Stackars liten!

Som de flesta vet har vi ju en tjej här hemma som nästan jämt är en liten gudagåva vad gäller nattningar, hon kommer alltid till ro själv i sitt rum och har aldrig sovit med oss:) något jag är nöjd över att ha lyckats så bra med (om än jag kanske inte tar åt mig all ära.. De har ju liksom aldrig varit ett problem!)

Ikväll däremot var de inga glada miner.. Det började med att hon svalde fel när hon drack vällingen och grinade sen ända tills jag la henne i sängen ett par minuter senare.. Gråten fortsatte en liten stund i sängen, inte nått hysteriskt utan lite små grinigt. Sen började hon surra, och slutade ju aldrig! Efter 30 min går jag in till henne för att se efter vad problemet är, hon brukar inte sitta och surra i sin säng på kvällstid.. När jag kommer in ser jag att hon spytt som fan.. De e ingen vanlig "Amanda spya" utan en riktig kaskad.. Alla nallar, täcket var blött igenom, pyjamasen nedsormad.. Ja ni fattar.. Så kl 20.00 var de bara kasta upp barnet från sängen, renbädda, byta pyjamas, skölja munnen och sen.. 20.30 fick hon hoppa ned i rena sängkläder och med en torr pyjamas.. Då tog hon bara napparna i händerna (sover med 5 nappar, en i munnen, resten som nån typ snutte) och la sig på sidan och blundade.. Lilla hjärtat! Och jag som trodde att hon bara var tvärsöver just ikväll;)

Återstår och se om de var för att hon svalde fel och började hosta så mkt eller om hon fått magsjuka/ätit nått olämpligt.. Jag gissar på de förstnämnda faktiskt.. Och HOPPAS på de med;)

Nä lite te och slappa i soffan en stund!

Beställde julklappar igår, Amanda ska bl.a. Få denna pyjamas av oss.. Hur söööööt var den inte:)

//Emma

Inte igår nä..

Har haft rätt mkt så lägger det här åt sidan lite ibland:)
Ja de pluggas för fullt här hemma! Kommit en rätt bra bit på vägen och känner mig rätt nöjd över de jag åstadkommit än så länge:)

Snart är de jul, ja på tal om nått annat haha:) längtar såååå mkt! Vill börja lyssna på julmusik och pynta hela huset!! Julklappar här påbörjade! Känns bra, är ju bland de roligaste att köpa dessa julklappar! Har hittat mkt fint till dottern, både leksaker och kläder, men igår fick hon en tidig julklapp från mina föräldrar!! En bumbo stolsförhöjare! Är jättenöjd (hade tänkt köpa en men mamma bar snabbare:) perfekt att ta med sig och smidig och skön! Kommer nog användas flitigt här hemma ju äldre hon blir oxå:)

Nä nu ska jag hoppa i säng.. Om inte sambon tvingar mig till lite tv tittande först haha:)




RSS 2.0