problem med nätet..

.. från igår kl 22 till idag vid 16.30 hade jag varken internet eller fungerande telefon! jaja.. inget göra åt... herregud förr klarade vi oss ju så bra utan mobil o internet.. varför bry sig så mkt nu=) Jag kände de var ganska skönt, ingen kunde nå mig;)

haft en otroligt lugn helg, bestående av motion, plugg, städ, några hyrfilmer och en massa sömn=)
Skönt, har vart ute o gått både idag och igår o så tränat flitigt på vår "maskin" här hemma=)

Malin tipsade om denna film som jag såg i helgen bla.. en av de bästa svenska filmer på sååå länge sedan! SUPERBRA!!!!!

 

avslutar med en bild på älskade lilla Q i regnet (men lika glad för de=)



/Emma


Skolveckan är över för denna gång!

Nu är det bara en massa pluggande, uppgifter o dyl innan tentamen om prick 3 veckor! mastigt ämne men jätteintressant o veta mer o cancer, frakturer, hjärt o kärlsjukdomar, m.m.. de e ju ett ämne man helt ärligt vill lära sig o förstå mer! Varför de blir som de blir liksom!!!

Imorn blir det hockey med Simon, palt middag hos mamma o så ska jag vara med Q i fleeera timmar o mysa! Tänkte försöka ta mig ut o gå på långprommis med henne typ  1 timme eller nå=)
De e så synd om henne när hon blir så lidande då jag har inneveckor!!! tur de inte e så ofta vi har dessa sjukt långa dagar.. egentligen inte speciellt långa, mest jobbiga att sitta o trycka in allt i lilla hjärnan=)

Nej nu ska jag ta och njuta av en fredagkväll med tzatsiki, kanske åka ned till syster o hämta renkött som tommy köpt åt mig i veckan i a-jaur=)=)=) älskar torkat renkött verkligen!
Tror jag kanske hyr en film o ser när nicklas åker iväg o jobbar natt kl 23=) en riktigt sliskig emma film, hahaha!

Nej se färdigt handbollen då! Tycker sverige gjort de bra hittills o att förlora mot frankrike känns helt okej.. jaja än e inte matchen över men tror ju tyvärr inte de orkar vända!!!

/Emma

Söndagen går i pluggets tecken!

Förbereder för fullt nästa kurs! Intressant värre men hur mycket som helst. Har ju innevecka så de e bara vara flitig så man e förberedd på veckan som kommer!
Middag hos mamma o pappa och så stallet idag!

Summan av denna vecka är bara helt underbar med massor av filmer, spelanden, ridning, hockey, slalom, m.m.! Såhär borde fler veckor se ut!

Till veckan e de skola som sagt 08-16.30 varje dag. innebär att jag stiger upp 05.45 och är hemma 18.00! Långa dagar o fritiden (mest stallet) blir ju lite lidande.. men, men.. de e ju bara dessa 5 veckor! Sen e de hemmaplugg i 3 veckor innan tentamen så känns som ett skönt upplägg!!!! Kommer jag hinna rida en massa oxå=)


Nu ska jag o sigge hänga upp en tvätt, göra en kopp the o förbereda natten=)

/Emma

Lördagen gick i sportens tecken!

Började lördagen med att stiga upp av mig själv kl 07.30! Jag e så nöjd jag kommit in i en normal rytm.. sover vid 01 och stiger upp vid 07-08! PERFEKT!!!!
Åkte ned på byn o hämtade upp simon o sara och så drog vi och åkte slalom i kåbdalis! Superhärligt om än jag är en ren katastrof! Ha,ha.. rätt roligt kan man nog ha åt mig när jag kanar nedför backen med en fransman i hälarna;)
Nej herregud.. kul var det och god mat! Åt viltburgare, mm säger jag bara!
Kul med ny lift o fler möjligheter var man ska åka.. men nu har jag ju gjort mitt åk för iår så de blir väl o åka nästa säsong! de e ju ingen som vill åka med mig då jag e så dålig så då får man passa på när sara e upp;) Okej.. jag tycker helt ärligt jag var helt okej en stund igår.. för att ha åkt totalt 7 ggr ska jag inte klaga. jag kan svänga, stanna och åker även i de brantaste backarna ,hahaha!=)

Nog om de.. slalomen var som sagt toppen o när vi kom hem var det bara bänka sig hos syster för o se hockey. Vi spelade bra men kan ju fan inte göra mål!!!! så tyvärr en förlust o en skada på lille tuffe komarek som verkligen visat lite skönspel sista matcherna! Tråkigt, men så är det!

Avslutade kvällen med Malin och Simon. Vi spelade Disneymonopol och de var de sötaste och roligaste monopolet någonsin! Sen var det ju extrakul för att jag vann, ha,ha=)

/Emma

Fredagen gick i filmens tecken!

I fredags hade vi film-maraton! Ngt jag aldrig gjort förr men herregud vad trevligt de var=)
Började dagen kl 08, åkte till stallet vid 09 och sen var jag barnvakt åt Elias fram till lunch!!=)
Då möttes jag, Sara och Malin upp på konsum där vi köpte lite ätbart och sen vidare till ok där vi hyrde filmer!
och sen satt vi igång! Gjorde tatziki till lunch med färska vitlöksbaugetter och åt detta till en helt suverän film DEAR JOHN!!

Å... en helt fantastiskt vacker film.. drama så självklart rätt sorlig.. men de var nog nästan den bästa på hela eftermiddagen/kvällen!

Efter Dear John kände vi att en svensk komedi var på sin rätt så vi såg PRINSESSA

För att vara en svensk film otroligt annorlunda och fin.. Bra faktiskt, fast jag skulle inte sätta den som komedi, snarare som drama mot komedi!

Efter Prinsessa drog vi fram en Disney klassiker, det blev tillslut Pocahontas

Denna film behöver nog ingen närmare presentation men var riktigt kul för de var säkert 10 år sen jag såg den sist!!
Mitt i Pocahontas kom Simon med middagen bestående av Pizza=)

Nu hade då Simon kommit med i vårat film-maraton så då var de slut med disney och kärlekstrams. Blev en superhärlig komedi o form av Yes Man!

Underbar komedi som jag länge tänkt se så nu äntligen fick man se den=) mycket mycket skratt!

Lagom till 5:e filmen kom Andreas och Nicklas, så då slog vi igång en Thriller vid namn Frozen!

Mycket obehaglig och psykiskt påfrestande thriller som var riktigt riktigt bra.. kryper lite längst kroppen på en!!

Sista filmen blev den klart töntigaste. Vi hade bestämt oss för att avsluta med en härligt dålig komedi (men en snygg kille som en av huvudrollerna) det Blev Crossroads;)


Kl 00.00 ganska exakt tog sista filmen slut.. då hade jag, Malin och Sara sett film i 10 timmar och 30 minuter! (totalt 6 filmer) Vi hade som mest 10 minuters paus mellan filmerna=) Simon kom in under 3:e filmen och Nicklas och Andreas såg de 2 sista filmerna!!
Sjukt kul och mycket gott med tatziki till lunch, pizza till middag och så chips, godis och popcorn under heeeela dagen och kvällen!!!
Kan säga att de kommer o göras om.. vi måste ju försöka slå rekordet på 6 filmer.. kanske till påsk? eller sommaren!! De är nått man inte gör varje vecka iaf=)

/Emma





Torsdagen går i ett blött tecken!

Idag började dagen med att jag vaknade av mig själv 07.12 och steg upp! ha,ha, de e inte var dag jag vaknar runt 07 o är pigg! Åkte till stallet o red ut med Sus och Anna på sjön!! Hade lille Elvis! Sen promenerade jag med Q 45 minuter.. Är så less kylan nu.. dock går de lite nedåt.. hoppas på bättre väder imorn!

Vid lunch drog jag, malin, sara o simon till boden och badade på äventyrsbadet=) Kände att jag ska ta med mig Elias till Piteås äventyrsbad nån dag i vår! De skulle han nog tycka var skoj tror jag=)  de e ju lite bättre ordnat där för små barn faktiskt=)

Kvällen avslutades med en mycket god middag hos mamma och sen lite Wii spel och hockey hos syster som sltade i katastrof efter riktigt konstiga domarbeslut! Usch vad arg jag var.. jaja.. bara glömma!

Imorn blir det filmmaraton med mjukistema. dvs jeans är icke välkommet! nice,nice!
Får se om hästarna får vila eller om jag hinner rida, har lovar vara barnvakt åt Elias en stund oxå!
Jaja, nu väntar sängen så jag orkar upp tidigt som attan imorn!

/Emma

Onsdagen går i det kalla tecknet..

fy fan för denna vinter.. nu är de -24. Jag vill inte ha kyla mer, nu får de vara bra!!!!!
Har iaf gått ut o gått med min häst trots kylan i nästan 1 timme! riktigt skönt om man bara klär sig, men o rida e ju bara glömma då fötterna blir som isbitar!
Jaja, annars har denna dagen bestått av? Hm, film? slappande.. fixat lite i huset men nä.. de har vart lugnt o mest pga av vädret!

Imorn blir det stallet tidigt o tänkte trots vädret oavsett -25 o rida.. ska till boden o bada efteråt ändå så kan jag värma upp foten i varmvattensbubblisarna en stund=)
Hockey på kvällen och det bästa av allt: JAG SKA ÄTA MAT IGEN o inte dricka en massa knasigt.. =)

Nej nu ska jag slå på en film o sen blir de sängen!!!

/Emma

Tisdagen går i ett bra tecken!

Började dagen rätt tidigt för o vara mig! Steg upp 07.30 och begav mig till stallet där hela stallet red ut tsm!!=) Jag hade lille Elvis men de var så trevligt så!! Sen gick jag ut med Q på promenad i ca 40 minuter!  riktigt skönt o så har man fått röra på sig lite idag oxå!!

Kom hem strax före lunch och efter en otroligt dålig lunch, dvs emmas bantningsvecka så drog jag till syrran och såg Pirates of the caribbean 2! Mkt bra får jag lov o säga! När den tog slut gick vi över till mamma på middag (ja inte jag då) och sen blev det hockey för hela slanten! Luleå vann i sudden mot HV vilket var mkt bra gjort.. låg under med 2-0 efter drygt 7 minuters spel, helt katastrof!! Så  jag e nöjd!

Fick även mitt Disney monopol idag!!! hur gulligt som helst! När jag spelar tänker jag vara PETER PAN och så ska jag köpa skönheten och odjurets slott, hahaha!


Nej nu ska jag gå och läsa en timme tror jag! Läser Mons Kallentofts bok Vårlik (som jag inte haft tid eller möjlighet att läsa förrän nu) och alla hans böcker e ju gudomliga!!!!



Är det bra väder (dvs inte -20 som just nu) blir det o rida imorn med, iaf elvis och är det bara runt -10 så får Q oxå ridas, annars får hon gå på promenad om de e kallare! Jag fryser så mycket av o sitta still på en häst o bara skritta;) De e nog illa fastän man både travar o galoppar! Tror min högerfot fortfarande e kall efter morgonens ridpass.. fast då var den ju inte normal heller;)

Sen.. tyvärr så måste jag ju plugga lite imorn. fick studiehandleningen igår och ska hinna läsa nått kapitel i kirurgiboken till måndag.. men, men.. de ska jag nog klara av=)

/Emma






Måndagen går i slapparens tecken!

Hej!

Då var måndag snart över! Har njutit av de underbara vädret på endast -8 som kallast! red ut vid lunchtid tsm med Sara, hon tog Buddan och jag lille Elvis! Sen följde hon med mig och gick när jag red Q första gången i "skogen" efter ulriksdalsvägen ca 20 minuter bara=) Skönt o börja rida lite mer! Nu jävlar säger jag bara! Taggad o sätta igång min stackars kropp som verkligen behöver tränas!!

Efter stallet har jag inte gjort många knop, städat lite här hemma, lagt färdigt mitt pussel och sett idrottsgalan! Så otroligt roligt att Mats Öhman vann Sportspegelns pris! Han e verkligen så värd de, gör det omöjliga möjligt!!

Imorn blir det nog att rida både Q och Elvis igen, sen tänkte jag och syster promenixa upp på byn om vädret tillåter och så kanske de blir lite film och Wii med henne senare. Kvällen kommer iaf bjuda på hockey men kände att jag blev lat så jag åker nog inte in och ser utan det får bli tvsoffan med syster istället! Låter som en dag med syrran (o såklart mosters prins Elias=)


Annars är de rätt mkt "bokat" i veckan, Kåbdalis och åka slalom ska försöka hinnas med, äventyrsbad i Piteå eller Boden, och så på fredag laddar vi för filmmaraton!!

/Emma



En mycket trevlig helg!

Oj, de e länge sedan som jag hade de såhär lugnt o skönt. har inte ens tänkt på (eller haft i bakhuvudet) en massa tentor, rapporter och dyl! I helgen har de varit endast lugnt skönt och trevligt!

Lördag så jobbade jag ju på förmiddagen och efter de åkte jag o Nicklas och grattade mamma som fyllde år! Blev smörgåstårta, vanliga tårta och fika=)
Sen var det hockeysoffan hos syrran, 2 poäng, bättre än inga iaf=) men hade gärna sett 3 pinnar!
På kvällen sen kom Malin, Simon och Sara så vi skulle åka ned och hyra film.. ha,ha vi var inte riktigt helt överens så de hela slutade med 3(!!) hyrfilmer på en och samma kväll! Var ändå klara med filmerna runt 02 på natten så de var ju inte så dåligt=)

först såg vi en rysare som var helt okej, en film lite i min smak vad gäller skräck/rysare!




Efter den så var vi ju tvungna att ta en härlig komedi för att spänningen skulle släppa:





och så avslutade vi med en thriller baserad på en sann historia:



3 BRA filmer helt enkelt! Kom i säng efter 03 och tog mig en sjuuukt lång sovmorgon! Sen har jag sett skidskytte, lagt Disney pussel och varit ute och gått med Q idag! En skön och lugn söndag som nog ska avslutas med lite TV och pusselläggande! Finns de nått så rogivande som att lyssna på RIXfm och lägga pussel samtidigt??!! Skulle inte tro de!

Har dessutom startat min "hetsbantning" idag och så fram till torsdag! Ja nu lät de där aningens överdrivet kanske.. men ska helt enkelt rensa tarmsystemet från en massa skit kort och gott! Men på torsdag återgår jag till normalmat igen minus godis och fika då! Sockerberoendet e nog de allra värsta och farligaste=)



/Emma









tenta veckan e över!

Nu återstår det bara att se hur det gått!
Alla 3 tentor idag kändes ändå okej, men som med matten e man ju jätteosäker.. de kändes superbra och jag tyckte jag förstod o räknade helt som man skulle MEN.. just med matte kan man nog aldrig vara säker, så.. o dessutom måste man ha 90% rätt, så tja..! bara avvakta!
Farmakologin kändes okej och e han en lärare som inte kräver allt för djupa svar så ska jag nog ha klarat den!
Den fördjupade anatomin gick mkt bra bitvis och inte lika bra bitvis. det kommer frågor om operationer i hjärnan och bukoperation under revbensbågen som jag helt o hållet chansade på! ha,ha.. å andra sidan var det nått jag tror ingen riktigt hade koll på heller så, mer liten typ av "bonusfrågor" men annars helt okej där med, så nu e de bara avvakta och hoppas att man svarat som man lärt sig.. ibland kan de ju hända det blir helt fel så!=)

Julen e bortstädad.. nästan iaf! Gardinerna e kvar för jag vill köpa nya så tänkte dra in till luleå och fixa de i veckan när jag e "ledig". vi ska läsa lite och så i kirurgiboken som jag förövrigt beställde idag tillsammans med en disney film och lite annat smått från CDON=)

Förövrigt är vår nya kurs som startar på måndag Medicinsk vetenskap: Sjukdomslära! INTRESSANT på höööög nivå tycker jag! och så har vi min personliga favoritlärare Johan så de blir nog bra! Skönt oxå med en 5 veckors kurs och bara ETT ämne och EN tenta.. inte 4 ämnen samtdigt på 8 veckor!

Nej nu ska jag spela lite wii och njuta av ledigheten!=)


Imorn är dagen helt fullspäckad, jobbar på förmiddagen (i hästaffären) sen fyller mamma år så vi åker dit efter jag slutat och sen är det hockey och sen blir det film/spel/socialafton här hemma, skönt o tänka på annat än tentor=)


/Emma



Dandy!

Hej!

Dagen idag känns som den bara bestått av att plugga, plugga och plugga! men, å andra sidan e väl allt bara i sin ordning dagarna före tentamen! Känner dock att jag inte vet hur mkt mer jag kan lyckas kränga in i hjärnan, haha.. jaja ska ta en paus nu i dryga timmen och sen göra ett sista ryck innan kvällen infaller helt!


Har gått ut med Q idag med, som alla andra dagar denna vecka. får se om jag ev rider imorn beror på hur bra tid jag har o så.. och vädret då! annars får vi promenixa vilket e rätt skönt mitt på dagen när de fortfarande e ljust och så e hon ju så otroligt snäll!=)


Måste bara få tipsa om Andreas Carlssons bok DANDY som jag läste ut igårkväll! Fantastiskt bra om jag får säga det själv! Annorlunda och inte den typ av böcker jag läser, men den var jättemysig och kändes som att han skrev lite om hur han själv drömde om att få de när han var liten o växte upp (fick bara den känslan) med en pappa som hamnar i fängelset (precis vad som händer i boken) och hur killen utan nått ska försöka lyckas bli en musikstjärna.. tja.. tycker de låter mkt som andreas carlssons egen dröm, men som sagt läs den om ni inte redan gjort det!



/Emma

Ett Wii rikare=)

Hej hej!

Idag har dagen mest bestått av rännanden och pluggande=) Steg upp i mkt måttlig tid för o vara mig (08.20) och pluggade lite direkt innan jag åkte till stallet. Gick ut och gick i det otroligt sköna och härliga vädret!
Sen när jag kom hem fick jag lov o köra in en bil till luleå då taxibussen skulle foileras (stavning??=) Som tack för att jag e så snäll fick jag mig ett Wii!!!! Jag måste bara ha världens mest underbara sambo!! 
Sanningen ska väl erkännas att jag tror Nicklas själv ville ha ett men jag är gladare än gladast då jag formligen älskar Wii och SuperMario=) så nu kan man spela med mig här hemma=) Tänkte faktiskt skaffa mig kanske 3 doser eller 4.. har 2 nu, mkt roligare om man är många som kan spela!!


Annars har jag faktiskt installerat min söta Iphone4 nu! Hur nöjd som helst om än den var krångligt i början. Okej, jag fattar inte så mkt nu heller, men den fungerar o ringa med, skicka sms, och så kan man göra så mkt skoj!=) som en liten komplett minidator med ring och sms funktion! Den lilla vännen fick sig iaf ett snyggt rosa skal idag + en liten väska så den inte ska bli så repig så fort! och tja.. jag och stall och telefoner.. hahaha=)

Sen gick vi ut och käkade innan Nicklas började om och jobba 16. Då tog jag bussen hem och hade tur att syrran hämtade upp mig! Har sett hockey o pluggat ikväll. Bara läkemedelsberäkning! Usch vad jag gruvar inför tentan! Jag hoppas de kommer lätta och BRA frågor.. herregud!

Gjorde ju förövrigt 1 av dessa 4 tentor i måndags vilket gick hur bra som helst! är faktiskt (ja jag törs säga det) säker på att jag klarade den, rätt säker på VG till och med=) dock ska det tilläggas att detta var just den LÄTTA tentan.. de 3 på fredag e mardröm 1, 2 och 3!


nej nu ska jag plugga vidare och invänta att Nicklas slutar jobba!

CIAO

/Emma

Nyårslöften!

Ingen mer än jag som gav nyårslöften detta år?=)
Ja löften och löften.. de e mer vad jag måste ta tag i med mig själv, för MIN egen skull!

1. Jag har sagt de alldeles för länge nu.. mamma e arg för att jag aldrig gör nått åt de, men nä nu jävlar e de dags och sluta kämpa emot! Nu under första delen av året ska jag faktiskt ta och besöka en ortoped och sjukgymnast för att kunne få hjälp med mina problem=) Ja nog för att jag är mkt väl medveten om att mina nervskador kommer bestå, men mer få tips, hjälp och råd hur jag ska träna upp och vad jag ska tänka på med hela höger sidan och framförallt foten! Skulle faktiskt gärna få en DT röntgen på foten, för helt ärligt e de alldeles för mkt brosk i den + att den jämt e ngt svullen på ovansidan.. ngt galet e de, men har å andra sidan vart så enda sen olyckan så...

2. Jag ska boka tid för att operera/lasra/bränna bort mina två "stora" födesemärken på ryggen. Ja usch.. efter alla föreläsningar om detta så vill jag helst ha bort dom snarast möjligt!

3. Börja träna på gym/simma. Ja jag måste börja komma iform.. jag har blivit sjukt lat, och kan väl skylla ifrån mig på att de mesta jag gör smärtar. Jag tycker de e kul att springa men inte om jag måste äta tabletter efteråt.. de e samma sak när jag cyklar.. tror de e en dålig rörelse.. ridningen går ju bra faktiskt.. så jag tror de mesta handlar om att jag måste komma "över gränsen" för ridning ska egentligen inte ens gå att genomföra så bra som de gör inprincip.. de  fungerar så allt handlar bara om vilja.. dock ska de bli skönt att få veta vad jag ska och inte ska göra.. sist jag pratade med min sjukgymnast och ortoped fick jag inte fortsätta om de började smärta.. så hur lätt är de då.. men nu jävlar säger jag bara! Emma -7kg fläsk före sommaren jajomän och gärna +2kg muskler.. summa kardemumma -5 kg! PERFEKT!


4. Resa! Ja jag måste bara ha med resandet som en del ngt jag SKA göra för att må bra! vi får se.. men iväg kommer vi att komma.. vi pratar rätt mkt redan nu.. jag åker ju gärna nu i början av mars, men vi får se om de går att lösa med hans företag. annars snackas de lite om Paris till våren, New York till försommaren, grekland, försommaren eller ngt annat ställe i början på sommarlovet! Som sagt.. iväg kommer vi att komma de e jag nog nästan helt säker på.. frågan är bara när under året och var!=) (ja och för er som inte fattade.. vi kommer inte åka på alla dessa ställen, utan mest troligt ett, kanske två av dom)


5. NJUTA AV LIVET!! Ja det sista och abslout viktigaste löftet! Njut av livet för det går inte i repris!

/Emma



det där med året..

.. som gått. herregud hur ska jag ha tid att sammanfatta de.. de får bli en annan dag!
Just nu känns de som om mina kursböcker ligger framme hela tiden.. skriver ju en tenta på måndag och tre på fredag så de e mkt hårdplugg just nu! Helt ärligt så känns de ganska bra inför måndagen! på nått sätt är de ganska "bra" tentor tror jag.. bara för de kommer jag och kugga, men nä.. de känns helt okej redan nu!

Idag efter jag vart på universitetet och tentapluggat med några kompisar åkte jag förbi barnens hus för o köpa Harry Potter Cluedo, men NÄ.. de fanns ju inte (som vanligt) så jag tröstshoppade ett till disneypuzzel (1000 bitars) nu har jag 3 disney, hehehe! och så blev det två filmer, Alice i Underlandet och Aristocats! Min Disneysamling går sakta men säkert vidare.. tror jag äger 7 disneyklassiker på DVD=) Nästa att inhandla måste bli pocahontas eller Lejonkungen (fast den har inte ens släppts ännu)

Lets Dance har börjat om.. jag diggar som programmet men har aldrig fölht de slaviskt.. MEN de ska de fan bli ändring på! De e så mysigt juh! Min stora favorit måste ändå vara Figge.. störtskön.. ja och sen Anders Bagge (men vem kan INTE gilla honom) måste även medge att andreas weise var rätt rolig ikväll iaf, och Frank gör mig imponerad bara av sin gigantiska kropp;)
Annars så tyckte jag de var bra folk detta år! jag känner nästan redan nu: Vem ska tvingas åka ut??=)

Nej jag ska ta och plugga lite injektionsteknik och syrgasbehandling innan kvällen e till ända.. imorn bittit e de upp tidigt på stalljour! Tänkte mig oxå upp på Q igen om bara vädret SNÄLLA kan bli lite roligare.. känner att min häst e nog upp i varv utan en massa yrande snö runt oss;)

/Emma

plugga!

Idag har jag vart duktig med anatomin och pluggat på! ska plugga en stund till för jag råkade sova gode länge så dagen e ännu ung känns de som=) nej men 1 timme till lär jag lätt vara vaken!!!
Promenerat med min häst har jag oxå gjort.. red igår vilket gick bara bra! ska försöka ta mig ut i skogen nästa vecka!!

Suck sverige förlorade semin mot ryssarna.. på straffar! Vilket jävla lotteri på ren svenska!! Hur kan en JVM semi avgöras på ett sådant sätt?? IDIOTI!!!

Nej.. ta tag i pluggandet.. nästa vecka smäller det av med 4 (!!) tentor.. suck hur våra lärare tänker!;)

/Emma


En lista!

Sådärja.. denna gjorde jag förra året så då gör jag den igen=) Jag tycker den e rätt rolig att läsa sjäälv så tycker fler borde göra denna lista=)
2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, fast de gör man väl nästan jämt? 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mitt nyårslöfte var att ha roligt och resa.. Roligt har jag def haft, tyvärr bara en resa men den var faktiskt riktigt bra! 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Några ytligt bekanta, men ingen nära vän eller släkt.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej!
5. Vilka länder besökte du? Grekland (Zakynthos) 
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011? Pengar kanske? Hahaha.. nej inte direkt faktiskt.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 22 januari då min häst anlände till Korsträsk!
8. Vad var din största framgång 2010? Framgång? Ja de måste varit att jag fixat skolan så otroligt bra detta år. Är riktigt stolt över mig själv!!
9. Största misstaget? Jag har inte gjort något stort misstag direkt! 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, förkylningar och en fot som ständigt strejkar men de e ju sånt som hör till!!=)
11. Bästa köpet? Quibbl!!! Jag bara älskar min häst sååå mkt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Min häst=) De e varken gratis att köpa in eller att hålla med mat och prylar=)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag blir alltidglad när jag träffar min lilla systerson Elias!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Oj.. några Lady Gaga låtar (Bad Romance och Alejandro)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare såklart! Jag hoppas inte man ska bli ledsnare med åren, man ska njuta av livet!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit tillvara på tiden med pärlan. Hade jag vetat han skulle försvinna efter 2 månader hade jag BOTT i stallet den sommaren och njutit av varenda sekund på hästryggen!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ingenting!
18. Hur tillbringade du julen? Morgonen tillbringades i Nybyn med Nicklas familj och eftermiddagen i Älvsbyn med min familj! På så sätt ficck vi träffa alla och så slapp jag o Nicklas dela på oss:)
19. Blev du kär i år? Jag är väl alltid kär, annars skulle jag göra slut! Ett förhållande bygger på kärlek!
20. Favoritprogram på TV? Idol, Robinson, Fångarna på fortet och Ung & bortskämd!
21. Bästa boken du läste i år? Harlan Coben - Berätta inte för någon
22. Största musikaliska upptäckten? hahaha ingen!
23. Något du önskade dig och fick? Ja en hel massa =)
24. Något du önskade dig men inte fick? Nej, jag önskar mig inte så speciellt mkt!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Pluggade i Luleå på dagen och sen kom släkt och vänner hit på kvällen!
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det som sker det sker och så var det tänkt från första början! Man får leva utifrån det!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Som alltid.. lite "inte sticka ut i mängden stilen" och på häststilen får jag säga en hel massa Kingsland=)
28. Vad fick dig att må bra? Nicklas, min familj, vänner, Sigge och sist men inte minst min underbara lilla Häst Q!=)
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Hahaha.. Raffl e ju alltid snygg!
30. De bästa nya människorna du träffade? Alla underbara klasskompisar! Har träffat en massa goa vänner som man säkert kommer ha kontakt med även efter att skolåren är slut!!

RSS 2.0