Gott Nytt År!

Vill bara önska er alla ett riktigt bra slut på 2010 och ett Gott Nytt 2011!!

Vad passar bättre än en bild från florida och Disney Worlds fyrverkerier en dag som denna??=)



/Emma

Min lilla häst!

Premiärturen är avklarad på lilla Q. Det slutade med en hel del bockserier men jag satt kvar o hade en nöjd häst efter skrittturen i paddocken på drygt 10 minuter! Maria har vart upp och masserat + laser på lilla gullan idag oxå, mkt bättre motför sist.. nog för att det inte är nått som är illa liksom men lite spänd vilket ej är så konstigt då hon står så stilla!!

Nyår närmar sig med stormsteg. Ikväll ska det planeras för fullt! Jag e rätt taggad men åkt på världens förkylning o sover typ 10 timmar per natt! Helt slut.. men, men.. en förkylning överlever man.. tycker knappat jag tänker på det förutom att jag e lite seg o sover som en gris då=)

Imorn är det hockey! Seriefinal mellan Luleå och Saik.. ska bli så kul o se och jag hoppas få se luleå vinna för det laget som vinner är även serieledare när det nya året faller in!! Det skulle smaka bra!

Nått annat som skulle smaka bra är en utlandsresa! Såg sara skrivit i sin blogg o lagt in en bild på Thailand! Ååå.. när denna kyla härjar, när mörkret e som värst o tråkiga, tråkiga, januari, februari och mars då vill jag bara iväg! Vi planerar faktiskt lite (eller ganska mkt) åker ev till Kap Verde öarna i februari/mars nån gång! Det skulle skulle sitta fint! Jag hade så gärna åkt 2 veckor till florida, men kan nog ej vara borta så länge från skolan + att Nicklas har sitt företag o driva så.. hade gärna åkt till Maldiverna eller Sri Lanka en vecka men insåg att ett flyg på över 12 timmar INTE är okej för o vara borta en vecka.. så jo.. Kap verde har vi pratat om förr så de känns som ett ställe vi både faktiskt vill besöka.. ser otroligt fint ut=) Annars blir de väl kanarieöarna men de kan jag nästan spara till den dagen jag har barn!=)

Och som det står på Fritidsresors hemsida låter väl helt okej: Kap Verde är exotiskt och annorlunda. Vilt och vackert. Med ändlösa stränder, små byar, högklassiga resorthotell och ett mycket solsäkert och behagligt klimat.. mer än så behöver jag nästan inte veta för en avkopplande 1 veckas solsemseter för mig ska vara på BRA hotell, soligt, lagom varmt, vackert o gärna lite.. ja just de annorlunda=)

Jaja.. bara fortsätta drömma sig bort till läxornas värld och lite fördjupad anatomi!

/Emma






SEGER!!

Var ju på hockey ikväll med brorsan, syrran och pappa som bjöd alla oss barn! Var otroligt trevligt förutom.. ja just de, min bror som e skogstokig.. pappa skämdes över hans utbrott mot domare, spelare och Hvfans, syrran var livärdd för honom och jag satt mest o höll mig för skratt om ärligheten ska fram!
Bra match.. om än jag är så besviken på Per Ledin som jag faktiskt gillat fram tills.. IDAG! han spelade fult och grinint och orsakde 2 hjärnskakningar på lavander och meijer.. själv fick han totalt 2 minuter.. våra 2 spelare blir borta minst en vecka.. suck, domarjävel och ledinjävel säger jag bara!!
Förkylningen e värre än värst.. försöker låtsas som om den inte existerar men tror de blir en lugn dag imorn om detta fortsätter! Jag ahde ju dock tänkt dra mig upp på mim och byta ut min garderob lite.. några nya snygga skolkläder skulle sitta fint känner jag=)

Är faktiskt hos mina föräldrar nu.. i väntan på att Nicklas ska sluta så kommer han o hämtar mig=) Jag e ju alltid så ordentlig och vare sig jag druckit 4 eller 15 cider kör jag inte dagen efter (och kör jag så gör jag det först på kvällen..) Kloka ord från kloka mig!

Börjar vara dags att sammanfatta året.. herregud de e kanske en hel del som hänt=) lite iaf! Om ajg bara tänker lite snabbt så har jag bla börjat plugga, skaffat mig en ny häst och vart utomlands! Ja.. lite har hänt ändå, men jag tar det en annan dag!

Nu ska jag dricka the och trycka godis för på nyårsdagen återinförs emmas godisförbud! Då har jag fått äta godis i 8 dagar.. de får gott vara nog! Nu blir det inge mer snarra före sommaren!!!

/Emma

Juldagen!

är över.. nu e de bara ladda för hockey med pappa, syrran och brorsan i em i luleå mot Hv71!

Annars var det en trevlig kväll igår om än de slutade med att vi inte tog oss ut! jaja, jag skurade huset, och sen såg jag lite TV och därför mår jag utomordentligt bra idag.. förutom att jag är dunderförkyld och knappt kan svälja eller prata=) Nicklas har ju vart och är förkyld så de e ju inte konstigt kanske att jag blivit det, men irriterande e de ju ändå!

Tack för igårkväll samtliga inblandade! Nu laddar vi för NYÅR=)

/Emma


Julen 2010!

En underbar jul! jag har varit snäll som alltid.. de e tur det känner jag, att jag håller mig på mattan varje år s¨å jag får lite fina paket, får umgås med min familj och äta god mat.. och SPELA SPEL!!=) inte att glömm allt spelande på kvällskvisten=)
Julafton började i nybyn hos Nicklas föräldrar och fortsatte runt 14.30 snåret på altund hos mina föräldrar! Nicklas åkte tyvärr och jobabde kl 15, men jag har sagt de att så länge vi inte har barn e de ju bara han jobbar hur mkt han vill under julhelgen.. de ger ju rätt bra klirr i kassan oxå ska väl tilläggas=)

Mkt fina paket fick jag oxå bla följande:

* En Iphone 4!!



* 2 stycken Fizzy parfymer så nu har jag så jag klarar mig ett tag med min favoritparfym=)


* Boken Dandy som är skriven av min favorit Andreas Carlsson=)


* Massor med Kosta Boda Mine skålar.. 2 dippskålar, en salladsskål och en dessertskål!


* 3:e Twilightfilmen Eclipse


En Disney Film ratatouille!!


* Bed Head produkten After Party!


Disney Trivial Pursuit spel!



och en massa mer som jag inte har bilder på:

* Back On Track ridskydd till Q
* Påslakanset
* Badhanddukar och vanliga små handdukar
* Presentkort på MiM
* Presentkort på HM
* Receptbok
* Godis
* Sockar
* En borste och manglans till Q
* Vantar
* Pengar
* m.m.. så jag e så nöjd och glad över allting jag fått och över en underbar jul med brorsan hemma och en supergoo Elias=)

Avslutar med en bild på Sigge och Hubbe.. som är helt färdiga efter en lång juldag!


/Emma

Dan före dan..

Då var det torsdagkväll den 23 december. Julen har kommit på allvar, jag längtar så till morgondagen!=)
Dagen började med en skön sovmorgon till kl 10! Därefter var det stallet, innan jag åkte till mamma för att göra årets julköttbullar.. för det e min uppgift! Och stolt kan jag säga att GODA blir dom, så även detta år.. har självklart tjuvsmakat några;)
Färgat håret har jag oxå gjort och kära sigge har fått julbada så han luktar så gott och e så snygg nu!

På em grattade vi syrran och så hade hon ju fått ett Wii av Tommy så vi har spelat Mario i flera timmar! Jag vill bara spela mer=) Det e ju hur kul som helst juh=) Fast jag tror inte det hade vart så kul om man spelade själv.. de e ju mycket gemenskapen och att man kan skratta åt varandra som gör det hela extra roligt!

Hunnit förbi Sara oxå en snabb sväng och nu är det uppesittarkväll hos mamma och pappa! Min bror väntas anlända när som helst så de ser jag fram emot! Förövrigt har jag vunnit på bingolotto oxå.. en sån miljonlott för 50:-, men jag e så nöjd så! Alltid kul o få in alla i rad liksom=)

Nej nu önskar jag, Sigge och Hubbe er alla en riktigt God Jul!!




/Emma


fest på en vanlig tisdag!

Hej hej!

Lovet är här.. livet leker och allt känns så bra=)
Igår var det middag med AbNian hemma hos Susanne! Riktigt trevligt och med kanongod mat! Sen drack jag en cider, och en till.. och en till.. och.. ja de slutade med 5 stycken faktiskt, (och en Irish Coffee) på rätt kort tid och för o vara mig så räckte det gott och väl! Def. inte full, men onykter på ett lagomt och trevligt sätt!!! Och fastän jag var klart yngst i gänget så smälte jag in rätt bra.. men de e väl som Simon brukar säga "Du e ju lika gammal i sinnet som en kärring" hahaha! Han ska få igen, de lovar jag=)
Hemma runt kl 01.. då hade jag traskat genom plogkarmen från storvägen.. snön räckte till magen (!!) och jag kom på mig själv med att snacka med just.. MIG SJÄLV! "Här var det djupt, *skratt*.. Oj så mycket snö det kommit *mera skratt* hm.. alkohol gör nått med kroppen som jag har lite svårt att förklara=)

Väl hemma slog jag på TV:n men somnade rätt omg och vaknade vid 05 av att Nicklas ropade från loftet "Emma? Var är du??"=)


Idag har jag köpt juldagsutstyrsen. blev en svart klänning med lite fluffiga axelband och ett snyggt svart och silvrigt halsband från SNÖ!=)

Nu ska jag faktiskt ta och hälsa på John Blund och se vad han har att erbjuda!

Imorn (torsdag) är det full rulle med hårfärgning, julbada Sigge, Tillaga julköttbullarna, träffa Sara, gratta min syster som fyller år (och såklart spela lite Wii med henne) och så bingo lottos uppesitterkväll!! Dessutom kommer min bror hem imornkväll så dagen lär vara en topp 10!!!

Bjuder såklart på en bild på min kära storebror (höst upp med ciggen i munnen) tsm med några "lejda" vänner=)


//Emma





de där med att plugga..

.. går trögt!
Det är roligare att se film, sova, läsa, sitta vid datorn, vara i stallet.. ALLT! Jag lagar till o med en god middag till mig själv (nicklas jobbar kväll) men nu jävlar.. 1 timme kanske jag skulle försöka lyckas med iaf! Känner att jag vill ha lov. Man har pluggat så intensivt och seriöst sista veckorna.. nu vill man bara pausa från allt.

Lånade lite film från Stina och idag har jag sett världens mest underbara film! Såg den som liten men det är säkert 15 år sen sist.. den Oändliga historien! Guuud vad bra den var!! för o vara från 1984 framförallt!!



Annars har jag planerat lite för jul! Som det ser ut har Nicklas fått ledigt julafton!! Ååå vad glad jag blir! Så då blir vi halvdag hos hans föräldrar och halvdag hos mina=) Det ska vara rättvist tycker jag faktiskt! Och så e de mysigt med "dubbeljul" så att säga! Dock är de ju en stor fördel att de inte är så långt mellan nybyn och altuna (tar väl 10 minuter att köra så=)

Juldagen kommer bli toppen! Tanken blir nog att vi är här hemma hos oss!! Så de blir bra! Nyår är rätt planerad oxå faktiskt.. där är det bara lite mer funderingar om plats.. nog för att det e utmärkt hos oss då oxå, men vi får se=) De e tur man har ett hus med bra svängradie och öppna ytor! De bäddar mycket mer för fest, och så är det trevligt när kök och vardagrum som sitter ihop lite.. de gör de hela mkt mer socialt!=)

Nej nu ska jag verkligen ta tag i mitt pluggande innan kl slår 20.00 för då är det ju UNG OCH BORTSKÄMD!!:)

/Emma

Musikhjälpen!!

Ja.. musikhjälpen har ju som alla vet gått av stapeln under hela denna vecka! Jag tycker de e så fint det dom gör.. gillar verkligen att man gör nått för saker som inte alltid känns så uppmärksammat.. vi skänker otaliga pengar till cancerfonder och hjärt och kärlsjuksfonder MED ALL RÄTT!!! Jag är själv med och bidrar till cancerfonden varje månad och hoppas verkligen utvecklingen fortsätter så bra framåt som den gjort senaste 10-15 åren!
Däremot blir jag så glad över musikhjälpen för att dom väljer att satsa på lite andra problem så att säga! Detta år var det "Kampen mot barnhandeln", året före det var det "stoppa malarian" och 2008 "67 miljoner flyktingar behöver din hjälp"
Jag skänkte pengar och det hoppas jag att alla ni andra oxå gjorde!! 50, 100 eller 200 kr är inga summor för oss, men för dessa människor är det så otroligt mycket mer!!
En god gärning som gör en glad! och så otorligt roligt att det lyckades samla in över 12 miljoner kr!!

Igårkväll var Stina, Malin, Larsson och Simon här! Vi hyrde film och surrade på! Låt mig tillägga att detta har vart en LAT helg från min sida! Jag kände att jag behövde slappa lite, ta igen min lilla kropp och umgås med folket!!=)

Har sett 4 filmer sista dagarna oxå.. tar och lägger in dom här med en liten kommentar till lite filmtips!

I fredags såg vi alltså The Stepfather (nyinspelade versionen..) Var mkt servärd och välgjord med ett stort + för den söta huvudrollsinnehavaren Penn Badgley (spelar bla John Tuckers nördiga bror i just John Tucker filmen=)




Igår hyrde vi en skräckfilm som hette Babysitter Wanted! Inte alls lika bra.. den var bra till en början men när det var som mest spännande tog det en dålig vändning! Lite för overklig för min smak helt enkelt...



Idag har jag sett en ngt äldre film från 1980-talet Heathers.. En svart komedi.. rätt intressant, men tragisk och rolig på en och samma gång. Kanske inte en film man ser om flera ggr men har ni ej sett den bör ni göra det!!



Ikväll hyrde vi Bröderna Karlsson, en svensk film som verkligen fick en att skratta! Jätteskön rulle med bra skådespelare och en härlig, rolig känsla filmen igenom! Den kan nog ses rätt många ggr:)


Ja tänk om man hade denna tid o se film varje dag! =) Bara njuta.. nu är de lite hårdpluggning mån-ons denna vecka och sen tänker jag faktiskt ta mig ett litet jullov och plugga in tentorna först efter nyårsafton!Sådeså!!!

/Emma 

Jag har tydligen gått o gift mig!!!

Ja men så de kan gå va?=)
Ja enligt ett julkort som var i vår postlåda igår var det iaf tydligt att jag numera heter Karlsson.

"Till Emma & Nicklas Karlsson" stod det mycket fint och prydligt=)

Ikväll blir det att hyra film och slappa med Stina, Malin och Simon! Men först ska jag och Nicklas äta en god middag innan han åker iväg o jobbar natt!=)

CIAO!

/Emma

Just nu är livet på.. TOPP!!

Denna vecka kan bara beskrivas som en helt fantastiskt bra vecka! Det är en vecka som faktiskt det mesta bara gått som de skulle helt enkelt! Kanske skulle köpt mig en trisslott o se om turen och llyckan håller i sig, haha!

har haft skola alla dagar utom tisdag! Vi har bla hunnit göra färdigt rapporten som inte ska vara klar före 3 januari! Hur skönt är inte det? så nu ska jag bara ta och plugga under julen till de 4 (!!) tentor som väntar 10 resp 14 januari! Och på tal om tentor.. i onsdags hade vi en läkemedelsdugga (matte alltså) och våran lärare hade i början av denna kurs berättat att det krävdes av 10 tal, 9 rätt för att klara tentan.. MEN om man spikade duggan så skulle man få tillgodoräkna 1 poäng.. dvs man behövde bara 8 tal rätt av 10. Jaja.. inget jag ens tänkte på för att spika en tenta kändes knappast troligt.. i onsdags skrevs iaf denna dugga.. och ta mig fan att jag lyckades spika den1 herregud hur lyckas jag??=) jag e faktiskt lite chockad måste jag säga! Men jättestolt över mig själv (ibland tror jag att jag tänker att jag e trögare än vad jag är;) Så av 25 i klassen spikade bara 4 stycken duggan och jag var en av dom! det känns ju helt fantastiskt bra!!
Nog om skolan...

I tisdags var jag så på återbesök med min häst till kliniken och eftersom detta är min vecka så var hon självklart HUR mkt bäättre som helst! med grepp finns det fortfarande kvar en liiiiiiten markering.. snarare en rörelsestörning, abslout ingen hälta! Så nu ska jag äntligen få börja skritta min lilla prinsessa och sen är det återbesök efter 8 veckors skritt (så i februari alltså) det känns så otroligt bra och jag har all tid i världen och vänta på min underbara häst! skönt skönt att allt går åt rätt håll! Tyvärr har vädret inte varit på min sida om det är ngt jag ska gnälla på.. -25 eller snöstorm har veckan sett ut.. idag är det faktiskt rätt okej.. de snöar mkt lite och är runt -10 grader men de har verkligen blivit VINTER på 2 dagar här.. snön går ju upp till fönstrena nästan (haha)

Igår så var Simon och Malin här och hade en lugn och trevlig fredagskväll! Hyrde bla The Stepfather som var riktigt bra och sådär lagom spännande;) Vad vore livet utan dessa fredagskvällar? Vare sig vi är 15 eller bara 3 pers så är fredagarna grymt speciella.. det är som bara en tradition, eller vad man ska kalla det.. på fredagar ska man umgås vare sig det är idol eller ej;)

Sist måste jag bara få ge ett GRYMT boktips (framförallt tänker jag på karin här=)
Harlan Coben är ta mig fan en av det bästa författare jag någonsin!! Herregud vad han skriver BRA!! Lånade en av hans böcker av "misstag" på biblioteket men när jag väl började läsa så kunde jag inte sluta.. googlade honom och fick se att han skrivit rätt mycket böcker och är otroligt stor i sitt hemland (USA)
Jag lånade hur som helst snabbt 2 till böcker och den senaste jag läste tillhör lätt topp 10 genom tiderna av läste böcker!!!



BERÄTTA INTE FÖR NÅGON
"I flera år har David Beck jagats av sina minnen - kvällen han såg sin hustru Elizabeth föras bort av okända män, beskedet om att hennes döda kropp återfunnits och att gärningsmannen antas vara en fruktad seriemördare. Långt senare får han ett mejl - ett meddelande som ingen annan än Elizabeth kan ha skrivit. Nu vaknar hoppet om att hon fortfarande lever. Berätta inte för någon - så lyder varningen i mejlet. David kastar sig in i ett desperat och livsfarligt sökande efter sanningen och efter Elizabeth. Men snart står han själv misstänkt för hustrumord?"

den andra boken jag läst av Harlan Coben är

SLÄPP INTE TAGET

"Hur långt är vi beredda att gå för att skydda dem vi älskar?
Tia och Mike Baye är oroliga över sin sextonårige son Adams beteende. Hans bästa kompis Spencer har tagit livet av sig, och sedan dess har Adam inte varit sig lik och tillbringar all tid framför datorn. Tia och Mike känner sig tvungna att spionera på sonen, något de aldrig trott sig vara kapabla till. De låter installera ett avancerat övervakningsprogram på hans dator. Några dagar senare får Adam ett märkligt meddelande. Deras oro verkar vara befogad.
 Spencers mamma kan inte förstå sonens självmord och söker sig till internets mörka vrår för att få svar på vad det var som drev sonen i döden. På en hyllningssida dedikerad till Spencer finner hon en märklig uppgift som kastar nytt ljus över vad som hände natten då hennes son dog. Hon måste få veta mer och den enda som kan hjälpa henne är Adam, men innan hon hinner fråga honom försvinner han plötsligt spårlöst.
Samtidigt pågår en jakt på en misstänkt seriemördare i trakten. Polisen är förövaren på spåren, men ingen kan ana det fruktansvärda samband som finns med händelserna i den lugna förorten.."

/EMMA

de e dåligt..

med uppdatering här!
Har haft rätt mkt för mig hela helgen och veckan och vet inte alls var tiden tagit vägen!
Praktiken är över. Har vart riktigt roligt, synd bara att man inte hade så mycket "spännande" uppdrag med akuta fall då jag är på en planerad ortopedavdelning=) Måste säga jag är grymt imponerad av det som opererar knä och höft (ja de är det enda som görs här typ) dom fan opereras, kommer upp till avdelningen och nästa dag är dom jävlarna upp o går!!!! Hur GÅR det till egentligen??;) Måste vara bra operationer att göra hör jag ju.. de flesta har faktiskt inte så ont heller.. fast en ssk sa till mig  en rätt klok sak "man vet om dom har lidit mycket före operationen beroende på hur ont dom har efter.. dom som inte har speciellt ont efter operationen det är dom som har haft klart störst problem.. de som gnäller och har ont.. deras operation var egentligen inte lika akut och kunde gott ha väntat.." Tja.. sant eller ej, det hon menar är att vissa har haft så sjukt ont innan att trots en operation mår dom bara sååå mycket bättre nu! Och de finns en viss sanning tycker jag i det hon säger.. sen är självklart all smärta individuell och det ska man klart respektera! men de e häftigt hur bra så många mår och är upp och går så fort efter operation!!

Annars var det IDOLkväll och FINAl i fredags! Det innebar att vi beställde hem pizza och sen åt vi chokladdoppade salta pinnar (Malins underbart goda påhitt) fanns även vanliga salta pinnar, chips, dipp, popcorn, ostbågar och en massa dricka! Tror man aldrig "svullat" så mycket en idolfredag som denna.. BARA feeet onyttig mat=) men, men.. det är Final en gång per år så!
Nu är ju idol över.. tåkigt.. rätt person vann om än Minnah var bättre just i fredags! Sista säsongen nästa år låter det som.. tråkigt för ett idolfreak som mig...;(

I lördags tog jag en underbar sovmorgon, sen lade jag ett puzzel. Japp, jag behövde lite avkoppling och hade köpt ett puzzel dagen innan i luleå. 1000 bitars Disney motiv=) Hur gulligt som helst! Måste säga att jag är rätt duktig på och lägga puzzel faktiskt.. idag på förmiddagen hade jag lagt det färdigt och då har jag ändå pluggat och sett hockey igår så allt för många timmar blev det ej! Hm.. måste nog in och köpa ett till under denna vecka då jag är i luleå alla dagar utom tisdag!=)

ja framtiden och veckan är rätt bra planerad med innevecka mån, ons, tors och fre. Dock frivilligt tors och fre men vi ska skriva rapport och göra färdigt det=)
Tisdag ska min häst på återbesök (suck.. jag känner på mig att de ej kommer gå bra..;(

sen är det helg igen men först fredagkväll och då får vi väl se men kanske drar ihop en filmkväll eller dyl! Det kommer iaf att ske nått.. för har man haft dessa fredagkvällar med gänget hela hösten.. då kan man inte sluta en vecka innan jul.. ;)

Nu ska jag plugga lite inför duggan på ons, läkemedelsberäkning! Jippi;)

/Emma


Julshopping är de bäästa!

Herregud vad de e skoj!
OCH.. de bästa är att jag (vi) är nästan helt klara nu! Efter förra veckan, gårdagens och dagens shopping är det bara en julklapp till Nicklas som saknas (vilket jag bara måste in till lule för att kunna handla) sen är det Evelina kvar och hon vet måste jag oxå bara in till lule för o kunna handla åt. Sen är det klart och hör o höpna, det finns några fåååå kronor kvar på banken än hos mig=) Har lyckats spara bra fram till december vilket jag aldrig tidigare gjort=)
Skönt dock att allt nästan är klart. På fredag efter sista praktikdagen då jag slutar vid 12 i Piteå åker jag nog direkt till luleå för sista inköpen! Kanske tar hem Simon på vägen oxå, slipper han åka buss=) Jag måste ju låtsas vara snäll såhär innan jul!!;)

Ska faktiskt kika på lite julkläder nån dag oxå.. nått fint till julafton, till utgången juldagen och så till nyår! 3 olika plagg, 3 klänningar om jag får bestämma=)

Nyårs planeran har börjat rulla.. kanske får prata lite mer på FREDAG med Idolkvällen och superfinalen!

Förövrigt är min önskelista den bästa på år och dagar enligt mig själv=) Har faktiskt hittat både det ena och det andra som jag behöver så mamma har faktiskt (tror jag iaf) inte haft allt för stora problem att handla=) Men.. om jag nu själv får bestämma skulle en utlandssemester vara den bästa julklappen, hehehe!=)
Ja jag lääääängtar faktiskt utomlands rätt jätte jätte mkt just nu!

*Typ 1 vecka att bara sola och bada i januari/februari (kanarieöarna, kap verde öarna, maldiverna, Sri Lanka..)

*eller kanske 2 veckor lite mer aktivitetssemster i februari/mars (Florida, Kuba, Mexico..)

*eller varför inte en storstadssemster i april/maj (New York, Rom, Paris..)

Ja varför inte alltihop=)

Innan jag fyllt 50 år har jag förhoppningsvis besökt de flesta av dessa ställen iaf=)

Nej nu ska jag plugga sen väntar sängen och praktik kväll imorn!!

/Emma


Helg var det här!

Dagarna springer iväg.
Igår efter praktiken var det bara gasa järnet hem och förbereda IDOLkvällen! Näst sista gången för denna säsong iallafall! Blev en mycket trevlig kväll med två värdiga finalister och efter idol var avslutat blev det både cluedo och monopol där jag tyvärr inte lyckades vinna (men enligt erika så hatar hon och förlora i monopol så de kanske var tur att hon fick vinna då=) Sist kom jag då inte så man får väl vara glad över det=)
På fredag är det final i IDOL som sagt, då har vi redan bestämt för o beställa hem massa pizza och sen kanske svulla i lite chips och dipp! Är det final så är det och då får det vara rejält onyttigt!!!

Idag är det lördag, jag har jour i stallet i helgen vilket innebar rätt få timmars sömn (helt självförvållat dock=) efter jouren hade jag affären till kl 13 och sen var det nästan hockey på en gång! Ha,ha.. dagen sprang visst iväg.. nu är kl efter 23 så jag ska strax sova=)

Åh är så grymt besviken på robinson! Daniel var den absolut värdigaste vinnaren och så åker han ut och alla andra får andra chanser utan han.. kan ju tycka att maggie och markus och helene kan dra fort som fan! jaja.. nu hejjar jag stenhårt på Erik eller Bang! Även Mats går bra..  de andra.. nej de e verkligen inte värdiga vinnare!!!!

/Emma

praktik hela veckan lång!

Superskoj men det blir låånga dagar med körning ToR Piteå.. är helt död idag. skönt dock att jag går em imorn så får man sova ut lite!! tycker de e grymt tärt att stiga upp 04.45 om jag får säga det själv;)
Annars känns det som man börjar förstå lite mer. har gett lite subktana injektioner (man sticker en spruta i fettet kort sagt, ha,ha) venprover, syrgas, ab ijnektioner och lite annat! Skulle gärna sätta lite PVK oxå men har rätt dåligt med pat. som får de så.. jaja.. har ju 1 1/2 vecka kvar för tusan;)

Annars rullar de på som vanligt här hemma. Nicklas jobbar och tjänar pengar och jag slösar upp dom, hahaha! Skämt å sido.. men han har jobbat liiiite mindre sista veckan, tack o lov för det!

Har hunnit inhandla lite julklappar till Elias, Nicklas föräldrar, Julia, Evelina och även till Nicklas själv=) Skönt o handla bort lite i lugn och ro..

Förövrigt är det 1:a december. det innebär julkalender!! JIPPI!!! men.. vänta nu... jag tycker inte om de nya julkalendrarna.. så jag låtsats att det är 1996 års julkalender som visas på TV (har den på DVD) så ser jag ett avsnitt varje dag.. hur BRA var inte det då?? Kan man se om århundradets bästa julkalender och låtsas som att de är nu den går!! För ALLA bara äääälskar väl ändå Mysteriet på Greveholm!!!???=)

/Emma


RSS 2.0