2013 års lista!

Den årliga listan, dags att sammanfatta året som gått!
2013
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Nä faktiskt så kommer jag inte på nått speciellt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga löften detta år.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja både Erika G, Erika B och Karin!! Fantastiskt!!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Italien (Rom!)
6. Är det något du saknat år 2013 som du vill ha 2014? Nä, livet är allt bra fantastiskt som det är! 
7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? haha som förra året säger jag 20 juli, Amandas 1 års dag!
8. Vad var din största framgång 2013? Att jag är de jag är!
9. Största misstaget? Känns inte som att detta år innehöll ett misstag faktiskt! 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Varit riktigt frisk faktiskt=)
11. Bästa köpet? Robotdammsugaren!!!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Amanda alla ggr! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Amanda gör mig alltid glad. Även min sambo och min familj och nära och kära!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Pink - Just give me a reason OCH Lorde- Royals
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit mer av tillvaron, att bara vara och inte göra så mkt hela tiden!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet faktiskt inte.. 
18. Hur tillbringade du julen? Hos Niklas föräldrar på förmiddagen och mina föräldrar + syrran, brorsan, Tommy, Elias och Isak
19. Blev du kär i år? Jag är redan kär=)
20. Favoritprogram på TV? IDOL, solsidan och I huvudet på Gunde Svan
21. Bästa boken du läste i år? Mortal Instruments - stad av skuggor.
22. Största musikaliska upptäckten? Lorde! Sjukt bra!
23. Något du önskade dig och fick? Ja allt och mkt därtill!
24. Något du önskade dig men inte fick? Nej, det har varit ett fantastiskt år!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag gjorde inget speciellt, uppvaktad ooch åt gott fika och tårta.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? soft
28. Vad fick dig att må bra? Amanda!!!
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Josh Duhamel utan tvekan!!!!!! (han kommer vara med här jämt) men måste även lägga till Norman Reedus som är sjuuukt snygg han med!
30. De bästa nya människorna du träffade? Lite nytt folk från nya klassen och personal på rtg i Piteå. 

poor....

våran nya våg!!!
Hahaha, nicklas önskade sig en ny våg i julklapp vilket han fick. och inte vilken våg som helst utan den här räknar ut allt möjligt. Du skriver in dig själv i vågen med längd, ålder, kön, aktivitetsnivå och sen ställer du dig och får en vikt. utifrån denna vikt får du ett BMI, en vikt du "borde" väga, hur mkt på kroppen som är överblivet fett osv. Hahaha jag hamnade på "poor" vad gällde antal % i kroppsfett Jo tsck, de var en hint om bantning. Dessutom ansåg denna lilla våg att mitt maxintag på kalorier per dag skulle landa på runt 1900.

Ja vad ska man säga! Grymt kul. Dessutom lagrar den så nu blir man ju peppad och se hur de minskar.. men de blir efter nyår. De jag så duktig gått ned i höst har jag tyvärr nästan ätit tillbaka under december.. de e inte lätt med julen och alla dess godsaker!
Jg och syrran har avgett (eller ska avge) nyårslöfte om godisförbud och förlorar man så blir det ett hårt straff! 

Förövrigt skriver jag på mitt nya tangentbord till paddan just nu! Väldigt bekvämt och trevligt litet tangentbord, perfekt. vem behöver en dator liksom=)
Här är en bild på "hitler vågen"=)

och här måste jag bara få visa en klänning amanda fick i julklapp från syrran och mamma. Dom köpte den i kroatien, så snygg!! Lite stor så den lär bli bra mot sommaren! Dessutom har jag fått upp alla Amandas klänningar i våran walk in closet, grymt skönt! 

hehe hon hade väldigt många klänningar i 80, 86 och 86/92.. närmare bestämt 20 stycken! MEN dom flesta har jag fått, och storlekar som dessa hinner hon ju verkligen använda=)

Julafton 2013

fantastisk jul! Mys med min fina familj. Brorsan hemma från Stockholm, och alla barnen samlade! Kan knappast bli bättre. God mat, spel och surr till klockan var efter 02 på natten säger de mesta!
Julklappar i massor, framförallt lilla Amanda. Måste ha varit snäll=)
Själv fick jag det jag önskade + där till! Nya telefonen (Iphone 5s hade dock inte hunnit komma men lär dyka upp här i dagarna!) plattången från GHD har invigts med superlativ i reccension! Jäklar vad den plattade bra! Och DVDfilmen Mortal Instruments har jag planerat att se imornkväll (annandagen) då Nicklas ändå åker och ska jobba natt!
Haha, sen kom det även en ny stekpanna (bra va Stina=) lite ridkläder, m.m. 



 
Amandas paket får ni en bild på. Det var massor med kläde i 86 och 86/92 samt nått i 92! Perfekt för snart börjar 80 ha gjort sitt=) De går fort!
Första ridbyxorna fick hon oxå (ska börjas i tid vettni=)
Bästa julklappen tyckte nog Amanda att Nalle Puh flygplanet med klossar att stoppa i den var bäst! Hon kör runt runt, plinkar och låter.. sen stannar hon, stoppar i klossar och fortsätter sen köra=)
Första Duplot fick hon oxå + en fin legolåda att förvara allt i! De där med förvaring har jag nämligen insett är A och O när det gäller koll på barnleksaker!
Ja en massa mer (böcker, cd-skivor, pussel, potta, gungbjörn, saccosäck, m.m. men de ser ni ju själva på bilden här ovan=)
Nä har varit en fantastisk jul och jag är så tacksam över alla julklappar vi fått!
En bild på Amanda och Isaknefter julklappsöppnngen igår!


FAST nått år ska jag faktiskt göra som en kompis.. hon köpte bara 2 julklappar (en till varje barn) och resten skäntes till behövande (typ fillipinerna, röda korset, barncancerfonden, m.m.) DET tycker jag är fantastiskt fint. Kanske Nicklas (som ändå har allt) får nån sån gåva nästa år! För vi som lever i överflöd kan väl dela med oss nån gång oxå! 
Och sist bjuder jag på denna fina tavla om Nicklas lillasyster Julia ritat (Amandas faster alltså!:)



Plugg plugg plugg!

Denna C-uppsats står mig upp till halsen snart! Fast de e kul, men nu börjar jag bli less! och det är ju NU det ska göras snyggt, med bra fly i texten, bra refernser osv.. jaja.. jag kämpar på! Har lämnat in för opponering näst sista gången.. nästa gång jag lämnar in då är det "föralltid" eller iaf för sista gången före jag går upp men den!
Så idag är en pluggdag.. får se hur länge till jag orkar.. är reda sååå slut i hjärnan. blir liksom kortslutning tillslut=)
 
Gårdagen bjöd på lite kvalitetstid med dottern! Åh vad jag saknar att mysa med henne när jag är borta så mkt! Hur fan överlever ni som jobbar?! Seriöst att jobba 07-16 innebär inprincip att man knappt hinner ses! nää usch vad tragiskt! Jaja, de löser sig nog!
Middag hos min syster var vi på oxå, fick Amanda busa med Elias och somnade gott på kvällen!
 
Nä återgå till uppsatsen!
Bjuder på en instagram bild på lilla dottern! Världens finaste tjej!
 

Det var inte igår!

Nä över en månad sen jag skrev.. inte för att jag inte haft nått att skriva, utan för att jag inte haft någon tid!
Suck, just nu har dygnet för få timmar.. senaste veckorna har jag sovit såå jäkla få timmar.. ni vet pendlat mellan 4-6 timmar/natt.. idag mår jag nästan illa för att jag är så slut. så jag har ställt in fredagsmyset och tänkte hoppa i säng vid 22! Få en sisådär 10 timmars sömn lr nå! 
Ja, de e ju slutspurt på min skola nu.. men med båda tentaplugg, c-uppsats och praktik är det inte 100% jobb, utan 200%.. när man dessutom har praktik så man är borta 06.30-18.00 och därefter ska hinna plugga, äta, sova, och kanske mysa med Amanda en timme ja då går inte timmarna ihop.. MEN jag ser slutet och början på att vara lite social igen! C-uppsatsen ska lämnas in senast julafton och min plan är att vara klar nån gång under nästa helg! Så senast den 23 tar jag jullov till typ den 2 januari! Sen är det bara förberedande för att gå upp med uppsatsen den 9/1 + opponering på ett annat arbete (redan nervös..) och den 18/1 tar jag äntligen examen!!
 
Ja nu fick ni förklarat varför jag inte är så rolig kanske=)
Idag skrev jag sista tentan på rtgsskprogrammet! Wihoo! Och spikade det dessutom! Jag började min skola med att spika allra första tentan och avslutade på samma sätt! DET kan jag vara nöjd över! 
 
Julafton närmar sig med stormsteg! Har hunnit handla det mesta men har lite julklappar kvar! Känner mig dock inte alls stressad då jag vet vad de kvarvarande ska få, men det innebär dock att lördag nästa helg blir Luleå med alla andra miljoners stressade julhandlare=)
Har önskat mig 3 saker denna jul:
*Nya iphone 5s
*plattång (GHD tack!)
*DVD filmen "Mortal Instruments"
 
Ja... hehe lite prisskillnad på klapparna, men ny telefon måste jag snart ha.. de går inte att ta kort längre och ljudet när man lyssnar på musik med lurarna är lite halvkasst...
Och min plattång har gjort sitt..och med tanke på att jag plattar håret så gott som dagligen känns de bättre att satsa på en dyrare och bättre än en som bara är "okej"=) Och sista klappen endast för att det LÄTT var årets bästa film=)
 
Nä vet ni vad, nu ska jag hoppa ned i soffan, slappa vid tv:n till klockan slår 22 för då är dte okej att joina John Blund!
Hoppas ni alla har det bra därute!
OCH glad Lucia!
 

RSS 2.0