Dags att rensa ut Amerika ur kroppen!

Japp, när man åker till USA blir det väldigt mkt socker.. det faller sig naturligt för det är socker överallt.. och alla goda kakor och bakverk, läsk och godis (inte de sistnämda för mig dock) så blir man snabbt beroende av sockret. Nu när jag kom hem så fortsatte detta fikasug och jag har länge tänkt ta en sockerrensning (det har liksom gått för långt=) Men så kom påsken.. suck.. ingen ide göra nått nu.. MEN nu är påsken över och igår startade jag upp en 14 dagars period utan fika, chips, läsk, saft och godis. Lite tråkigt men måste få kontroll över sötbehovet! Det är inte okej att drömma om vaniljmunkar eller kladdkakor, hahaha!
såhär blev Sara i slutet av resan.. sooooocker!!!!!!
 
 

Frozen!

På flyget till Florida hade man ju egen TV.. då passade jag på att se Disneys senaste storfilm Frozen! Alltså seriöst sååå sjukt bra! Såg den på engelöska och rekommenderar faktiskt det (då musiken är sååååå amaziiiing!!!)
Har ni inte sett den bara MÅSTE ni göra det helst Igår!!!
 
 

Lite bra serier och såpor under våren!

Ja våren är här och jag är åter igen förälskad i en massa härliga program! Så tänkte kort och gott tipsa er om de 3 bästa programmen på TV just nu!
 
På plats nr 3: Let´s Dance! Ett underbart program att slötitta på, härliga programledare och fantastisk jury! Underhållning på bästa sändningstid utan krav att "man måste se varje vecka"=)
 
 
Plats 2: Welcome to Sweden! HAHAHA störd humor, underbar serie som man inte kan få nog av!!
 
 
Plats 1: Mästarnas mästare! Jag är sååå såld på detta! Kanske för att de har allt som en sportnörd vill ha=) Det är fantastiskt att se fd elitidrottare kämpa mot och med varandra, se deras karriär i återblick och dessutom bilda sig nya uppfattingar och sidor hos personer som du följt i skidspåret, hockeyrinken m.m!!
 
Ser faktiskt inget annat än detta insåg jag just.. ganska lagom att inte följa för mkt=) Sen kan man ju slötitta på det mesta=) Är lite småsugen att kika in "Sveriges yngsta mästerkock" på onsdag men ja.. matlagningsprogram har jag aldrig tyckt speciellt mkt om!!
 
SIST: Har ni inte sett "Tjockare än vatten" så gör det NU!! Väldigt bra svensk serie som gör skäl för sitt namn=)

Tv tittande

Ligger i sängen och ser lite lyxfällan på paddan! Jag gillar som de programmet! Tycker de e sjukt hur folk kan låna så mkt och bara slösa pengar utan att fatta att de inte finns ekonomi.. Jag har väldigt svårt att fatta hur fan man kan leva över sina förutsättningar.. Men sen är de kul att se hur hårt de flesta jobbar för att lösa problemen och verkligen ordna upp sitt liv!
Amanda sover *peppar peppar* än! Hade önskat jag själv var lite trött men är vääääldigt pigg just nu.. Jaja nån gång somnar även jag:)

Bjuder på en bild från Florida! Underbara magic kingdom på kvällen! 

Nä nu är reklamen slut:)





Gult är fult!

Jag har aldrig varit någon större supporter för gula kläder/tapeter/möbler, m.m... men ibland händer det och ibland är det bara så jäkla fint!
Detta fleecefodrade regnställ är numera på väg hem till oss och Amanda! SÅ KÄR!! och jag gillar att det ÄNTLIGEN fanns mer än det typiska könsindelade blått/rosa att välja på! Jag är ju egentligen väldigt obrydd och har rätt mkt rosa och lila till Amanda.. därför kändes det kul med en lite oväntad färg! Stor tummen upp till företaget Lindberg som tagit fram detta snygga renställ!
 

Hemma i Sverige!

Ja nu är vi hemma. Kommer säkert en liten berättelse om ännu en fantastisk resa till "the sunshine state"
Vi har haft de superbra och jag längtar bara tillbaka såååå mkt! 
Flygningrna har gått bra, lite gråt första timmen på väg hem (övertrött Amanda) men i övrigt 2 stora tummar upp för att hon sktt sig så fantastiskt! Det är INTE ett problem att flyga långt med småbarn.. jag var orolig, men känner redan att "när bokar vi nästa tripp" hahaha
 
Det som däremot är lite jobbigt är att en viss liten Amanda fortfarande är i fel tidszon. Första kvällen somnade hon runt 22 när vi kom hem. Sov till 09 och sen middagslur vid 13-15. Helt slut vilket inte är så kontsigt då sömnen på planet hem blev färre timmar än hon normalt sett sover på en natt. Men eftter detta har hon somnat rätt sen, vid 21 för att sedan vakna 23 och vara vaken ett tag.. går dock åt rätt håll. Första natten var hon vaken 23-03.30, andra natten 23-02.30 och natten som var 23-01.00.. får vi se vad som händer inatt.. jag är själv då Niklas är på taximässa i Umeå till fredag så hoppas jag får sova!
Ja så nu kan ni alla som har/haft barn med sömnproblem skratta och njuta lite åt att jag oxå får känna på de livet, hehe=)
 
Nä nu ska jag dricka te, och försöka se ikapp alla miljoners program jag ligger efter med.. okej de var bara 2 olika serier, men ändå=)
 
Har inte hunnit föra in nå bilder någonstanns (jag tog INTE MÅNGA KORT..) de var typ på Amanda isåfall. vi har ju redan sett det mesta så=) tog en från facebook, bara för att! Här är vi på Universal studios och har precis åkt attraktions The Simpsons!
 
 
//Emma

RSS 2.0