det senaste häståret..

.. det är inte mitt år! De är bara så.. först pelle, sen hinner jag ha Q 6 månader innan hon kraschar av ingen-som-vet... nu när jag väl stått med hästjäveln (ursäkta men är pissjävla förbannad just nu) i nästan 1 år och bestämt mig för o betäcka. hittat en bra hingst, nej då finns den ej tillgänglig "hit upp".. eller risken är att tiden blir för lång mellan holland och norrbotten.. och på helgerna går de tydligen inte alls.. KUL, när hopn ska insemineras imorn!! Så nu står jag här o har fått välja en helt annan hingst, som jag egentligen inte är så intresserad av!
Känns just nu som att de bara är rent åt helvete med allt i hästvärlden!
Nu går jag o sover igen, eller nått i den stilen!

snart är man pensionär!

Ja i detta tempo hinner man inte mer än blinka så är man 65 år=)
Haft en jättebra födelsedag både igår (och även tisdag) verkligen!
Fast jag inte vill fylla år, måste jag medge att de var otroligt trevligt o surra o fika och få så fina saker!=) Så okej.. de känns väl okej att fylla år! Fast nu får de gärna sluta här=)
vad jag fick..
* 2 MINE dessertskålar
* One Piece dräkt.. hahaha, jag skrattar fortfarande, men jo jag önskade mig faktiskt en! Att ha o mysa i hemma o soffan.. kommer aldrig vistas utomhus i den, var så säker=)
* En ny vårjacka (från ABnian såklart) de har ju så snygga kläder att man bara vill ha dom som vanliga kläder oxå=)
* Ett superfint SNÖ OF SWEDEN halsband
*Superfina blommor av söta Maria=)
* En ny vattenkokare (tack Stina, de var ta mig tusan de jag MEST av allt var i behov av=)
* och en jäättefin korg fylld med ALLT mellan himmel och jord, (flera te sorter, temugg med bricka och dyl, cider, olika marmelader, godis, kex, pasta, och hur mycket mer som helst=) Jättefint verkligen, så tack alla för det!!

Ja som sagt, en supermysig födelsedag! TACK alla ni som kom  förbi=)

Idag har jag "efter firat" mig själv med en beställning från CDON (säsong 5 av bevvan, och 3 filmer varav en Disney klassiker=)
och så har jag även TINGAT en KATTUNGE!! Nu ska Sigge äntligen få en liten polare!!!=)

//Emma

2 av 4..

ja nu e 2 av 4 arbeten inlämnade.. ser lovet komma närmare o närmare!

Mamma, pappa, syrran o hennes kids har varit här ikväll o grattat mig då mamma åker på behandling imorn till Umeå! Det var trevligt om än jag absolut inte känner att jag behöver fylla år mer.. hur kul är de på en skala mellan 1-10 o blir äldre??=) Imorn kommer lite kompisar hit o även torsdag blir de kalasande! Jaja, bara le på smilbanden o gilla läget åt att åren faktiskt går, de finns ju mkt positivt med det oxå såklart! Men jag är gärna under 25 år i sisådär 10 år till!

Nej nu blir de strax sängen, e lite trött efter en skoldag + att jag var så duktig o gick in till stan från universitetet sen=)

/Emma

9 stygn senare!

Helgen har varit bra! Har jobbat både lördag o söndag vilket var fantastiskt kul!! =)
såg även film fre o lördag med de vanliga inblandade=) Blev 3 bra filmr faktiskt!

I fredags var jag på vårdcentralen och tog bort ett födelsemärke på ryggen! De blev 9 (!!) stygn! Herregud, låter som om de var flera cm stort, men nej de var ganska litet faktiskt=) Nu e de gjort o de kommer inte bli ett snyggt ärr de sa dom på en gång.. men allvarligt.. min jävla tusenfoting på ryggen som är över 2 dm lång e betydligt fulare, jag lovar=) Så jag e inte så brydd!=) bättre ta bort ett födelsemärke som jag personligen tycker e liiiite stort (har ju alltid sett ut så) men när man läser o lär sig mer o mer så blir man väl mer försiktig oxå!

Imorse var lilla Q på UL!!! var en liten bit bort ännu, så ska tillbaka på torsdag igen! Sååå spännande!=)
efdter en helg och ett par dagar med få timmars sömn tog jag och slumrade lite på soffan under ljud från regnet.. vaknade upp 6 (!!!) timmar senare, sov från 13-19! Herregud.. jaja, de behövdes nog! Lär ju dock knappast sova mkt inatt men, men.. Ganska konstigt hur jag utan problem kan vara vaken hur mycket som helst och knappt sova nån timme på 3-4 nätter, jag e ändå lika "normal", men när jag väl tillåter mig o sova, då sover jag=)

Nej nu ska jag dricka te, se ett avsnitt av Bevvan och sen blir de sängen! Skola heeela dagen imorn!!

/Emma


en av fyra..

ja nu har jag lämnat in 1 av de 4 rapporterna slutgiltigt.. 2 är på feedback hos några i klassen då vi har det som ett moment.. nästa vecka lämnas ev ALLA in slutgiligt= LOV!!!!
känns skönt.. börja få färdigt saker o ting!
Nu ska jag äta rabarberpaj=)

/Emma

En av de bättre filmerna på länge!

Hej!

Som vanligt går de ibland en vecka eller så innan jag skriver.. jag har ju sagt att den här bloggen ändå kommer upphöra.. allvarligt, hur kul är det egentligen?? hahaha
Men.. ibland vill man ju skriva av sig och då är ju detta super!

Förra veckan var det innevecka i skolan, vi hade bla studiebesök på sunderbyn och muntliga redovisningar och labbar! tror de bara var 2 föreläsningar på skolan.. ganska skönt=) Dagarna går då fort och man blir inte så trött=)
Skolan närmar sig förövrigt slutet. Har ju 4 arbeten på gång just nu men alla e verkligen på slutspurt. Ett av dom lämnas in imorn, de andra är de små finputs på.. får "lov" 27 maj (är planen) skolan sträcker sig till början av juni men vi tänkte spurta lite och ta lov redan NÄSTA tors eller fredag=) kan erkänna jag är lite trött just nu.. de e kul, men skillnaden på detta och gymnasiet är att där har du lite lov.. här pluggar man alltid järnet över jullov och påsklov.. de e aldrig uppehåll typ! På så sätt är man less i maj, efter att ha pluggat non-stop sen 1 september=)


Nog om skolan.. i fredags var vi på bio (Jag, Malin, Stina och Simon.. var tänkt Larsson och Nicklas oxå skulle, men de blev inte så=) Såg iaf Red Riding Hood vilket var en suuuuupermysig film=) Rekommenderar alla att se den verkligen, bra skådespelare och vackert filmat!



Åt även middag på Waldorfs före=) Blev vitlöksbröd och stekt biff i ostronsås med broccoli=)


Lördag blev det och stiga upp tidigt, skulle nämligen vara domare i Haparanda för deras hopptävling! Gick bara bra förutom de där med och uttala alla namn på finska (ja de var ju såklart en hel del finska ryttare med) Haha, men de gick ändå helt okej.. de skrattade nog åt mig ibland, men de bjuder jag på=)

På kvällen blev de en lugn filmkväll här hemma, vi hyrde två filmer en KASS och en SINNESJUKT BRA! Ska fan beställa den=) Såg den igen dagen efter före den var så sööt och rar och bra=)

den dåliga filmen hette Winters Bone. hade ju fått skyhööögt av alla, är oscarnominerad och golden globe nominerad.. den var katastrofdålig!! Det är inte ofta jag dissar filmer såhär.. men efter halva filmen hade de inte hänt ett smack.. okej den hade ett bra budskap ,men de har ju för fan alla disneyfilmer oxå!!


sen den bra filmen, hahaha=) Alltså.. ni kommer o älska den!=) Ååå alltså.. de e en äka Emma film=)


På torsdag ska jag nog på bio med systeryster.. Senaste Piratfilmen kommer ju ut och till Älvsbyn.. så då har hon ju möjlighet o kunna se den på torsdag då Tommy kommit hem och så blir hon ju ej borta så jättelänge får lille Isak=) Han är ju förövrigt bara huuuur go som helst=)




Nej nu ska jag ta och varava ned en stund och sen försöka sova vid 23 (lär knappast gå, men men=) Imorn blir det skolan och göra ett ryck i ett grupparbete:)

/Emma

Ett fin stamtavla=)



Om min häst blir dräktig och får ett föl under nästa år så blir de nog såhär stammen ser ut=)
Ganska trevligt om jag får säga de själv=)


ett par dagar sen sist!

Ja här var de ett par dar sen jag skrev. Har inte hänt så fantastiskt mycket.. jag är förkyld och känner mig ibland mer död än levande.. i helgen har jag knappt sovit pga av hostan, men nu e de faktiskt okej iaf!
Valborgs "firades" med vänner, mycket lugnt då jag inte var så frisk=)

Pluggar gör jag oxå.. 3 olika arbeten just nu=) de e liiiite förvirrande ibland, men de går bra=) Ganska kul ändå!

Q var på återbesök på ATG idag.. visade sig halt vilket jag visste.. på rakt spår till o med.. illa! Jaja, mamma ska hon förhoppningsvis bli så UL henne och hon har ett JÄTTESTORT ägg på G och är mycket aktiv.. så dom trodde hon skulle komma i brunst vilken timme/dag som helst. så torsmorgon åker jag till veterinären igen då för och UL och ev beställa semin=)
Så går allt som de ska så blir hon inseminerad på lördag faktiskt.. annars runt mån/tis nästa vecka. Kul! =) och spännande!=)

Nej nu ska jag strax hoppa mot sängen, jag e trött, förkyld och behöver mycket sömn=)

/Emma

RSS 2.0