Heta diskussioner som småbarnsförälder..

ja herregud vad åsikter det finns när man är nybliven mamma. Det är först nu man inser hur mkt alla runt omkring faktiskt lägger sig i och har åsikter om det man gör. Jag har inte blivit påhoppad på nått sätt men man läser bloggar runt om och nästan alla ska vara tvungen att skriva och FÖRKLARA sig till varför dom gör si eller varför det är så..
Ett av de hetare ämnena är amning! Jag är jätteglad att amningen fungerar men ser inget fel i att ge ersättning oavsett anledning. Vissa vill inte amma, andra kan inte, en tredje har problem med mjölkstockningar och den fjärde har ett barn som har problem med att suga rätt.. ja ni fattar. Det tragiska i detta är att man ska vara tvungen att förklara sig till varför man inte ammar.. du är verkligen inte en sämre mamma för att du inte ammar och sen mår inte barnen sämre av att växa upp på flaska..
Ett annat hett ämne är det här med barnvakt och att lämna bort barnen. Vissa anser att det är helt okej att lämna ifrån sig barnen en stund redan vid ett par veckors ålder, andra tycker man ska vänta till barnet är dryga halvåret. Klart är väl att det är otroligt bra att kunna lämna ifrån sig barnen till andra både vänner och släkt.. att ens barn är trygga hos andra vuxna än sina föräldrar... sen får man väl själv avgöra när den tiden är inne. Jag tycker inget av det är fel, men känner personligen att jag inte är vidare sugen på att lämna ifrån mig Amanda riktigt än, men det är vad JAG känner och när jag känner att tiden är inne kommer hon få vara hos både mor och farföräldrar samt även hos mina närmaste vänner, fastrar och även sin moster (för då har hon ju dessutom två kusiner att "leka" med=)
 
Nä det är verkligen heta ämnen och vad jag än tycker kommer någon alltid att tycka att det är fel.. tyvärr men vi har på tok för mkt tid att hinna sitta och snacka om hur andra uppfóstrar och tar hand om sina barn istället för att ägna oss åt våra egna liv!
 
/Emma
 
 

planerar utlandet=)

haha, ja jag och min syrra kom för någon dag sen på att vi kan ju åka utomlands tsm! Har aldrig slagit mig den tanken då Isak är så sjuk, men då kom vi på att Tommy ju kunde vara hemma med honom så åker jag och syrran med Elias och Amanda=)
Ja nu pratar vi om nästa september! Så det är ju typ prick 1 år bort! Men blir ganska lagomt då är Amanda + 1 år typ=)
Vars kanske ni alla undrar?
Ja givet Grekland (enligt syrran, och tja.. det fungerar bra för mig!)
Skulle vara kul och se en ny ö (typ mamma mia ön skiathos/skopelos) men annars är ju både zakynthos och kefalonia som jag åkt till tidigare fantastiska om man har barn! För de känns ju som ett viktigt prio.. att det inte är värsta partystället, att stränderna är fina och att vattnet är lugnt (inga vågor här inte=)
Ja vi får väl se, finns ju 100 tals öar på underbara Grekland!
 
 
två bilder från zakynthos när vi var där 2010!
 
ja vi får se.. ska planera och kolla in de öar som erbjuds och se vad som känns bäst helt enkelt=)
 

På loftet!!

Japp nu har ju vi flyttat upp på loftet igen och våran riktiga säng!! Oj så skönt! Ända som är lite bökigt är att skötbordet såklart är nere så vi har ett litet provisorisk resekit här uppe, ska köpa ett ihopfällbart att ha uppe, kan man ju även ta med sig om man åker bort (fälls upp typ som en strykbräda:)
Men nu när vi skulle flytta upp insåg ju jag att jag inte skulle se min lilla dotter mer när hon sover.. I vaggan låg hon ju längre ned än sängkanten så jag kunde ju ligga och kika på henne hela tiden (mkt skönt!!) så efter lite funderande valde jag att göra spjälsängen uppe till en säng för dom som är typ +1 år! Dvs jag tog bort ena långsidan och monterade dit den lilla brädan (så man inte ska rulla ut) på med spjälskyddet och så sängen kloss mot vår säng!
Haha, känner mig nöjd! Smidigt att bara "dra upp henne" när det ska ammas och så ser jag henne hela tiden vilket är jätteskönt!
Så får vi väl se hur länge de går innan andra långsidan måste fast igen, hon lär ju bli lite vildare så småningom i sängen men de tar vi då;)
Såhär bra ser jag henne nu:) tog precis bilden för och kunna visa!!;)


Min bästa vän!!

Japp jag har funnit min bästa vän (eller det är nog egentligen Amandas bästa vän!)
Jag pratar om världens bästa köksfläkt!! Vad vore livet utan denna fläkt? Ja säg de.. Amanda älskar den då iaf och då gör mamman i familjen oxå de;)
Hahaha min lilla mini sumo på bilden! 2 dagar gammal och ganska så tjocka kinder;)


Mina händer!!

Ja dom är både intressanta och smakar ganska gott!! Jag undrar om man jan få in hela i munnen??:)


En härlig höstdag!

Oj vilken härlig höstdag de varit idag! Varit ute på promenad med min lilla familj, syrrans familj och mamma! Hamnade (såklart) på centrum för en liten fika:)
Härligt värre och lillan njöt av att åka i vagnen! Ser så härligt ut när dom är så mysigt nedbäddade! Än behövs ju ingen åkpåse men hon har ju både täcke och kudde och de e verkligen så fluffigt och mysigt;)
Har tänkt på en sak, fy fasen vad jag fikar mkt.. Är på fik flera ggr i veckan faktiskt! Fast de gör ju inget för de e både trevligt, mysigt och grymt gott.. Men tyvärr inte vidare nyttigt;)

Efter både promenad och fikapaus blev de hockey och middag hos min syrra (renfile!!) Mmm Tommy kan de här med att göra en perfekt stekt filé, lite lite rosa och sååå mört och gott!
Hockeyn gick ju lysande oxå, vinst med 3-1 mot AIK och vi har ju faktiskt inte förlorat nån match än:)
Lillan var så snäll och sov sig igenom heeela matchen i syrran och Tommys säng;)
Kvällen har varit av de lugnare slaget med tv mys med min kära sambo!
Nu väntar sängen och nån timmes sömn innan liten vaknar för ett litet matbreak:)
Här har vi sköna bönan som sover gott i vagnen tidigare idag:)


Ett litet iPhone inlägg

Ja såhär mot midnatt passar jag på med en liten uppdate från mobilen:) Lillan sover sen kl 20.00!! Är imponerad över mig själv som har lyckats natta denna lilla tjej före 21 fyra dagar på rad!! Blir lite tidigare mornar (runt 09) men de tar jag så gärna och får lite egentid på kvällen istället!!
Dagarna rusar annars bara fram, har äntligen fått tummen ur och klistrat fast trappstegsmattorna till loftet så de ska vara tryggt och halkfritt att gå med lillan i famnen! Nu ska bara räcket på väggen upp men Nicklas är ledig imorn så vore väl själva fan om vi inte ska fixa de då:)
Sötaste tjejen har förövrigt börjat "prata"! Ibland kommer de en hel saga och skrattar försöker hon oxå (men de ser och låter mest komiskt, hahaha;)

Sist måste jag bara säga att X factor är sååååå bra!! Jag bara älskar denna typ sv program och det känns både bättre och mer upp hottat mot idol!
Nä nu väntar John blund så jag får sova nån timme innan det är dags för lite nattmat för lillan!
Bild på en tjej som älskar att åka bil:)


När katten är borta..

Ja Nicklas jobbar natt så inatt har jag tagit över lillan till våran säng! Hon är ju annars helt otroligt duktig på att sova själv (har aldrig sovit en natt med oss än, bara mysstunder på morgonen eller ibland då jag oxå varit sugen på en eftermiddagslur har vi snozat ihop i storsängen:)
Så nu ligger hon och sover här bredvid, lillhjärtat!!
Tiden går fort verkligen.. De hör kortet från mobilen tog jag då hon var prick en vecka gammal.. Herreguuud så liten:)


Amanda 8 veckor!

Ja idag blir mitt lilla hjärta 8 veckor! Herreguuud vad tiden går! Och stor har hon blivit, var till BVC igår för läkarkontroll och vikt/läng! Allt var perfekt med lilla tjejen, men nog är det pappaarvet i energin hon fått! haha, till och med dom på bvc sa de "de kommer bli en livlig tjej det här!!"
Vikten var 4840gr, på 4 veckor 900gr alltså! Längden 57cm.. herregud, på 4 veckor nästan 4 cm=) Så jo nog växer hjärtat!
 
Amanda
Nog märks det att hon ändå är 8 veckor! Precis som BVC sa om livlig tjej så märks det av vissa stunder på dagarna då hela kroppen sprattlar omkring som en liten fisk! Ögonen lyser och smilen börjar komma mer och mer! En liten nattuggla är jag oxå.. vadå sova kl 19-20 på kvällen?? Jag vill se TV med mamma och pappa och somnar sällan före 22.. dock sover jag sen bra under natten förutom nått matbreak! Och sovmornar är det bästa, gääärna till 10-11 tiden=)
Vända från mage till rygg har jag gjort 4 ggr oxå.. första gången redan 6 veckor gammal men jag fattar fortfarande inte vad det är jag gör.. det är mest i ilskan över att tvingas ligga på mage som jag ibland lyckats trycka ifrån och "poff" låg jag visst på rygg igen=)
Lite känslig i magen är jag så mamma får passa sig för vad hon äter för annars blir jag godans grinig!
I övrigt är jag mest snäll hela tiden och kräks gääärna på både mamma och pappa när jag ätit;)
 
Mamma
8 veckor har gått.. kroppen känns inprincip som förr.. magen är i sitt ursprung (om än försvagad som tusan..) och ärret har både läkt och ser kanonfint ut! Mäter exakt 12 cm (hur fasen fick dom ut henne ur den lilla öppningen??)
Mat finns det gott om och amningen flyter helt smärtfritt! Hade dock önskat hon ville äta utan amningsnappen men se på fan då blir det strejk;) Inte för att den stör egentligen men är bökigt (ffa på natten.)
Separationsångest har jag ofta, vill gärna ha min tjej nära hela tiden, och om hon sitter i någon annans famn och börjar gråta eller är allmänt missnöjd känner jag hur jag helst bara vill ta henne själv, men jag behärskar mig och gör inget.. hon måste ju lära sig att vara hos andra än mamma=)
Jag sa det innan och jag vet det med säkerhet nu: usch vilken hemsk hönsmamma jag kommer att bli;)
Maten har jag ju helt fått ändra om.. här kör vi mjölkfritt till 100%.. det är havredryck istället för mellanmjölk osv.. faktiskt är det riktigt gott att laga mat på "sojagrädde" eller "havregrädde" eller vad tusan jag ska kalla de;) Både jag och nicklas äter med god aptit och tror jag kommer fortsätta med detta i framtiden om jag gör tex korvstroganoff, pastasåser, m.m.. krämigare och nyttigare än matlagningsgrädde/creme fraiche/m.m...
 
 
Övrigt
Nog märks det att barn växer fort i början.. alla kläder i storlek 50 är nu upptvättade en sista gång och nedvikta i en kartong. Även några plagg i 56 är bortplockade! Nu är det 56 och även 62 som gäller! skulle tippa att alla kläder i 56 oxå är urväxta om 1-2veckor i detta tempo!  Fast det gör inget (hehe en anledning till att shoppa och åka till stan ju=)
Vaggan börjar oxå sjunga på sista refrängen.. den är ju inte så stor så snart är den urväxt (fast vi är ju påväg att flytta upp på loftet igen så då blir de ju ändå spjälsängen! Hösten är här och då flyttar vi ju tillbaka=)

hihi, ibland är jag faktiskt inte så nöjd på mamma;) Sara Sandberg som fotat! Tur jag har vänner med kamerasinne när jag själv är totalt värdelös;)
 

Full rulle!!

Ja som rubriken lyder har de varit full rulle för mig och lilla Amanda både OBS och tors:) skoj skoj!!
Ons var de ju både långpromenad med syrran, barnen, och Nicklas! Hamnade även på kalas hos Amandas farmorsmor och avslutade kvällen med tv mys hos Sara (som äntligen fått egen lägenhet!)
Gårdagen bjöd först på BVC och läkarbesök för lillan, paltlunch på centrum, renfile hos syrran till middag och sen hockeysoffan!! Äntligen är elitserien igång igen!! Luleå vann förövrigt med 3-1 borta mot Rögle!!
Idag vet jag inte vad som händer faktiskt! Kan hända jag tar tag i lite tvätt och städning fast tjaa de lät ju lagom skoj;)
En bild på Amanda strax innan nedsläpp igår!! Hon var visst inte lika taggad som sin mamma över att elitserien skulle starta;)


Florida del 9

Sista delen och sista anhalten på denna resa!
Tog vägen längst kusten ned till Miami, resan gick bra fast vi kom ju fram rätt sent då vi hade besökt Kennedy Space Center under hela dagen och lämande mot Miami först vid 15 tiden!
Dock blev vi flyttade till ett annat hotell än de vi bokat men med facit i hand trr jag verkligen det blev till det bättre för vi hamnade i downtown Miami! En stor galleria bara 200m från hotellet och med en helt otrolig utsikt över området! Vi bodde i en lägenhet på 2 etage med vardagsrum och kök på nedre plan och sovrummen uppe! Mkt fint!! Var ju en riktigt skyskrapa med 50 våningar! Vi bodde (som tur var) inte allt för högt upp!! Pooler fanns det gott om.. superfint pooldäck på 10 våningen ca? minns faktiskt inte, men en bit upp iaf!
Ja jag klagar inte.. bjuder på lite bilder så ni själva ser hur fantastiskt och underbart det faktiskt var=)

trögt nog tog jag inte så mkt kort på hotellet/lägenheten.. men här har vi precis landat och ser vardagrum och så köket lite längre bort=)
 
Mitt och Nicklas sovrum och ett kort på NINISEN!! Nicklas köpte denna kanin åt mig i Orlando men historien till den är både störd och lång så jag besparar er den! Ninisen har lilla Amanda fått idag (är ju Bror Kanin förövrigt;)
 

utsikten från vår balkong gick inte av för hackor=)
 

mer utsikt!!!
 
 
Poolområdet!!
 
mer pooler!
 

och en till pool!!
 
Downtown Miami var perfekta avslutningen! Här strosade vi i gallerior, solade, badade och bara tog igen oss sista dagarna! Annars tycker jag om Fort Lauderdale mer, men pooldäcket är det bästa jag varit på.. och dessutom behövde man verkligen INTE trängas=)
 
Avslutar med en bild på lite bed head produkter jag köpte.. närmare bestämt 12 olika!!
 
En fantastisk resa.. fantastiskt sällskap.. helt underbart!
Jag vet redan att jag hittat mitt drömresmål och det är Florida! För hur mkt jag än söker kommer jag inte att finna ett ställe på denna jord som har precis det jag vill ha:
 
*Sol och bad
*Lagom temperatur (dvs 25-30 grader)
*Bra shopping (inget kopior och sån skit..)
*Nöjen till dödagar (du kan göra sååå mkt här: förutom alla nöjesparker kan man ju både snorkla, dyka, simma med delfiner och sånt som mer "exotiska" länder erbjuder! Tro mig, det finns inrpincip allt att göra här!! Dessutom är det egentligen rätt exotiskt fastän iaf jag inte ser de som ett "super exotikst land.." men både kuba och mexio är inte många mil bort..
Det ända som skulle kunna vara liiite bättre är maten! Visst är den bra men maten i Thailand och Grekland är bättre!
Dessutom är det ju ett bra land om olyckan skulle vara framme (så länge man tecknar extra försäkring innan man åker;) tryggt att åka med för barn alltså.. sjukvården  och det faktum att dom pratar amerikanska gör det hela än mer tryggare!
och.. Amerikanare är bland det trevligare folkslag jag stött på!! Inte överdrivet trevliga utan allmänt vänliga och absolut INTE påflugna=)
 
tror jag ska börja sälja resor till Florida för jag kan prata i timmar om detta resmål.. MEN nu sätter jag punkt för denna gång!
Tack till mina underbara vänner som följde med och gjorde resan till ett minne för livet!
 
//Emma

 
 
 
 

Separationsångest!

Ja nog e de så för mig med min lilla dotter.. Jag är i stallet eller på Coop och handlar utan henne, annars är hon ju med jämt och så vill jag ha de!! Hon är så otroligt liten än så jag har svårt och lämna henne ifrån mig! Och nu då? Sitter SJÄLV hemma och Nicklas är med Amanda i nybyn och hämtar lite saker.. Dom kommer säkert bara vara borta en timme men ändå, har redan hunnit ringa och kolla läget, hahaha:) jag har dock hunnit städa och skura hela huset (var inte så stökigt men man får passa på när det finns tid;)

Annars har jag varit på långpromenad med Nicklas, syrran och alla barnen idag! Vi hamnade hos Amandas farmorsmor som fyller 85 år idag!! Tänk vad häftigt ändå med 4 generationer! Hade önskat min farmor fick träffa Amanda men jag vet hon finns med oss ändå! Älskade underbara farmor!!

Nä nu ska jag hänga lite tvätt!!
Bjuder på en mobilbild på lillan i sitt babygym igår;)


Florida del 8

Så har vi kommit till slutet på vår vistelse i Orlando! Underbara fantastiska Orlando! Kan bara rekommendera alla som funderat på att besöka florida att Orlando är absoluta toppen.. det enda som fattas är havet (1 timme bort ca) men här finns såå mkt shopping, billig och bra med matstllen, hur mkt underhållning som helst! Du kan gå på nöjesparker, shower, museum, m.m. i flera månader tror jag=) Dessutom är hotell/hus mycket billigare än längst kusten!
Saknar vårat hus! Det var så lyxigt och bo 5 pers i denna villa med egna sovrum, och toaletter till varje rum.. och det bästa av allt.. en helt egen pool!! Kommer verkligen överväga att bo i eget hus nästa besök i Florida!!
När vi lämnat huset tryckte vi in GPS mot Kennedy Space Center och sen bar det iväg!! Kul då vi inte besökte detta sist vi var i Florida! När vi närmade oss området (ligger förövrigt på en ö, så man kör över en bro på väg dit) det sjuka var att längst vägkanten var det diken med lite "sumpvatten" i eller vad jag ska kalla det.. och så varningsskyltar att det var förbjudet att gå på vägen.. detta berodde dock inte på den tunga trafiken för det var ett mkt lugnt område utan det berodde helt och hållet på att det låg krokodiler (!!) längst vägkanten!!! Herregud!! Sånt existerar inte enligt mig, men jopp vi såg rätt många faktiskt=)
 
Väl framme på KSC så gick vi först runt och tittade på en massa olika rymdfarkoster, intressant och se hur dom ser ut live.. och vilket LITET utrymme de stackars personer som färdas i dom har!

NASA skylten!
 

En av de första rymdfärjorna som byggdes som faktiskt höll!!
 
och här har vi den mest omtalade av dom alla APOLLO 11.. ja det var denna farkost Armstrong, Aldrin och Collins tog sig till månen och tillbaka för en herrans massa år sedan!! Enligt mig sjukt cooooolt!!!
 

 
såhär såg dräkterna ut som dom bar på 60talet armstrong och gänget;)
 

hoho, här tafsar jag på en rymdsten.. eller månsten kanske de heter? Ja.. en sten från månen helt enkelt=)
 
 
Avslutar med denna bild på mig och brudarna.. haha sorry att jag såg sååå muppig ut, tur Kajsa och Stina åtminstone vet hur man beter sig framför en kamera;)
 
Ja då lämnar vi norra florida och KSC som verkligen är VÄRT ett besök! Superintressant!!!!
Sista anhalten.. mot MIAMI :)
 
Sista delen kommer snaaaaart!
 
 

En shoppingvecka!

Har varit en mkt bra vecka! lagom händelserik och med lite utflykter för mig och Amanda=) Underbart med en dotter som är snäll både i vagnen och bilen.. blir så mkt lättare att hitta på nått då!
I måndags blev det en lugn innedag där vi såg TV, japp Emma har börjat se OTH igen, hahaha=)
Tisdagen bestod av lunch med mamma på centrum och sen en lite minishopping på byn i form av två tröjor på MIM och två nya blommor från floristen!
Onsdag blev det tandläkarbesök och hör och häpna INGA HÅL!!! Det firade jag med att följa Nicklas till Luleå och shoppa lite på barnens hus. Lillan behövde nämligen en liten spelmobil till spjälsängen (fick en med barbapappa=) och så en nalle som lyser i mörkret som en liten stjärnhimmel!
Torsdagen var en typisk "ta de lugnt dag" med städning och tvättning här hemma!
Fredag måste ju ändå varit bästa dagen på länge!! Åkte till Sara och hennes lilla Melissa i Piteå där vi shoppade på stan, myste med våra underbara prinsessor, lunchade, fikade och en massa annat! Helt fantastisk dag! Det är så fantastiskt att ha en vän som fick barn så precis samtidigt.. går inte att beskriva men det är otroligt roligt iaf! sen att man alltid har nån att bolla med då det faktiskt inte ens skiljer 2 veckor mellan våra barn! Att det dessutom blev två tjejer gjorde ju saken ännu underbarare=)
Lillaan fick sig 2 par byxor och 2 sparkdräkter och mamman ett amningslinne!
Sara passade på att ta massa kort på våra fina tjejer och här kommer ett på mitt lilla hjärta, på dagen faktiskt 7 veckor!
 
Idag åkte jag och Amanda till Piteå (igen) med Erika och hennes Samuel för att se lite häst och ponny hoppning! Kul och träffa lite ridfolk igen! DET HAR JAG SAKNAT!!!!!! fick både ett och två grattis från ponnymammor som man lärt känna under sina år både när man hjälpt alla elever jag haft och så när man varit ute och sålt med AB NIAN! Kul kul!! Sugen på att åka dit imorn med men jag tror inte min sambo blir så glad om jag rymmer med hans dotter 3 dagar på rad (när han dessutom varit hemma både fre och lör , och så även imorn!
 
På tal om morgondagen.. äntligen drar X factor igång!!! Kul och se vad det är för nått!!!
 
//Emma
 
 

Det är en pojke!

Hahaha, detta är ett inlägg som aldrig publicerades.. jag skrev det den 5 maj.. sååå fel man kan ha va.. ska sluta lita på min egen känsla tror jag, åptminstone när det gäller graviditeter=)
 
Ja hör o höpna, jag har fått en stark känsla nu.. sista veckan.. helt övertygad att det är en liten grabb därinne! Jag vet inte vars jag fått det ifrån men det är bara känslan jag har! Höll på o köpa ett par riktigt pojkiga kläder idag på barnens hus och lindex, haha men höll mig från de;) Så nu kan det sluta grubblas.. hahaha=)
Skämt å sido men sin egen känsla brukar väl vara den bästa?=)





Florida del 7

Ja slut på Harry Potter landet men det finns ju betydligt mer på adventure of universal! En grymt rolig park där jag förra gången verkligen älskade jurassic park delen, och nu hade dom fått in mer vattenåkattraktioner! Kan säga att jag längtar tills nästa gång jag åker (då ska jag inte vara gravid har jag bestämt!) En gång med bebis i magen får räcka på ett sånt nöjesfält.. får planera bättre helt enkelt, hahaha=) Nää är såå glad vi åkte och att resan blev av men tror inte jag åker till usa som gravid igen med tanke på att man nu oxå har ett barn vid sidan om!
2 bilder från Adventure of Universal kommer här!
här står vi framför en magisk fontän/staty.. minns tusan inte namnet, men förra gången vi besökte usa blev jag och nicklas dränkta av denna staty/fontän som helt plötsligt slungade ut vatten.. skulle lura andreas och stina men de slutade med att bara jag blev blöt, haha!
 
En av kvällarna i Orlando gick vi på hästteater! Fantastisk och vilka vackra araber som var med! Även andra raser men blev extra imponerad av araberna! Super föreställning om än man inte är hästtokig! Såklart förstår ocvh ser jag på ett annat sätt men de var ju en teater (lite disney stuk) fast med mycket hästar med typ! Dessutom åt man ju en härlig middag samtidigt som man såg föreställning!!
Arabian Night heter det och går att kolla in på deras hemsida http://www.arabian-nights.com/
Fick tyvärr inte alls några bra bilder på denna show, bjuder på 2 bilder från hemsidan:


otroligt häftigt! Sen reds det fin dressyr där både passage, piaff och galoppombyten visades upp! det var en show som innehöll alla grenar (nästan) inom ridningen.. western, voltige, kadrilj, hoppning, dressyr, NH, m.m.!
Helt klart värt ett besök, inte speciellt dyrt heller (om jag inte minns fel runt 300-400:- för show + 2 rätters middag och fri dryck!)
 
Sista kvällen i orlando blev det att åka till Tampa för NHL hockey! Var ju där och såg hockey sist (då mot LA kings) denna gång skulle dom ju möta mitt favoritlag New York Rangers!! Matchen var superbra, det var härlig stämning och kul att få se henke lundqvist live i NHL!!!
 
 sååå snygg Arena!!
 

tog kort på detta förra gången oxå men arenan är verkligen stoor! svårt och fatta hur liten globen är i jämförelse=)
 

och så henke lundqvist!!!!!! En grej jag verkligen kan bocka av på min "att göra lista".. att se henke lundqvist i NHL har ett par år nu funnits med så de kändes så bra när jag kollade tampas spelschema och insåg att vi nog kunde lyckas pricka in då dom mötte just Rangers!!
Efter en härlig hockeymatch så drog vi hem mot huset för att hinna sova ett par timmar innan det var dags att resa vidare.. först mot kennedy space center och sedan hela vägen längst kusten ned till Miami där vi skulle avsluta vår resa!
fortsättning följer!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0