tänkte bara meddela..

... att jag inte gått o dött eller nå men imorn jobbar jag 07-21.30 och fredag 08-17.30 o efter de blir de grillning med gänget=) Så vi ser när jag har tid med en lite uppdatering här=)
Tentan idag kändes, hm... helt okej men inte jättebra.. lite flummig om jag får säga de sj.. så vi får se vad lärarna tycker om mina svar.. jag e bara sååååå glad om jag fixar denna tenta för sånna här "flum-ämnen" klarar jag mig utan:p

//Emma

tentamenstajm!

Japp, imorn skriver jag tenta (igen känns de som) har ju mkt tentor denna termin.. som tur e har dom ju hittills gått strålande!=)
Imorn är de om hälsa, åldrande, kulturer, forskning o en massa mer.. känns som de är hur mkt som helst! så vi får se.. jag hoppas de känns bra imorn!
Annars har jag varit duktig o pluggat, lämnat in sommarjobbspapprena till polar så de e klart, veckohandlat, ridit Quibbl, varit bortbjuden på middag o så har jag SHOPPAT!
på abnian!=)
Blev 4 blå lindor till mitt dyonschabrak=) måste vara fin för lena som kommer på söndag! blev även ett par nya ridbyxor jag länge tittat på.. och så en esakdrongrimma med ludd till lilla Gullan=)

dessa ridbyxor fast marinblå.. de vita (på bilden) har jag ju oxå sen tidigare. grymt sköna o snygga!



//Emma

jajustdeja!

Tillägnat endast dig Lydia, som jag lovat=)











Sådär ja lydia.. hoppas du fattar!

/Emma

Roman Cervenka??!!

ÄR detta sant har vi gjort årets jävla värvning i svensk elitseriehockey!!!!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS luleå lyckats med detta!!!

valborgs..

ho,ho,ho... vi måste planera!

En riktigt dan för dan dag!

Japp. dan före dan före tentadan!
De innebär PLUGG! för imorn ska ju allt sitta som en smäck! känns som om de gör de oxå.. så hade inte tänkt plugga allt för mkt imorn, men lite blir de ju alltid.. men e så nojjig att man inte kan fastän de egentligen sitter där hur bra som helst!
Var in till skolan o hade tentaplugg med lina, johanna o marie! Sen gick jag (som vanligt) in till stan! De har som blivit min grej de här.. o gå! ha,ha.. dessutom mår min kropp helt okej bra av det... jag får så lätt ont av o cykla o springa tyvärr. men gå, tjolahopp vad fint de går=) tar ca 1 timme, alldeles lagom med motion tycker jag=) o skönt e de ju!
Så imorn när de ej blir skola tänkte jag gå till stallet o tillbaka.. de e ju drygt 3.5km så de e ungefär samma sträcka fram o tillbaka!!:D
Ja annars då.. har ridit min häst som fått 1 veckas vila.. hon var pigg, men inte dum på nå sätt! lite spänd men inte farligt.. såå skönt med en sån häst.. som kan vila ett par dagar utan att de slår slint liksom!
Har vart upp på ÄRF o hjälpt Carro lite med hennes pålle! =) Så min dag har som vanligt susat förbi!
Längtar till onsdag vid lunchtid då min tenta förhoppningsvis e avklarad o att de känns bra=)

Min hästs Pappa Quinar Z, han e så fin så han får vara med på några bilder här=)









//Emma

plugg, plugg mellan samtalen!

japp, så ser de ut. har hunnit plugga rätt bra för jag har knappt sett ryken av mina chaffisar! men så kan de vara ibland=) de e ju bra jag kan göra två saker samtidigt.. hyffsat bra iaf!
Nicklas har vart på fest nu ikväll med fotbollslaget, men de blev tidigt så han e redan tillbaka!=)

Jaja, nu ska jag fortsätta plugga i väntan på nästa samtal!


//Emma

Grannens hus brinner

okej.. nästgårdsgrannen.. 3 hur bort e de.. typ 300m eller nå.. har ej vart ned på en stund men sist jag såg så stod hela huset i lågor.. helt övertänt! usch så hemskt.. och obehaligt!
lider med dom som bor där.. så mkt minnen och dyl som försvinner i tomma intet.. återstår o se om de var en olycka eller ej..

Annars har jag pluggat på rätt friskt idag (okej ganska okej iaf) ska o duscha nu o sen bege mig till jobbet! =) Har laddat upp med godis, cola och en kortlek, ha,ha! Ja o mina tentapapper så jag har lite plugg om chaffisarna får för sig o jobba en massa=)

HV71 är svenska mästare i ishockey 2010! Grattis grattis


Men MIN, och Karins (he,he) bästa nyhet är ju att Fransson e klar för 5 säsonger i luleå! Eller som Karin uttryckte de så fint igår: "Frans, vad heter han i efternamn då??"



Ha en trevlig lördagskväll!

//Emma

Majs? bajs?

Ja vad ska man säga.. gårdagen blev fantastiskt rolig! först en massa spelande i flera timmar! Herregud tjejor vad vi avverkade spel på löpande band:) Sen blev de en massa surrande o mys, och en kass film i 190 tempo=)
Bästa var ändå Stewens (eller egentligen min kommentar men stewens anfall) MAAAAAJS! vi säger inget mer än så.. men roligt var de.. tror jag aldrig sett en människa skratta så mkt någonsin! nästan sinnessjukt!
De var min kväll.. men en massa underbara människor! En tvättäkta fredagskväll! Nu börjar jag längta till hösten o våra idolkvällar varje fredag! Shiiiit vad härligt de ska bli!!:D våra underbara traditioner... precis som, kräftskivan i a-träsk o annat!

Ja annars så jobbade jag 13-18, så gårdagen smeet snabbt förbi!

Ja på fredag e de valborgsfirande med sommar som tema här hemma hos oss, eller kanske hos någon annan??!!=) vi ser.. ska bli kul att "göra nått" på valborgs för en gångs skull!

Avslutar med denna lite äldre bild.. =) Joheel och Käärin



//Emma


Fredag!

Hej!
då var de fredag igen då! veckorna springer bara iväg.. gårdagen spenderades största delen i skolan då vi hade seminarium i salutogent perspektiv! sen jobbade jag på ÄRF på kvällen! har fått jobb där heldag nästa fredag!! Passar helt perfekt då jag slutar denna kurs på onsdag till veckan o inte börjar nästa kurs förrän 2 maj!!
Idag sitter jag o pluggar, och pluggar lite till! ska o jobba lite senare idag oxå! men först ska de pluggas på en timme till=)

Anders kursen blev inställd pga av dessa flygproblem.. så min häst har fått sig 1 veckas vårlov här i dagarna. tänkte hon skulle få vila till på måndag faktiskt! de kan hon gott behöva:D

//Emma

SMÄRTA!

ja gårdagen innebar jobb,jobb o jobb=) sen kom jag hem, pluggade, pluggade o pluggade.. o sen stöp jag i säng.. hade grymt ont igår.. jobbigt ont, smärtsamt ont.. fick ta lite tabletter mot skiten.. idag.. inte så mkt bättre. blev så pissförbannad på ren svenska så jag gick i ilskan till stallet o tillbaka sen. blev väl knappast bättre av o gå.. men de känns bättre på nå sätt ändå.. man blir av med den där ilskan man får av smärtan som kommer så där utan anledning.
suck, jag e väl inte gjord för de här livet!
JAG BLIR SÅ ARG!!!
Jaja, de känns bättre nu.. har inte kvar samma smärta.. bara en huggande smärta.. ja jag vet jag e sämst på o förklara men de e inte så lätt heller o förklara hur nerver väljer o leva sitt liv:)

Imorn är de seminarium om KASAM och de här med salutogent perspektiv! intressant! något jag gärna skulle ha en disskusion om med mina polare.. varför vissa människor klarar av att behålla hälsan vid olyckor/sjukdomar/handikapp bättre än andra.. GRYMT intressant då jag känner så många människor som varit med om olika händelser o vi har alla reagerat så olika.. finns faktiskt ett test längst bak i en av våra böcker, hade tänkt göra de men de tar sån tid=) intressant värre:D

På fredag blir de spel o film o mys kväll hos oss! Nice, nice träffa lite folk (vilket man har alldeles för lite tid med just nu!)

Nej nu ska jag dricka en kopp the, se sista perioden i sm finalen i hockey och så ska jag plugga lite!

//Emma

Dominikanska Republiken 2008

Bjuder på lite bilder från första gången vi besökte dominikanska=) det var ferbruari 2008!!
Otroligt vacker så de blir inga bilder på oss utan ni får njuta av natur och arkitektur istället=)





















//Emma

lite fler bilder=)

här bjuder jag på fler bilder som Lydia Wikström fotat!



 





 

//Emma


lite bilder från träningen=)

här kommer några bilder från träningen idag med robban!





måste hon överhoppa sig så förbannat hela tiden:p

//EMMA


Söndag!

Ja men de gör de väl ändå!!=)

Idag steg jag upp 06, åkte till stallet. fixade jouren och sen hem och sov en timme!=) seg idag med.. men känns ändå lite bättre! ingen huvudvärk o de e ju skönt!
Åkte upp ti ridhuset o hoppade för robban sen på em. Utomhuspremiär! Gick, ganska okej ändå! jag bara ÄLSKAR min fantastiska häst! Jag e så sjukt ringrostig och hon hoppar så bra (för bra) bak så man tappar lite balans o skjuter iväg henne lite för mkt framåt! Men.. vilken kapacitet den besitter! o Vilket självförtroende! Ger ju MIG en fantastisk känsla oxå=)
Hoppade även vattenmatta vilket är mitt stora problem här i livet.. sen pelle.. men den här lilla prinsessan, tittade knappt till nå.. OJ vad skönt! JAG BEHÖVER EN SÅN HÄST! för man blir lite "förstörd" i huvudet sj av att ha en häst som ej hoppar vissa typer av hinder.. tyvärr..

Kommer bilder senare på träningen.. Lydia Wikström (min nästa hästs ägare, ha,ha) har vart duktig och fotat:D

Grillpremiär ikväll hos mamma! Mmmm=) och så efterrätt på de! ska strax upp till stallet en sista sväng, sen blir de lite plugg, och så sist TV mys Nicklas:D

//Emma


dålig idag igen??

Ja tydligt..  idag har jag legat o sovit flera timmar i omgångar. mådde bra på morgonen.. hade jour, kom hem ... och DOG! sen har jag bara legat inprincip hela dagen. superhängig... jobbigt! Nu känns de bättre igen men har ju knaprat lite ipren så kanske är de!

Annars har de vart en tråkig dag (vädermässigt sett) snö,snö,snö... suck, jävla aprilväder!

Nej nu ska jag krypa ned i sängen, slå på en film och dricka en kopp the! men först ska jag vara lite social med larsson som e här!
KRAMAR /Emma

Fredag!? REDAN!!!

Jaha då var de fredag igen.. herregud tiden springer iväg!
Imorse hade vi seminarium och efter de otroligt svettiga seminariet (HA,HA,HA) så var jag tvungen o lufta hjärnan så jag gick in till stan. mötte upp med Nicklas som skulle shoppa lite, sen gick vi och fikade på ett mysigt cafe:D

Hemma vad 13 snåret..  sov middag till 16.. mådde verkligen inte bra.. hade lite feber o sprängade huvudvärk (men de e borta nu som tur e)

Ledig från jobb e man i helgen men då har jag stalljour:) o nästa helg e de anders träning! Ja herreguuud!

På tal om något helt annat..

Vulkanutbrottet på Island!!
De ä ingen annan än jag som e sjuuuuukt facinerad av detta? I ärlighetens namn tycker jag de ASHÄFTIGT!!! inte så att de e roligt men de e sjukt häftigt att detta sker genom moder natur liksom! naturkrafter e ta mig fan helt otroligt stora.. lite obehagligt oxå.. inse så maktlösa vi egentligen är!





Alltså efter detta så måste jag bara säga att ISLAND är ett land jag bara mååååste besöka! få se en vulkan (inte ett utbrott tack) men nej.. nu kom emmas historia/samhälls/geografi sida fram. ska ta o forska lite om vulkaner nu!

CIAO!

vilken härlig dag!

Jag älskar våren!!!
Nu strax ska jag ta och plugga lite. sen blir de o åka upp till ridhuset med Q och ikväll jobbar jag ju i vanlig ordning!=) undrar om man skulle sätta sig ute med böckerna och läsa.. de e ju så underbart väder! ÄNTLIGEN e våren här på riktigt!!

Igår var jag o Nicklas ute o sprang.. typ 3 km.. de gick.. ha,ha, inget vidare! herregud.. vilka smärtor! suck! Jaja, de gick.. o de e väl de som e huvudsaken=)

//Emma

hej halloj!

Är i skolan! Har varit duktiga och flitiga.. jobbat hela dagen här i skolan! så nyss skickade vi in våran uppsats INTERVJUMETODIK!!=) så slapp vi den. ska egentligen inte vara inne förrän fredag men de gör ju inget=)


Lilla Sluggo fick galoppera vidare till trapalandas evigt gröna ängar igår.. de var verkligen tråkigt.. han har blivit som en liten ikon i stallet! 30 år gammal.. lille hjärtat!

Nej nu ska jag börja packa mig hemåt!

//Emma

 


GISSA VEM???!!!!

Gissa vem som fick VG på strålningsfysiken (tentan) Jo JAG!! TJIHOOOOO vad jag e duktig ibland=) jag känner att jag måste få berömma mig själv lite men att få högsta betyg på båda mina första tentor känns helt fantastiskt och ett tecken på att jag verkligen e redo o plugga och att jag tycker de e kul med de vi lär oss=)
Nu blir de dock ännu mer press på mig att fortsätta klara tentorna såhär fint som jag gjort! Nästan e ju om dryga 2 veckor så de e bara sätta igång o plugga!:) mer motiverad än någonsin!!!


En lång och rolig helg!

I fredags hade vi seminarium.. de satt som en smäck.. och roligt var de till o med=) Jag hoppas fler seminarium blir så roliga:)
Lördag blev en lång dag. steg upp 06, åkte och jobbade i luleå 07.. de e alltis så kul o sälja måste jag säga! kom hem först 19.30.. då var de bara direkt upp till stallet, rida pärlan som var otroligt sammarbetsvillig från start ute längst avaträskv=) Efter min ridtur blev de årets snabbaste dusch.. en kam genom håret och sen iväg till Erika och Tommy. var ändå där 21.30 så jag måste säga att jag var rätt snabb ändå (eftersom jag åkte från stallet 21)
Blev kvar hos dom oich surrade till nästan 01!! <karin var ju oxå där så de fanns hur mkt som helst o snacka om! o så kul o se gänget igen=) hoppas på fler sånna sköna kvällar måste jag säga:D

Söndag blev de lite sovmorgon.. eller ganska mkt.. 08 steg jag upp. åkte och jobbade men vi var hemma o hade packat upp i affären redan 16.30! så då kom Sollan med skrovmål från frasses vilket var otroligt gott, men de har blivit mkt hamburgare i helgen=) både lunch o middag på lördag och så middag söndag, ha,ha,ha! jaja, vi får vara nyttiga nu i veckan istället=)
Efter middagen åkte jag till ridhuset och hade träning för robban! Ja och de gick jättebra! förutom framhoppningen för då var jag inte riktigt igång=) men Robban sa när jag hoppat färdigt: "alltså detta är en av de finaste hästar jag sett här uppe.. ja förutom mina egna då, ha,ha,ha" så de var roligt o höra.. men hon e ju så fin!! o nu när hon börjar bli så stark oxå!!:D


Nu e de måndag, jag ska köra nicklas på jobbet och sen ska jag till stallet. efter de blir de o plugga nästan heeela dagen!=)

Kramar //Emma


Kan man gå vilse i Luleå?

Hej och go kväll!

Dagen idag bestod av skola från morgonen och fram till lunch! effektiva som vi var så var vi klara till12. Jag som inte hade någon buss att ta före 14.00 bestämde mig för att gå in till Luleå. skulle vara runt 4,5km trodde mamma (som själv gått där otroligt mkt..)
Sagt och gjort.. kolalde snabbt på en eniro karta och tyckte de såg otroligt lätt ut. Började gå.. o gick gjorde jag.. efter dryga timmen blev de bara mer o mer villakvarter runt mig.. ringde Nicklas för o fråga om jag var på rätt håll.. ha,ha nej tydligen inte.. jag irrade omkring och var på väg mot havet! Ja där ser man. fick gott traska tillbaka flera km och efter många vägbeskrivningar och sisådär 1,2mil senare såg jag äntligen Coop Arena och gottekiosken!
Syrran var i luleå så hon hämtade upp vid lanstingshuset!=) men de blev en rätt rejäl promenad! o vilse i pannkakan var jag verkligen:D
Dock ska jag tillägga att de egentligen inte var speciellt svårt att hitta.. OM man bara vet var man ska gå:)



Annars har jag pluggat lite nu ikväll inför morgondagens seminarium!
Sett hockey, hv71 och djurgården klara för final och just nu södertälje och AIK till elitserien! HOPPAS de fortsätter så=)

Nej morgondagen väntar. ska både in o ha seminarium (världens bästa simon ska in till luleå så jag ska åka med honom!!!) och så ska de packas inför lördagen på nian! sen blir de jobb hela helgen=) men ska försöka hinna förbi erika en snabbis på lördagkväll, beroende på hur länge vi blir borta i Luleå!:D

//Emma


CYKLINGTAJM!

Idag tog jag fram cykeln o cyklade till stallet. är ju bara drygt 3,5 km, men en massa backar! så 7 km effektiv o jobbig cykling blev de ju totalt! de e bra, eller bättre än inget=)
Hästen har vilat, har vart lite tung i huvudet men de känns bara bra nu.. den friska luften brukar göra susen=)

Annars har jag haft föreläsning på internet idag! superskönt o sitta hemma med headset o lyssna o kika på datorn måste jag säga=)

Imorn blir de skola hela dagen och likaså fredag då vi har seminarium!

Polarbröd ska tydligen starta 4 linjer från och med måndag.. ha,ha som om jag bryr mig! tyvärr (eller tja tyvärr o tyvärr) kan jag ju inte jobba hur mkt som helst i o med studibidrag så nej jag slipper polar ett tag till, ha,ha=) o vet ni.. ingen e lyckligare än mig över de.. Jag skulle sååå gärna plugga hela sommaren istället för o jobba.. för de e så fantastiskt roligt!=)
Tänk om man kunde tjäna pengar på o få plugga??!! De skulle då bli MITT drömjobb!!=)

//Emma

ett litet vykort..

från andra sidan jorden (nästan iaf) från Indien kom idag hem till oss! från Sara o Henke!! nice,nice.. jag älskar o få vykort! O så blir man alltid sugen på o åka iväg.. till hösten då blir de en resa, de e redan "bokat" o klart! sen får vi se.. Nicklas vill iväg i januari/februari nån gång nästa år.. vi får se om jag har ekonomin till de, men kanske=)
Ha,ha.. jag satt o funderade på en sak, när man vart utomlands så säger man alltid "Vi hade de så underbart".. men ärligt, jag har då aldrig vart på en resa som inte vart fantastiskt.. Utlandet har ju allt man önskar sig redan.. sen sätter man själv den lilla pricken över i:t genom de upplevelser, hotell, mat o dyl man väljer!
Sen en annan sak, vet inte om den stämmer eller ej men när man säger "detta är den bästa resa jag varit på" ja.. men kan inte de mkt bero på att man kommer ihåg o njuter så mkt av själv resan fortfarande eller?? den är ju så färskt i minnet precis när man kommit hem=)
Ja som sagt.. UTLANDET är det bästa!!! =)

Miami.. =)


//Emma

Quibbl Otl Z

Min lilla prinsessa.. har börjat bli så fin. idag drog jag upp till ridhuset.. o hon var så fin idag med! så otroligt roligt! sen så hoppade vi lite. tja hopp o hopp, 80cm kanske.. tränade mest på att hon inte skulle dra iväg så förbannat efter o vet ni vad.. hon gjorde inte de=) så idag e jag riktigt nöjd=) som alla andra dagar just nu då=)
Blir nog o tävla här i början av maj om hon fortsätter vara såhär duktig=)



//Emma

Skön påskdag?

ha,ha, jag har inte koll på de här.. men har för mig de e påskdagen idag! för aftonen var väl igår och imorn är de annandag.. Japp vi säger så!

Har hunnit vara o öppna affären idag för mikaela och sara=) de tog en massa tid o de var trevligt för då hann man ju me o surra lite=) o köpte fina tävlingskläder gjorde ju mickis oxå!=) msom sagt: "Om man inte vinner kan man iaf vara snyggast!!"
Sen åkte vi upp till nicklas föräldrar i nybyn då hans mamma fylllde år igår! fantastiskt gott med smörgåstårta, jag skulle verkligen kunna leeeeva på de!! Mmmmm!
Stallet vid 15, red ut lite lättare med Q idag då hon gått lite hårdare sista dagarna.. grymt fin.. de e så roligt, de börjar ju bli en dressyrhäst av lilla pinglan min! klockrena skänkelvikningar nu, trampar och samlar sig fantastiskt fint och gjorde nått helt otroligt galoppombyte! guuud vad de e roligt.. så börjar hon bli så stark oxå.. bär sig själv på ett helt annat sätt! Tack för de.. så tja, kanske vi måste starta en dressyrtävling någon gång i framtiden, vi får se=)
Ikväll har jag o Nicklas hunnit vara ute och gå en härlig långpromenad.. först efter skoterleden till lillstrand, över sjön och till uddens.. sen gick vi över Sågfors hem.. känns lite just nu, men inte någon "smärta smärta"utan mer lite småont bara=) de känns otroligt trevligt, man blir sakta starkare fast de inte känns så! mitt mål är att när sommaren e slut kunna springa 2 km utan smärta.. om de går, njee jag e mkt tveksam men utan mål tar man sig ingen vart här i livet=)

Nu har vi hyrt film, så jag ska dricka lite the, lägga mig i våran underbara FATBOY och fördriva närmaste 2 timmarna nedknosad i denna sköna säck=)

//Emma
'
electra i sommars då hon var såååhär liten! nu e ju hon faktiskt D-ponny!!=)

Påsk påsk!

Idag steg jag upp tidigt o åkta med Sara V till stallet o red ut! precis som förr i tiden! de e så roligt att hon e upp, om än bara till måndag.. sen e de ju inte så länge till juni nu.. typ 2 månader! så ses vi igen=) HELA sommaren dessutom!:D

Efter de hade jag en underbar filmdag fram till lunch=) såg 2 gamla goda svenska filmer.. FUCKING ÅMÅL och VINGAR AV GLAS... ha,ha,ha.. på VHS dessutom, men de gick bra.. shiiit vad dålig kvalite motför dvd o blueray bara! =) rätt dålig film den där åmål.. hade glömt bort att den var sååå kass:) vingar av glas däremot.. skarsgård e ju guden själv e filmen så tja.. man har ju nått att fästa ögonen på om man säger så iaf=)





Sen har jag o Nicklas vartit ute på promenad. de e så otroligt fint, bara 150 m från huset (mot a-träsk) finns en skoterled, underbart vacker o bra och gå där.. så vi gick in till korsträsk efter leden o sen fortsatte vi vidare=) igår gick vi åt andra hållet så vi hamnade i lillstrand o fortsatte där. superhärligt, lite mer än 1 timme båda dagarna! de e så skönt när vi för en gång skull e lediga samtidigt!=)

Ikväll har vi haft påskbuffe hos min kära mamma! Mmmm:) mätt o belåten e man!

Kvällen nu ser lugn ut.. ser lite hockey, slappar.. blir nog en tidig kväll.. som alltid då=) har blivit värsta morgonmänniskan o somnar typ 23 varje kväll:) gode skönt iof! dagen känns så mkt länge när man har förmiddagen att använda sig av oxå.. man e mer effektiv då än på kvällen!

Imorn ska Mikaela och Sara komma till affärenså jag har lovat öppna ifall dom vill handla nå=) snacka service här liksom! röd dag o allt, ha,ha!

Nej ha de så fint!!

//Emma

O just de ja..

GRATTIS TILL MIG, som fått SOMMARJOBB på polarbörd.. mellan 7-8 veckor stod de! Fantastiskt underbart måste jag säga! Sommaren e räddad o jag kommer få lite pengar.. så som de ser ut nu blir de en sista minuten i slutet av augusti innan skolan börjar om, typ cypern, spanien eller liknande bara.. simon, och sara V är mkt på denna ide´så vi kanske skulle försöka dra ihop ett gäng..
saknar utlandsresan till Grekland med Sara S och Karin
saknar utlandsresan till Thailand med Sara V 
ja de e mkt man saknar men inget e ju omöjligt att få igen:D



//Emma


Det var några dagar sen sist!

Hej!

Då var man tillbaka här.. för en dag iaf! Förra veckan var en bra vecka.. förutom tentan som kändes helt okej så blev de filkmkväll hos Erika och Tommy, jobb både tis, fre, lör och sön=) Min häst skötte sig exemplariskt på Lena träningen.. vi tränade på och trampa och skänkelvikningar vilket börjar sitta gode bra nu! Känns jätteroligt!
I veckan har ju Sara kommit sig hem över lovet så vi har hunnit vara iväg och bada i boden, och sett 9:ornas teater GREASE! Den var faktiskt helt okej, en av de bättre här sista åren LÄTT! så de var skoj!
Har hunnit vara in till skolan på ny kurs, HÄLSA.. 3 seminarium, 1 rapport och 1 tenta väntar mig under de närmaste 4 veckorna.. tjihoo=)
Plannja Basket är i semifinal, var och såg senaste matchen.. rätt roligt faktiskt så de blir nog att åka och se någon semifinal och förhoppningsvis även final!!

Idag är de strålande väder ute.. solen skiner och de är fleeeera + grader ute! Så en promenad med Nicklas och sen upp till stallet!
Påsken blir lugn, kanske middag hos mina kära föräldrar, ev ut till a-träsk till Sara och Mikaela, vi får se!=)

Ja och både Sara och Karin (med resp.) e ju på G hemåt.. REDAN känns de som.. herregud vad tiden går fort.. FÖR fort.. Karin som varit borta 10 veckor, Hallå hon åkte ju typ förra veckan!!??=) Nej de e sinnessjukt hur fort tiden går när man har roligt! Ska bli härligt o träffa dom igen iaf!

ÅH jag såg att Harry Potter världen öpppnar 16 juni i Orlando, FLORIDA!! Hm, tid vill jag igen.. finns inget ställe på denna jord jag hellre vill besöka en gång till än just Florida, Dreams come true!

//EMMA

RSS 2.0