London!

Ja för nån vecka sen kläckte nån av oss tjejer en idé om att åka till London efter sommaren. Detta är ungefär nått jag tänkt göra ett tag, att åka till London alltså=)
Så jag hoppas vi lyckas styra ihop ännu en resa med ett härligt gäng, fast denna gång bara tjejer=) 
Hur kul skulle de inte vara att se London, gå på musikaler (typ Mamma Mia!) givetvis Madame Tussauds, London Eye och Big Ben! Sen finns ju massvis med andra sevärdheter och kanske en god matbit på Jamie Olivers eller liknande! tror det skulle vara fantastiskt trevligt och en stad man bara måste ha sett om ni frågar mig=)
 
 
 
 
 
 
 
Ja nog vore de trevligt alla gånger=)

Ett genialiskt recept!

Fann ett helt fantastiskt bra recept för ett tag sedan på en köttfärslimpa! Den godaste och simplaste köttfärslimpa jag ätit! Amanda avgudar den och när den både är lätt att laga och går grymt fort att förbereda så är det ju perfekt vardagsmat då man e lite less på köttfärssås och köttbullar!! Ja ett rätt genialiskt recept om ni frågar mig=)
 
Här kommer iaf receptet!
 
1 morot
500 gr nötfärs
1 påse fransk löksoppa (!!)
2 dl creme fraiche (jag tog mindre andra gången, ca 1 dl då jag tyckte det blev lite syrligt med 2 dl.)
Svartpeppar
 
Skala och riv en morot. Lägg moroten tillsammans med köttfärsen, creme fraiche, svartpeppar och pulvret från löksoppan. Rör ihop ordentligt till en bra smet. Olja in en brödform på ca 1,5-2 liter. Tryck ut smeten i formen och platta till. In i ugnen i 30 minuter på 175 grader.
 
Servera med kokt potatis och lingonsylt eller rårörda lingon!
SÅÅÅÅ GOTT!!!
snodde bilden från nätet, mums!!
 

RSS 2.0