Veckans uppdatering=)

Hej halloj!

Söndag idag igen, herregud vad tiden springer iväg, snart e de bara 3 veckor till utlandet=) ska bli grymt skönt med tanke på att de inte e direkt varmt här i norr just nu..:(

Har jobbat förmiddag på polar i veckan, gått sjukt bra och jag har insett att jag verkligen egentligen är en morognmänniska. eller jag är nog både morgon och kvällsmänniska! Har gått hur bra som helst o vända dynget till förmiddag o jag har vaknat pigg och utvilad före kl 05 varje dag=)

I Fredags var jag, nicklas, sara, simon och andreas till storforsen och hade picknick på kvällen! Supermysigt verkligen! Vi drack champagne, åt ost med kex och löjrom och allmänt njöt av livet! De är inte var dag man unnar sig något så simpelt men ack så trevligt!

Lördagen bestod av uppstigning 06.30 för o fixa stallet och sen hem o sova för o vända dynget mot natt! Blir lite jobbigt med alla dessa vändningar måste jag säga.. men de har ändå gått över förväntan=)
Lördag em gjorde sig sara iordning hos mig och sen kom simon, andreas, åsa, anna-maria, (o sara, jag o nicklas) så grillade vi hemma hos oss, åt underbar hallonpaj med glass och varma hjortron till efterrätt. Var supertrevligt och kvällen bara rusade iväg. vid 23.30 bar de ut på öltältet! De e ju bara rallarsvängen en gång per år! Var sååå trevligt där inne, från 23.30-02.30 surrade jag nog i nonstop med gamla vänner, folk från stallet, klassen o så! hur trevligt som helst, de är detta man gillar med rallarsvängen, de e inte mer än ett öltäält men de e fan så mkt trevligare ään PDOL tex för man känner ju alla o träffar så mkt treligt folk=)

Kom hem vid 04 på morgonen, har sovit mkt bra och känner mig redo för nattjobb (fast en liten powernap ikväll ska jag försöka få in.. de e lite för lite o bara sova till 11.30 när man ska ut natt! Mår då förträffligt idag och har hunnit städa, sätta igång en tvätt och diskmaskinen, pysslat på lite här hemma. Nu e jag redo för lite mat och en stund i soffan! Sen e eftermiddag blir de stallet och en luuugn kväll innan de e dags o ta tag i jobbet! Undrar om Nina har lite roligt skvaller till mig idag!=)=)

//Emma


Veckonytt!=)

Veckans 3 bästa

1. Jordgubbar!   Vårt land är äntligen helt klart och nu plockas de och äts för fullt här hemma varje dag=)

2. Slappardagar! Vi alla Behöver dagar då vi abslout ingeting gör, de finns ju inget bättre än att just någon få gång ibland unna sig att inte göra något utan bara slappa, sola, bada, se tv eller varför inte sova?=)

3. Utlandet! Må hända jag gillar Sverige men vädret, klimatet, naturen och maten utomlands är bara såå mkt bättre!=)



Hej hej!


En ny vecka har gått sen jag satt här sist.. har jobbat eftermiddag mån-fre så därför har mitt sociala liv varit = 0=) Nej inte riktigt men börja 14 sluta 22.30, sååååå kul är de ju inte:p dock har både sara och simon hunnit vara här efter jobbet några dagar så helt dött har de inte vart!
Annars då.. egentliegn finns de bara något intressant att skriva om lördagen, för igår bokade vi äntligen en resa till utlandet!!! Äntligen, äntligen efter alla dessa turer hit o dit=) Kommer bli hur bra som helst de vet jag redan=) Men de e ju så, åker man med bra folk så blir de bra=) De blir iaf Zakynthos den 17 augusti!! Ska bli grymt skoj o vi har redan planerat utflykter me bla, ett vrak, se havssköldpaddor I HAVET, vattenland, 11 rättersmiddag, m.m.=) Kommer bli så skönt. Bor på ett rätt fint 4 stjärning hotell så jag bara gillar detta=) Nu e de nedräkning som gäller, men de e ju bara dryga månaden kvar tills vi åker så de kommer gå fort=)
här ska vi iaf bo=)


Ja annars så hade vi en underbar dag i A-träsk igår, jag Sara och Simon solade, badade och for ut på långtur i kanoten!!=) Mkt, mkt trevligt, sen åkte vi hem till mig och beställde familjepizza=)
Sen Kom larsson (o så nicklas då såklart) så åkte vi och tog kvällsdopp kl 23 i Pålsträsk (underbart skönt) och efter de blev de godis, chips o annat onyttigt + en film:) Kvällen avslutades runt 03.30, och jag e vaken redan nu=) Steg faktiskt upp redan kl 08.30! drygt 4,5 timmars sömn blev de men då lär jag vara trött så jag kan sova ikväll! Ska ju jobba em och kände inte för o vara vaken till kl 03 inatt med när jag ska upp 05:p

Ikväll blir de middag hos mamma och pappa då brorsan kommit sig hem från Sthlm=) De e ju inte var dag man träffar han så de ska bli skoj!
Tanken var oxå att vi skulle på bio ikväll men jag lär vara så trött så de får bli en annan dag!

Ja just de ja.. vi har ju köpt en ny bil (läs Nicklas) en BMW 520D, 2010! de ni.. anländer den 1 augusti!=)


Nej nu ska jag äta frukost och sen slå på en film för idag skiner inte solen här utanför!

//Emma

Det senaste..

enligt mig är:

1. veckoblogga (vem ids blogga på sommaren i denna värme och härliga dagar, en uppdatering i veckan räcker gott o väl..)
2. Nattlivet.. jag älskar o vara vaken så länge de bara går.. se solen gå upp och sen gå i sängs=)
3. Hallonpaj


Hej hej!

Ännu en vecka har gått (till o med lite till sen jag sist bloggade lite här..) Ja som vanligt har ju inget speciellt hänt.. men haft en mkt rolig vecka + helg=)

Under veckan jobbade jag natt, mkt trevligt umgått med vänner på kvällarna, värmen har börjat komma, finns de något bättre!!!=)
Fredag efter sista dagen så hade vi semester/utlandsplanering för fullt här hemma. de bjöds på hallonpaj och kladdkaka, mmm=) Blir nog 6 stycken som åker iväg. vi är 6 klara iaf. resmålet blir till 90% Korfu.. ska boka bara larsson får tag i sitt presentkort o så att jag får in massa cash på banken från allt folk=) har redan så mkt planerat vad vi ska göra.. vattenland, besöka albanien, snorkla, se korfustad och så ska vi ju bo på bästa stranden på ön, Agios georgios=) kommer bli hur bra som helst!!! Ända som kan sätta stopp från korfu nu är om resorna tar slut dit.. de e ju populärt har vi märkt.. =)

Ja nog om de.. Lördagen började med tidig morgon till Piteå med Sara V där vi såg hopptävling (120-140) var skoj, väl hemma så var de bara fixa sig i ordning o kl 17 drog jag till Tjärnberg för 30års firande! De var GRYMT!!! God mat, massor med folk.. typ 50-60 pers, partytäält, badtunna, volleyboll, kubb, grillning, ja de var så mkt o göra, så många att prata och så mkt att äta hela tiden, de grillade, serverade tårta och sen vid midnatt då blev de vickning med korv och hamburgare, ha,ha och ja..helt plötsligt var kl bara 02 på natten! Då fick jag för första gången beskåda denna mkt väl omtalade APELSINKANON, ha,ha,ha.. ja häftigt var de faktiskt.. så mkt man kan göra med lite hårspray=)
efter de vid 3 tiden drog vi ut med partybåten och kl 05.30 landade vi åter i Korsträsk..  Var så mysigt på båten där vid 04.30 tiden solen gick upp bakom bergen o värmde en så mkt.. de var så tyst o vindstilla.. Mmm livet är ibland så underbart! och tack alla inblandade för en över 12 timmars härlig fest med ALLT vad de innebär=)

Idag söndag har de blivit en sån riktig söndag.. sov rätt länge (12) och sen vid 15 gick vi ned till mamma.. lite drygt men rätt skönt o så har man fått röra på sig lite=) Ikväll har Larsson, Sara och Simon vart här.. så min helg kan jag egentligen beskriva med ett ord: Vänner=) För jag har verkligen fått umgås hela helgen!

Nu ska jag ta och städa ihop lite här hemma, göra mig en kopp the och sådär vid midnatt slå på en film. hoppas kunna somna i något sånär tid men med tanke på att jag gått natt hela veckan och inte vänt dygnet med tanke på alla festligheter så e jag ju fortfarande inne på att vara vaken till 06.. nackdelen med skiftgång, jag tycker de e grymt jobbigt o vända dygnen.. min kropp ställer om sig så ordentligt (när den väl ställt om sig=)

Eftermiddag i veckan.. såå drygt men de e bara 2 veckor på hela sommaren så jag ska nog överleva faktiskt=)

//Emma



de blir lite uppdatering..

.. under sommaren! Man vill liksom inte sitta vid datorn hela dagarna!
Har väl inte hänt så mkt speciellt sen sist direkt. Har jobbat min första hela vecka på polar vilket gick otroligt fort o var rätt skoj faktiskt! Eller skoj o skoj, men de känns helt okej. 6 hela veckor till kommer gå hur fort som helst o sen väntar UTLANDET! Ja men de e ju mer eller mindre bokat nu faktiskt=) muntligt bokat.. ska vi bara sätta oss ned alla o försöka komma överens! Fatta vilken underbar OVH oförglömmlig resa med alla kompisar o Nicklas.. de kan inte bli bättre=)
Just nu lutar de nog mest åt cypern, skulle vara kul då jag aldrig vart där faktiskt=) fast grekland skulle fungera fint för mig med:)
Här är iaf ett av hotellen vi tittat på under veckan (Blue Village Callisto, 4 stjärnor=)


Annars då.. i onsdags drog jag o nicklas en snabbvisit till Puteå och handlade en Lie så jag kan slå gräs till min stackars häst som står i boxhage.. hon är förövrigt grymt rolig då hon bara ÄLSKAR sin medicin.. har aldrig varit med om att en häst gillar metacam sååååå mkt.. okej att dom tycker de e "gott" men hon försöker äta upp spruta o allt i sin iver att få meeeeera=) Världens sööötaste lilla Q! Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen detta blir bra för jag vill verkligen behålla denna häst, hon e så fantastisk på alla sätt o vis!

I torsdags var jag o Sara V till Karin och åt universums godaste rabarberpaj!! Shiiit, tänk om man kunde baka som Karin.. då skulle man vara lycklig.. stället för mig, en kaaaatastrof i köket för de mesta=)

Fredagen bestod av Piteå (igen ja) åkte med stina, simon o karin o hälsade på Sara och henke som hade fest! Var dock nykter men de var bara trevligt ändå=) Supermysigt hus måste jag säga.. längtar till de kommer en liten inflyttningsfest:D

Idag lördag (nej de e faktiskt söndag nu, sorry) har jag soooovit o sooooovit o sooooovit. tog igen mina allt för få timmar från förra tidigare i veckan.. har sovit som mest 5 timmar.. annars mellan 0-3 typ.. så jag behövde sömnen! Vänder ju dygnet mot natt oxå så de e bara sova med gott samvete! Har iaf vart på bio och sett Eclipse med Sara och Simon! Mkt bra om jag får säga de sj.. inte hysterisk på nåt sätt utan en bra film.. har svårt o förstå hur folk kan tycka edward fortfarande ser bar ut i filmen.. kanske i verkligheten (de ska jag inte uttala mig om) men han e inte snygg i denna film! Åt på Waldorfs före oxå.. Mmm jag älskar waldorfs! de e lätt min favvorestaurang i Luleå!

 

Jag och så har ju Sollan skaffat sig en ny litten valp! Åååh hon e så sööööt, heter Kung Karls Issey Miyake och är 8 veckor gammal (en tax, kommer inte ihåg om de e kanintax eller dvärgtax men den e så söt så man inte vet vars man ska ta vägen:D



nej nu ska jag se film eller slöa på här hemma.. tänkte pressa mig sj o bvara vagen till minst 3 iaf.. men 2 timmar till borde jag ju orka med:D

//Emma


RSS 2.0