M0057H avklarad..

.. ja eller okej, men nu är kursen iaf slut! Min första 15Hp kurs oxå!! Bara vänta o se, men praktiken har jag ju klarat.. 2 arbeten och 1 tenta som är skrivna och då var de bara vänta på resultat dryga 3 veckor till;)

På måndag börjar två pararell kurser.. ska väl bli skoj o börja med nått nytt, fast ändå.. denna kurs har nog vart den roligaste på hela programmet! Intressant o lärorik framföralllt!

Luleå spelade ikväll mot SAIK och vann! Känns alltid skönt! Måste bara få säga att årets tabell är sjukt jämn och rolig! skiljer inte många poäng mellan 1:an och 8:an! Ska bli intressant o se hur de väl slutar! Själv hoppas jag på en topp 4:a för vår del!

Annars då.. idolkvällarna avlöser varandra, resor planeras (ÄLSKAR O PLANERA resor.. har säkert planerat 100 resor i mina dagar, tyvärr e de inte så många som blir av, men de e sjukt kul o jämföra priser, kolla flygtider o bolag, kika på hotell och nöjen! =)

Egentligen var tanken att jag skulle ha en lugn och skön hemmakväll med min kära sambo men är man egen företagare så är man o en av hans anställda blev akut sjuk ikväll så han fick dra till luleå o jobba natt.. jaja tänkte faktiskt hyra mig en film och krypa upp i soffan med mina små hjärtan o dricka the o ha de mysigt själv=)

//Emma

Barnvakt!

Ja de är jag idag till Lille Elias! Tommy har åkt och hälsat på syster på sjukhuset.. han hade haft mer kramper inatt.. suck, inte roligt;(
Jag o Elias tänkte då ha skoj här hemma! Just nu sover han o lär göra de en timme till ungefär, men sen ska vi minsann busa och så tänkte jag gå ned o bada bubbelbad med honom.. de har ju gjort så fint med bubbelbad, massagedusch o ja.. supernice verkligen! Så de ser jag framemot;)

Nej nu ska jag googla runt lite hotellpriser och flygstolar till Miami!

Eftersom jag e hos syrran förtillefället bjuder jag på en vacker bild på hennes arabsto Ella!
Så otroligt vacker häst!



På återseende!

hej hopp i stugan!

Jiiises vad jag e flitig på o uppdatera helt plötsligt! Fan flera inlägg på en veckas tid! Inte fy skam direkt!

Min praktik är nu över.. 7 (!!) veckor i Gällivare! Var tog tiden vägen? obehagligt när de går såhär fort.. kul har det varit och mycket har man fått lära sig! Har varit rätt duktig (om jag får säga det själv) fick högsta betyg (dvs VG) på samtliga delmoment = VG på hela praktiken! =)
Nu laddar jag för 2 inlämninguppgifter och en tenta under nästa vecka! Blir rätt mycket plugg i helgen o veckan som kommer, men ska bli skönt o få vara hemma lite!!

Annars e allt fint med mig, de märks att hösten är här (kylan) för här behövs ingen termostat som berättar att de e kallt.. de gör min fot så bra själv! Han (ja de är nog en "han" den jävliga högerfoten) har nämligen efterfest varje natt för tillfället. Är inte så roligt som de låter.. har ett eget diskotek så hela foten "hoppar omkring"=) haha de låter rätt skoj, men de gör tyvärr förjävla ont trots att de ibland säkerligen ser sjukt kul ut! 2 nätter denna vecka har endast resulterat i 3 timmars sömn pga av att han bestämt sig för o ha disco.. ALLTID på kvällar o nätter (fast de e väl då man brukar festa så=)
Jag tar de hela med ro.. ja vad ska jag annars göra liksom.. finns inte så mycket o göra åt problemet (vad jag förstått iaf) så då får man tänka positivt o läsa en bok eller fundera på framtiden på nätterna i väntan på att diskot ska ta slut=)

Min syster har de mindre skoj.. min älskade lilla Isak har åkt fram o tillbaka på sjukhuset sista tiden o de e inte alls nå bra.. nu har de legat inne sen i lördags.. snart en vecka, och febern bara kommer o går vilket har resulterat med IVA de allra flesta nätterna=( Hoppas nu bara de kan få ett svar på EXAKT problem så han kan få medicin och hjälp.. nä lider verkligen med syrran o Tommy just nu.. jag själv mår nog dåligt över detta.. kan bara tänka mig hur man som förälder då mår.. ens lilla barn som inte ens fyllt 1 år är så sjuk med en så obehaglig symtom..:(

Nej nu ska jag hoppa i säng! En lång dag med plugg, fredagsmiddag, städning o hästar på schemat! Däremot inget fredagsmys med polarna.. måste faktiskt prioritera lite plugg denna helg.. känner jag e lite efter i schemat då tentan ändå ligger på drygt 145poäng!!!

//Emma

kräftskivan!

Förlåt förlåt, men jag e inte så snabb.. nu kommer de ett litet axplock från kräftskivan!!

Malin pussar på våra hemmagjorda kräftor!


badtunnan redo!


Gänget samlat!


Snart dags för mat!!


Coola Karin, Kock Malin och en liten bit av steffen!


Malin och Stina!


Steffen är den nya Magnus Samuelsson!


Malin och Karin


hahahaha jag skrattar sååå mycket åt karins händer på detta kort! Kan du snälla förklara vad du gör???=)


Sara!!


Haha, vet inte riktigt vad Sara gör=)


SKÅL i badtunnan!


Hedblad gör nykterhetstest;)


Hallå Hallå!


Sötaste Stina och Malin!


Här var de glatt och galet!


Hoppas ni alla hade lika kul som jag =)

Underbart trevlig helg!

Vilken fantastisk och underbar helg jag haft!
Fredag blev de mysfredag hos oss med IDOL och surr till min hjärna stängde av vid strax bakom 01;) Jag är inte nån nattuggla mer;) Karin var ju upp från Umeå så hon kom oxå förbi!!!=)

Lördag red jag min systers häst, såg hockey hos syrran och sen drog jag, simon och stina till Piteå och grattade SARA som följde 24 år!! En jättetrevlig kväll måste jag få säga, och kul och träffa alla igen!!
Grattis igen Sara på födelsedagen=)
(Här är födelsedagsbarnet 2008 med sin Henke=) Är dom inte söta!!!!=)




Söndagen bestod av stalljour, sen var jag och nicklas ute i skogen och gick drygt en timme. stötte bla på en död älg (ja de var mest skelett kvar) men då tyckte jag inte de var nå kul o gå i skogen mer.. fan döda djur lockar till sig andra djur och jag e rädd för björn;)

Nu e jag i Gällivare för sista veckan! Imorn är det slutbedömning med min handledare, så håll tummarna jag klarar praktiken!=)

Strax kommer Andreas hem, då ska vi åka och handla och äta en 3-rätters tillsammans! Imorn blir det och gå ut och äta på Grand Hotell som avslutning då jag e hemma redan sent på onsdagkväll istället för torsdag denna vecka!

/Emma

Århundradets häftigaste resa ska återupplevas!

Hej!

Här e de bara bra, i Gällivare har (såklart) snön hunnit komma. Hela dundret e vitt, ganska vacker faktiskt då jag har utsikt över berget från balkongen=)
Annars e allt typ som vanligt.. praktiken går bra och framåt, har ju bara nästa vecka kvar.. dvs totalt 5 dagars praktik.. sen e de bara börja förbereda sig för nästa som börjar v45!
Har fått 1 vecka i s-byn, 1 i piteå och så tror jag de blir 1 i gällivare! Ja alltså, vi e på 3 helt skilda avdelningar så de e därför vi har bara en vecka på varje ställe.. lite intro typ!
ska bli så kul med CT, den längtar jag efter! och så säger ju alla att Angion e grymt skoj så de hoppas jag på!

Luleå hockey spelar ju på för fullt! Jag har faktiskt sett alla matcher via TV eller live på plats! Rätt bra gjort när jag e borta så mycket men jag och andreas har gått till O´learys  här i gällivare och ätt supergod mat, druckit en cider eller två och sett hockey! Fantastiskt trevligt (och gott med oxfile 3 veckor på rad nu, hahaha!!!=)
Vi ligger ju förövrigt delad 1:a tillsammans med SAIK och Frölunda!! Bra gjort om jag får säga de själv då jag inte e så imponerad över det offensiva spelet för tillfället!

Ja nu till rubriken.. för en sisådär 2 år sen (ganska precis) gjorde jag en resa jag aldrig kommer få uppleva igen! 4 1/2 vecka med bara en massa fantastiska upplevelser och lyx! Ja jag pratar ju om Florida + Dom.Rep! Herreguuuud oh ända sen jag kom hem har jag sagt att till Florida ska jag tillbaka! Jag vill äta god mat, bada, sola, SHOPPA, se NHL hockey, besöka disneyworld och Universal och även det nybyggda HARRY POTTER landet!!!!! och så Kennedy Space Center! Jag vill bara tillbaka till världens bästa semesterställe någonsin! Ja jag skulle gärna se New York och L.A oxå, men just nu e de Florida igen som kretsar närmast!
Så sagt och gjort, inget blir ju gjort av o bara sitta ned o rulla tummarna.. så nu har jag och nicklas tittat på resor, priser, hotell, hyrbilar och inträden till parker/shower och dyl! Faktiskt insåg jag snabbt att fan.. den här resan skulle gå och genomföra.. OM.. ja såklart de är ett OM... jag lyckas fixa 2 veckors "ledigt" mellan praktikerna i vår.. tror de ska gå, och isåfall kommer vi dra till Florida i februari-april ungefär (2 veckor!!) SÅ håll tummarna att de går att lösa nu! Och ni alla.. jag e öppen för att fler kan följa.. så e ni sugna så haka på för fasen.. de e ju en upplevelse och en resa som är värt varenda krona, varenda minut.. ja varje sekund!!

Nej nu ska jag surfa vidare i väntan på att Andreas ska sluta jobba!

Ha de´

//Emma (sorry men blev dåligt med bilder på detta inlägg=) å andra sidan VEM BRYR SIG!!!!!!!!;)



RSS 2.0