vecka 30 är välkommen!

Ja men igår blev de vecka 30.. herregud va! mår bättre nu än tidigare. För 2 veckor sen hade jag betydligt mer ont men nu har de vänt igen! Ja får se när de blir sämre igen. Sammandragningarna är oförändrade men har mindre ont i bäckenet nu vilket är väldigt skönt. Kan kanske ha nått att göra med att bebis fixerat sig! Japp i förrgår hos min BM så kände hon de tydligt. då var vi ju bara i vecka 29 och jag har senaste veckan känt att de bara sparkar uppåt så de e en snabb liten bebis här inne. Hoppas inte hon/han e lika snabb på att vilja komma ut=) Men just nu känns allt rätt så bra!
Lite värden denna gång:
v29
Blodtryck: 110/70
Järnvärde: 129
Vikt: + 0.8 kg (totalt 2,6kg)
Bebis hjärtslag: 136
Magmått: 27 cm
 
Jämföra med Amanda, dock är Amandas siffror 10 dagar "yngre" så lite missvisande men ändå en hint!
 
v28
Blodtryck: 96/60
Järnvärdet: 129
Vikt: + 1.2kg (totalt 2.8kg)
Bebis hjärtslag: ca 128
Magmåttet: 27cm.. 4 cm på mindre än 3 veckor;)
 
Konstaterar snabbt att vikten är så knasig! Jag vet inte hur de kan bli såhär? två gånger på rad..
Magen är ju faktiskt också mindre denna gång! Amanda följde jag rätt bra samma vecka men här ligger den liiiite mindre om än de e marginellt. Kanske kommit ikapp till nästa besök eller så bär jag lite mer inåt denna gång!
Nästa besök blir i piteå på SMVC för utvädering och planering inför mitt ks. spännande o få ett spikat datum att räkna ned till! Gissar ju starkt på 6/4 men vem vet=)
 
Ja förutom bebis i magen o alla siffor och besök hit o dit så springer dagarna framåt här hemma! Jobbet går strålande än så länge! sista jouren gjordes igår och nu är de bara dagtid här framöver. Får ju gå from 12 februari om jag vill men tror inte jag satsar på de. Är fortfarande starkt inne på att jobba heltid tills slutet på februari (peppar peppar) är ju tveksam till de själv men jag hoppas jag inte behöver gå före 1/3 om än jag ev måste gå ned lite i tid!
Börjat känna att jag har fått ett hum om hur jag vill ha de i vissa rum iaf! Ni vet tavlor och sånt. just nu finns inget sådant allt typ:p men har beställt 2 och ska bara hitta nån snygg till vardagsrummet så kommer de upp en där med!
 
Nä nu ska jag njuta av att vara helt själv en lördagskväll men en varm dusch, lite chokladmousse och tv4play och sen blir de sängen vid 23.. kanske 24.. eller vem vet närmare 01=) Jag älskar ju o nattsudda:p
 
 
 

Beställningar på rad=)

Japp nu går shoppingtarmen här lös på de mesta! Fick ett litet il förra veckan tog äntligen tag i beställningen av våran byrå/skänk till passagen! Så den kommer förhoppningsvis under nästa vecka! Tror den kommer passa in riktigt bra och så är den rejäl så den kan sluka lite papper och dyl!
 
 
Beställde även en bedside crib till bebisen. Försökt hitta begagnat (om än jag är väldigt emot det) men fanns inte många ute och ingen i närheten. dessutom är begagnatpriserna nästan som ordinarie och när babyland både hade 10% på hela köpet + att man fick madrassen på köpet så insåg jag snabbt att det inprincip blev lika billigt att köpa den ny som att vänta på att en ev begagnad skulle dyka upp! 1350:- inkl madrass (ordinariepris med madrass runt 18-2000;-) så då e jag nöjd! Blev en TROLL eftersom jag är så nöjd med vår spjälsäng i samma märke. rejäl och giftfria färger samt snygg design! Tummen upp på de!
 
 
 
Har även gjord beställning (ja jag veeeeeet de e sjukt vad skoj de e o shoppa;p) hos zalando på lite babykläder och även 2 trörjor i 104/110 till Amanda! även från villervalla har det blivit ett par plagg till både Amanda och bebisen!!
Och så har vi gått med i Goklubben DISNEY! Så nu får vi hem lite fina disneyböcker här hemma! Var ju med i denna klubb när Amanda var nyfödd men gick ur då jag tyckte vi fick för mycket böcker till slut! men eftersom vi har en disneyfrälst tjej här hemma (japp jag tar åt mig äran) tyckte jag att en bokklubb med bara Disney passade ypperligt! Framförallt då hon verkligen börjat uppskatta läsning! Tog ett bra tag men nu läser vi alltid godnattsaga (vi kör hotet med "tar du inte på dig pyjamasen nu blir det ingen saga") istället för förut när vi körde med att vi skulle kasta bort tuttarna! HAHAHA alla sätt är bra va=)
 
 
Annars då förutom mitt hemska shoppingbegär! Jag undrar om jag kan säga att e hormoner pga graviditeten hehehe så växer magen enormt! Ja börjar bli rätt tungt. vissa dagar har jag väldigt mkt sammandragningar och känner av min skada så jag bara vill kräkas medan andra dagar är superbra! Mkt vila mellan jobb och lekstunder blir det iaf! Och duschen är ju bara bäst för o få musklerna o slappna av lite! Ja de e ju vecka 28 nu.. tänk om 10 veckor kommer vi ha en till liten bebis här hemma! Ja det blir ju snitt i vecka 38 ser de ju ut som! om nu inte bebisen här har andra planer, typ göra en Amanda=)
 
Nä vet ni vad, jag har en gratis kod för frakt från lekmer så ska kika in en pyjamas till lilla bebisen och kanske en ny nattlampa till Amanda! Sen måste jag kika igenom vilka ljus jag ska beställa från partylite också!
Tjillevippen!
 

redan 2016!

Jag hoppas ni alla hade en grym nyårsafton med fina vänner, god mat och massor med surr och skratt! Min nyårsafton firades i vårt nya hus och vi var totalt 10 pers här hemma! Måste än en gång bara säga att jag ääääälskar vårt hus! Vi tog bara utdragsskivan till bordet så rymdes 10 pers utan problem och de var inte trångt någonstans! Tacka vet jag öppna planlösningar va;) och stort kök! Insåg liksom lite mer att vårt hus bara e bäst=)
Amanda på nyår, med lila hårslingor;)
 
 
Ja åter till nyårsafton! Vi hade de sååå trevligt och Amanda hon höll igång ända till tolvslaget! sen sov hon till 11.15 på nyårsdagen;) Nu har vi dock vänt tillbaka dygnet på lilltjejen så ikväll somnade hon som vanligt vid 20.15! Kan ändå tycka de e lite mysigt att hon också får vara med, en gång per år! Hon var sååå fascinerad av fyrverkerierna och sa "Mamma det är glitter på himlen!!"
3 rätters middag bjöds de givetvis på och en massa snacks som vi tog fram typ 00:30! Sen spelades de spel in på småtimmarna och jag tror jag somnade först vid 03.45! Puuuh de e tur de inte är nyår så ofta;)
 
Utelek under mellandagarna! Pulkåkning, skidor och snögubbebygge=)
 
Nu är denna julledighet över och jag var åter på brottsplatsen igår måndag! Ändå skönt o jobba om än jag hade svårt o komma mig i säng! Har dock lagt ett bra schema så är ledig tors-sön denna vecka! och nästa vecka fre-mån! Har dessutom bara en enda helgdag kvar (jour fre-lör) på heeela schemaperioden som går till 6 mars!  Haha ibland lyckas jag göra bra saker!
Ja sen sist jag skrev (var ju inte direkt länge sedan) har magen växt ungefär 10 kg! Shit, känner mig superrund om magen och tror knappast den kan bli större.. jiiises den ska ju växa massor mer inser jag=) Jobbet har gått bra men börjar känna av mer o mer.. inte så konstigt och jag håller tummar o tår jag orkar ett par veckor till! Hade dock väldigt mkt sammandragningar igår eftermiddag men idag har de varit något lugnare! Ja vi får se.. med Amanda existerade inte sammandragningar eller dyl så de e ju lite nytt=)
 
Beställde förövrigt lite kläder till lilla mini i magen, har dessutom hängt in alla kläder i 50 och 56 i garderoben i minis rum och börjat sortera och kolla upp vad som behövs! blir nog en lite tripp till stan på lite januarirea och fylla på de sista, sen ska BB väskan packas denna gång! Haha, sist åkte vi med en body under armen hehehe=) Har sagt till mig själv att den ska vara packad och klar v32!
 
Nä dags och fundera på refrängen. jobbar dock natt imorn så hade tänk försöka mig på en rejäl sovmorgon=)
 
 
 

RSS 2.0