Man blir glad i hela kroppen!

Ja idag när jag lämnade Amanda på dagis sa hon i hallen när jag klädde av henne "Inte mamma föjja dagit" varpå jag svarade "Men ska inte mamma följa in och säga hej då?"
"Nää" svarade Amanda och när jag öppnade dörren sprang hon in och ville inte alls vara med mig mer! En hejdå puss fick jag faktiskt men det är fantastiskt underbart att se sitt barn så tryggt och så positiv till att åka till förskolan! Första gången hon inte tagit min hand och vill att jag ska komma med henne in... Känns väldigt väldigt bra! jag gillar verkligen denna förskola! Är lite kluven till flytten. Lokalerna och uteplatsen kommer ju bli så mycket bättre och mer anpassat men just nu är det väldigt litet och mysigt=) Men de blir nog bra med en flytt också! Både barnen och våra tre förskolelärare följer ju med i flytten så=)
 
 
Ja annars... Vardagen rullar på som vanligt. Är precis som ofta på hösten väääldigt morgontrött.. känns som att jag skulle kunna sova till kl 12.00 typ!
Amanda har iaf bjussat på sovmorgon till kl 09 både lör och sön vilket var väääldigt skönt=)
 
Redan november förresten! 2 roliga inplanerade händelser har jag! Först tjejkväll i mitten av november med yoga, rawfoow middag och förhoppningsvis en hel del skvaller och mys med finaste tjejgänget! Och sista helgen í november drar jag, syrran och mamma ned till Stockholm på lite mor/döttrar mys! Bo på hotell, shoppa, äta gott, se lite Stockholm Horse Show och givetvis få träffa brorsan=) Kanske jag fyndar lite julklappar i huvudstaden också!
 
På tal om julklappar.. herregud.. detta år känns som ett svårt år.. Jag vet knappt vad min dotter vill ha (läs behöver). En Nasse ska hon få (mjukisdjur) för det pratar hon ganska flitigt om! "Natte mamma, vill ha Natte".
Såhär söt är denna nasse från DisneyStore=) Mäster 39 cm i höjd så blir en bra kramgris till lilla tjejen=) Såg det hade 20% på en hel beställning så man kanske skulle ha passat på nu!
 
Nä dags att hoppa i säng! Imorn är vi (jag och Amanda) lediga så kanske blir en tur i vagnen i det fina vädret och såklart obligatoriskt tisdagsfika med mamma och syrran:)
 

RSS 2.0