amanda var jag tvärsäker på kille och de var ungefär hela min omgivning också så jag litar inte på min egen känsla vad gäller kön! Nu kvittar ju de men visst är man ju nyfiken!
Backade bara en enda ynka dag så är som planerat i v19 och lilla bebis är beräknad till 15 april, dvs snitt i början på april då! Hoppas orka jobba till 6 mars. Har lagt schema fram till dess. Kommer vara i v 35 (34+2) men svårt säga. Jag jobbar så länge jag orkar men senast 1 april lär jag väl gå :p Är glad allt jag bara kan jobba efter v30 för fast jag mår utmärkt just nu vet man ju aldrig när krämporna kommer :)
 
 
 
 

RSS 2.0