film och hockeyhelg!

Ja denna helg gick i ett ganska lugnt och trevligt tempo! Mamma var barnvakt till A på fredagkväll då jag drog in till Luleå och såg Omarks comeback i luleåtröjan! Sen sov jag och A hos mamma då Niklas ändå jobbade natt!
 
Lördagen var det hockey igen men denna gång i soffan hos syrran! Vi beställde Thaimat till hockeyn och före de hade vi tagit en promenad + fika med barnen=) Kvällen tillbringade jag med Simon och Stina (Niklas jobbade 12 timmar pass så han var borta 16-04). Vi såg 2 filmer och surrade på! Blev orginalversionen av Carrie vilket jag blev sååå sugen på att se efter att Karin sett den nya versionen av denna film! Hade aldrig sett den, däremot läst boken som är riktigt bra! Filmen var faktiskt sjukt likt boken! Nästan detaljrik och grymt bra film! Fångade upp boken perfekt och för att vara gjord på 1970-talet kan man inte klaga!! Efter Carrie såg vi en australiensk sann historia som hette Missing (In Her Skin var titeln i USA..)... sjukt bra.. men väldigt hemsk och psykopatisk..
 
Igårkväll hyrde jag och Niklas film.. blev Elysium. Var väl sådär.. Inte jättedålig, men absolut inte superbra.. skulle väl inte se om den, men bra skådespelare iaf=)
 
 
 
 
 

RSS 2.0