Söndag!

Burkar i vanlig ordning vara en pluggdag! Inte så mkt till undantag idag inte! Fast.. nja, inte allt för hårt pluggande! ska sätta mig ned mednågra tentor nu, men de mesta som ska sitta inför dessa 4 tentor sitter helt okej. Omvårdnastentan e juu den som jag kan klart sämst, men den e ju oxå på fredag.. på onsdag är de mardrömstentorna!
Ja inte mer med de.. bara ta tag o plugga järnet fram till torsdagkväll! Sen ska allt förhoppningsvis kännas okej=)

I stallet har jag hjälpt Ellis med lilleponnyn! Dom e bara så söta tsm!=) Tänk om man själv fick vara liten igen!!;)

Måste bara få backa bandet till gårdagens hockey.. herregud vad e de för fel på Luleå iår? ALLVARLIGT!!?? Alla expertkommentatorer sitter med lång näsa och inväntar fallet.. men kommer de komma? Eller börjar de kanske vara dags att erkänna att Luleå är påväg att göra ngt stort!? Än återstår mkt av årets elitserie, men med 13 spelade matcher och endast 2 matcher med förlust, kan man inte annat än o vara imponerad..


Nej nu väntar efterrätt och sen 1 timme eller 2 välförtjänt pluggande;)

/Émma

Nu börjar det sakta betas av..

.. Alla dessa uppgifter i kurserna. Vi avslutar ju kursen om 6 dagar! SHIT fatta, om 6 dagar är sista tentan skriven och klar!
Har gjort examinationer under ons och tors, sen är rapport 1 klar och min del av rapport 2 är oxå klar! Så nu kan jag fokusera hela på de 4 tentor som väntar ons och fre till veckan! Puuh, ska bli kul med lite nya ämnen=) De här med immunologi är inte min bäästa sida;)
Så med detta vill jag oxå säga att ngt osociala emma kliver fram då tentorna tar mesta tiden just nu=)

Annars så har jag hunnit vara på hockey i torsdags och sen sov jag i luleå då skolan började redan 08! Luleå vann och drygade ut serieledningen lite=) Förövrigt möter vi ett sjukt bra Ske-å ikväll, nervöst?? JO! men jag hoppas och tror faktiskt på en vinst!!;)

Igår hade vi en ngt nyttigare IDOLkväll med dipp av morötter, gurka och blomkål. och på de 4 olika dipper! Riktigt trevligt om jag får säga de själv och grymt skönt med sovmorgon. Släckte strax före 02 så de var skönt att veta att inget väntade på mig! Måste ta och fundera ut nästa fredags temaafton?! :)

Sist måste jag bara berätta att århundradets bästa film ÄNTLIGEN släppts på DVD! Som jag väntat och längtat! Har haft den på VHS i över 15 år, men i förrgår släpptes den så äntligen på DVD, Jag pratar såklart om:

Jag erkänner bara såå gärna att jag ser den på VHS minst 2 ggr per år fortfarande! Men nu finns den på DVD och självklart är den redan inhandlad=) Så nu kan man ju oxå se den på både engelska och svenska beroende på om det är någon liten som ser med en eller om man ser den själv!

Vad skulle livet vara utan Disney??=)

 

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite!

 

CIAO!


Mitt nya liv=)

Hej o hå!
Idag har det varit, stall, träning och plugg på mitt schema! Får jag säga det själv är jag rätt nöjd över dagens insats (som ännu inte ens är över!!)
Började dagen redan 06.30, åkte till stallet och fixade morgonen! De var skönt o få komma sig upp då jag oftast e bäst i hjärnan på morgonen (fast jag e trött, jag vet jag fungerar inte alltid som alla andra=) Mockade, bar ut vatten och fixade under dryga timmen! Sen åkte jag hem åt frukost och satt mig ned o pluggade i 2 timmar!
Efter de kände jag att en liten powernap skulle sitta fint så jag somnade i soffan 1 timme;)
Runt 11.30 åkte jag upp till stallet igen och red Elvis!
Sen bar det hem och plugga i 2 timmar till och efter det så ställde jag mig på våran crosstrainer (eller vad den nu heter) och trampade på under ett avsnitt av OTH! Har ju upptäckt att denna maskin e guld värd för när man står framför TV:n (man måste dock ha högt ljud då maskinen låter lite) så glömmer man ju bort att man tränar för OTH e ju alltid sååååå bra;)
Efter mitt träningspass åkte jag till stallet och gick ut och gick med Q i dryga 25 minuter, pysslade lite med henne!
Nu e klockan snart 16.30, här sitter jag o känner mig rätt nöjd! Jag tycker inte om att träna men mår sjukt bra efteråt=) känner personligen att jag behöver komma mig i form! Lite mer muskler och lite mindre bukfett skulle sitta fint=) lite omförvandling av mina kg helt enkelt=)

Tråkigt inlägg, ha,ha jag vet!
Bjuder iaf på en bild från i midsommar då jag hade kvällsfodring i stallet + var bortbjuden på middag! Men de gick så   fint de med så jag o sara, karin o simon drog upp till stallet o gav hästarna mat och ja.. på detta kort e de lilla Q som ska få sin medicin=) Tur hon alltid e snäll:D


Nu ska jag åka med nicklas och sigge till mamma för middag och sen blir de 1 timmes plugg innan kvällen avslutas med hockeysoffan hos syster med FBK-LHF på schemat!!!

/Emma

Det är mycket som händer!

Ja herregud var ska jag börja..
Hm, tror jag betar av Luleå hockey först! som.. tja.. leder elitserien... de hade då aldrig jag ens kunnat drömma om!
Senast mot brynäs blev de 7 baljor för norrbottningarna och just nu e ju allt så otroligt bra på hockeyfronten så vi lämnar de med en fin fin tabell=)

OCH MED DENNA TABELL VILL JAG BARA PÅPEKA ATT LULEÅ OCJ DJURGÅRDEN HAR BÅDA SPELAT EN MATCH MINDRE ÄN ÖVRIGA LAG!!=) ser ju sjukt bra ut=)

I stallet är det mesta som vanligt, lilla Q har fått sig ett nytt Rhino innetäcke som e tunnt.. Jag e så barnslig och täcker nästan ihjäl henne;p men hon står ju rätt still på dagarna och det sista jag vill är att hon ska frysa och spänna sig!! så de tar jag de säkra före de osäkra och får kallas hönsmamma till min lilla tjej=)
Har ridit lilla Elvis i lördags och idag höll jag lektion för Ellis vilket gick jättebra=) De är verkligen en så söt och rar ponny de där.. diggar den fullt ut!!:D



I fredags blev det idolkväll hemma hos mig med hela gänget (som vanligt samlat) och de bjöds på nybakad kladdkaka med grädde och färska hallon, muffins, bullar, kex och lyckokackor av Malin=) MKT uppskattat!!!=)
Och så har ju Stina bjudit med mig på IDOL i Luleå! Och som inte de räckte har jag fått VIP biljetter medmiddag och mingel!! Hallå, hur kul är inte detta???!!! JAG ÄLSKAR JU IDOL=) Hoppas att Geir, Jay, Linnea, Elin och Daniel är kvar:D



Igår åkte Jag, Malin, Stina, Steven, Karin, Erika, Tommy och Simon till Piteå och firade Sara som fyllt år!! Det var mycket trevligt och sen när vi åkte hem drog vi en MAX såklart=) Mmmm.. Fick Karin och Steven njuta av ett sista Maxmål innan dom beger sig mot Irland och Dublin (imorn bestämt..) Känns redan tomt, men tiden går fort och ses man inte till jul så känns sommaren ändå inte allt för långt bort=) OCH vem vet, Jag och Nicklas kanske dyker upp och hälsar på!!!:D

(Bilden snodde jag från Kareeens FB;)


Pluggandet har blivit lite lidande i helgen så har suttit nu en stund ikväll och ska fortsätta lite till! Imorn blir det skola och likaså ons, tors och fred så min vecka känns rätt så inplanerad och klar:D

/Emma



Första snön..

deppigt värre! Usch hatar verkligen snön.. okej inte hatar men allt blir så mkt tråkigare! När jag blir äldre och rik (ja jag ska bli rik.. på nicklas bekostnad, ha,ha,ha) då ska jag ha ett sommarhus på kanarieöarna eller nå.. behöver inte vara i thailand eller så.. utan bara där det är lite lagom värme.. annars får man hudvcancer;)

Men.. mitt i allt depp finns de ju någon som faktiskt tyckte de här med snön var betydligt roligare, nämligen mosters lillkille Elias:

 

 

 

Tur snön gör någon lycklig iaf!!!!

 

Nu ska Jag plugga och invänta ett par vinterdäck;)

 

/Emma


Denna helg..

.. den sparng bara iväg!
Har haft jour i stallet så de e säkert mkt därför=) Känns nästan som man bor där! Har ju ridit Elvis oxå, både igår och idag!!
Var ju på hockey igår som sagt.. Jag bara e så glaaad för Luleå Hockey just nu! Faaan (på ren svenska) så grymma dom är just nu! Finns inte ord som beskriver denna känsla av total lycka när luleå spelar drömhockey=)

Annars hade jag tänkt plugga idag men nää.. de fick bli en pluggfri helg.. Imorn är sista praktikdagen och sen väntar 2 heldagar med plugg hemma och sen avslutas veckan med två heldagar i skolan!

Veckan lästips blir en riktigt bra bok.. de flest har säkert redan läst den men har ni inte läst Magdalena Graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" då är det en bok ni genast bör ta i era händer!=)

 

Nej nu väntar sängen! Det är en dag imorn med!

 

/Emma


Grattis!

Idag fyller min kära bror 25 år! Herregud vad gammal han börjar bli!
Tusen miljoner grattis till dig brorsan!


Gårdagskvällen var suuupertrevlig! Efetr en heldag på VFU:n, och sen stallet så blev de idolkväll för hela slanten med hela gänget samlat! och nästan alla var kvar till efter midnatt och några nästan till 02;) Oförskämt trevligt hade jag då.. och supergott fika från Karin och Simons mamma=) de e tur vi har bagerimästare i gänget=)

Idag har jag jour i stallet, hunnit med och rida lille Elvis, hur skoj som helst o få rida lite! Och sen e han ju rätt fin den lilla söta ponnyn:)
Hockey ikväll, men först middagsfodring i stallet om en stund, och sen middag hos mamma!

Ha en bra lördag!


//Emma

Fortsätt kämpa vännen min...


Det är så tragiskt..

obeskrivligt, jobbigt och rent utav förjävligt.. Den värsta hästolycka där någon vän eller bekant varit med kan jag inte ens minnas för de finns liksom ingen som är såhär.. Just nu känns allting rätt tungt.. man vaknar till liv och inser så fort de kan gå.. Hur livet kan förändras eller försvinna från en på bara fåtalet sekunder..

KÄMPA NU.. jag önskar så att detta får ett lyckligt slut.



Tänder ett ljus.. ber en bön..

/Emma


Så fort en olycka sker..

...Tänker på dig Cecilia!

Massor med kramar!

/Emma


BILDER från Zakynthos!

Ja idag bjuder jag på bilder från underbara Zakyntos. Blir inte så många men några iaf=)



Stranden.. en av eupropas längsta.. grymt fin!!


Vi vilar lite på stranden under strandpromenaden=) (Sara, Andreas och jag)


Under öturen runt med båten såg vi en av Zakynthos sevärdheter.. "Blue Cave" Grymt häftigt och såklart en alldeles egen speciell historia som jag inte orkar dra här..;)


Zakynthos största sevärdhet Skeppsvraket!! Hur coolt som helst men de som egentligen är bäst är vattenfärgen.. de vaaaaar sååååå blått som de ser ut! Ååå så vackert=) Ja och sen e ju skeppet coolt hur de lyckades spolas iland just sådär för en herrans massa år sen;)



Jag och Simon på vattenlandet! Här åker vi en rätt rolig grej som liksom gick rätt uppåt;)


Avslutar med en bild på en del av vattenlandet!!


Nu får det räcka för ikväll!

//Emma

P.S Luleå vann mot AIK ikväll och övertog därmed serieledningen:D

Fest igår!!

ja men jag ahde tänkt plugga igårkväll. lördag och allt, men jo de var mina planer! Tyvärr (eller nej de e inte tyvärr) så är jag så grymt lättövertalad så snabbt efter hockeyn blev de dusch och piff (som nicklas säger) och iväg till E och T för en supermysig fest! Och ja.. emma drack några cider igår, var inte igår! Nicklas däremot han e nog onykter fortfarande.. ha,ha nästan iaf!

Nej nu ska jag plugga!

//Emma

FREEEDAG!!

Fredagsmys med morötter och dipp=)
Jag är totalt döende efter en heldag på skolan med rapportskrivning.. har massor med skolarbete i helgen vilket just nu känns lite betungande.. TRÖTT är jag oxå, de märks helt enkelt att de börjar vara höst!!

Ja förutom skola heeeela dagen (hemma 17.45) så har jag vart till stallet på promenad med vackra Q=) Sen är det soffan so legat högst upp på listan och nu ska jag bara orka hålla mig vaken i 1 timme till så jag får se utröstningen i idol.. sen ska Emma SOVA!

Ja till idol då..

Tycker personligen att följande skulle kunna lämna tävlingen redan nu:

*ALice (hon har bara vart bra allra första gången..)

* Chris

*Weise tönten.. jag tål inte hans spexande!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lite boktips på tre böcker jag läst under veckan:

SOMMARSYSTRAR
En mkt bra och rätt tragisk bok som får en och fundera lite.. helt klart läsvärd!



BREE TANNERS ANDRA LIV
Gillar ni twilight så kommer ni älska den här! Personligen tycker jag nästan den var trevligare än twilightböckerna=) Handlar alltså om en tjej (som är med i 3:e boken/filmen) och hennes syn på de där "andra livet"=)




DIAGNOS: MÖRDAD
Spännande deckare från första sidan till slutet! Grym författare helt enkelt!!

Ha,ha rätt kul vilka typ av böcker jag läst denna och förra veckan: en romantisk/drama, en ungdomsbok och en deckare! Tro mig, jag maler ned det mesta=)
MEN... mina favoriter är fortfarande MONS KALLENTOFTS böcker, glöm inte det=)


Nu ska jag ta tag i nästa bok på listan! De finns inget trevligare än o läsa.. och det bästa är att det alltid finns ett så stort utbud så man behöver inte läsa de som inte faller en i smaken=)


//Emma


RSS 2.0