allt är åt helvete..

förlåt för ett tragiskt tråkigt och grinigt inlägg, men just nu går inget min väg!
hela våren och sommaren 2011 måste gå till historien (för mig) som den absolut värsta..

skola eller ej i höst? jävla skit.. övertorneå? Var ligger de ens??

En omöjlig ekvation..

Ja just nu finns det en omöjlig ekvation i mitt liv! Jag vill göra och hinna så mycket och har insett att jag inte kommer hinna allt.. Kan ingen stanna tiden, jag är inte ung längre! Okej, gammal e man ju inte men ändå.. just nu gnager de mesta omkring o gör mig stressad!
Jag vill plugga färdigt och skaffa mig ett jobb, samtidigt som jag skulle vilja hinna resa och se världen och samtidigt inte skaffa barn först vid 30-35.. JAHA och hur gick detta ihop? INTE ALLS...
suck, kan någon ge mig en sisådär 10 miljoner så jag i lugn och ro kan ta plugg och jobb åt sidan och resa NU, helst i ett helt år eller så:)
Förmodar de flesta känner igen sig i detta fast kanske med andra saker.. Vi har pratat mycket om detta på jobbet i veckan och vi alla kom nog fram till exakt samma slutsats: "Ta dagarna som dom kommer, planera inte för mycket!"
SÅ trots min stress över att mina 19 år inte var 19 längre så lever jag fullt och fast vid "Jag tar det som det kommer, och jag vet att jag kommer vara nöjd med det som sker."

om två veckor (ganska prick) är det "ralllarsvängen" så tänkte redan nu planera och ha grillmiddag + fest här hemma och så utgång på öltältet sen på kvällen, så jag hoppas ni bokar upp er på det=)

/Emma- en dag närmare pensionen!

En vecka sprang iväg..

.. tur det då vi jobbat eftermiddag!
Dock har ett gäng gått ihop och bakat varje dag så vi har fikat och haft trevligt på jobbet ändå!
Sen har jag ju mina "p3 dokumentärer" och "sommar i P1" så jag tycker de har vart en bra vecka, ett bra gäng på polar oxå.. bara 5 veckor kvar, shit vad tiden går!

Annars så går de dåligt på hästfronten, min häst har inte tagit sig nu heller så blir och bakteriekolla henne nu nästa gång så inget e galet.. känner lite panik, lite hopplöshet menframförallt NOLL motivation till hästlivet! Just nu e jag glad att de e sommar så det alltid är fullt upp med jobb, sol och bad, grillkvällar, festivaler, partaj och allt så man verkligen inte hinner grubbla så mycket.. för vad häner om hon inte tar sig alls? Vill inte tänka den tanken än, men går inte att undvika.. :(
Denna häst var jag såååå nära och köpa före de blev Q.. undrar hur allt sett ut då?


Ikväll har jag, Nicklas, Sara och Stina vart och sett bio. Blev kronjuvelerna! MYCKET speciell film, men faktiskt jättebra tycker jag!
Helt klart värd och se, inte som andra svenska filmer!


Nej imorn väntar stallet, målning, fixa lite ute och middag hos mamma där bästa brorsan kommer hem!!

/Emma

en snabb uppdatering=)

Ja helgen är över.. låååånghelgen som varade från fre 06.00 till måndag 14.15.. än är de drygt 2 timmar tills jag börjar om så=)
Ska hinna köpa lite sprayfärg, hämta ut ett paket från ellos och låna några böcker före så de e nog snart bara he sig nedåt=)

Lördag bjöd på suuuupergod thai mat på thai thai. Kycklingsoppa till förrätt och wokade nudlar med kyckling o thailändska grönsaker till varmrätt=)
Filmen (Bad Teacher) var bra, men hade liite högre förväntingar.. kanske inte på själva filmen men skådespelarinsatserna.. Justin Timberlake tyckte jag var rent kass faktiskt! Men alla gånger sevärd och mycket rolig, Cameron Diaz gillar jag verkligen!

Söndag bjöd på middag hos mamma, lite pyssel och städning här hemma samt en IKEA lista, ja herregud.. ska bli skoj o åka dit=)

Nej nu ska jag hoppa o dojjorna och göra mina ärenden, sen väntar en lunch hos mamma!

/Emma

P.S förvänta er ingen uppdatering under veckan som kommer, tror ej jag kommer ha allt för mycket tid till det!

några före-några efter..

ja men jag lovar ju en massa jag aldrig håller=) Så här kommer några bilder på vardagrummet, nu efter men såklart före (jag har som själv nästan hunnit glömma hur de såg ut=)







EFTER






Ser ni nu är det ett "draperi" där uppe oxå=)



Nu ser ni ju att de e lite verkstad ännu, inga gardiner (dom e besällda och även skickade så jag hoppas de anländer på måndag=)
Räcket i trappen e inte heller uppsatt ännu, men annars så!
Min sittgunga kom förövrigt igår så den åkte genast upp (Simon var här så han fick de fina uppdraget o skruva och leka snickare!!=)

Annars då.. Jobbet har börjat, varit en bra vecka, nu är det endast 6 veckor kvar!=)
Superväder har det varit (över 30 grader) både tis, ons och tors så jag trotsade nattveckan och steg upp 10.30 på torsdagen (3 timmars sömn) och så drog jag och malin (Nicklas och Simon var en stund med oss) till Påle och badade opch solade heeeela dagen lång! UNDERBART!! Fick man lite färg och en härligt slapp dag på stranden! Även onsdagen badade vi men då sov jag som normlt till 14.00 så det blev två dopp och lite solande bara på eftermiddagen=)
Igår hade vi myskväll här hemma, riktig mysfaktor där vi bakade scones och äppelkaka och så åt vi det + drack te och såg en mycket bra komedi JUST GO WITH IT med bla Jennifer Aniston och Adam Sandler! Jättebra, en typisk EMMA FILM=)



Ikväll blir det bio, bad teacher med Cameron Diaz och Justin Timberlake bla.. ska bli spännande och se om den e bra, har sett trailern och den ser lovande ut=)


Nej nu ska jag hoppa i duschen och sen drar vi in till Luleå för lite gomiddag före filmen!
Ha en trevlig lördagskväll!

/Emma


RSS 2.0