Gårdagen!

Igår var söta Stina här hela kvällen och myste med mig! Surrade och såg film (LOL) somn var mkt bra! Jag gillar Miley Cyrus som skådespelerska!
Pratade (såklart) om utlandet.. hoppas vi kan ta oss iväg till Florida när jag e färdig med skolan i januari! 
 
Idag väntar ridsport hela eftermiddagen på TV!! och sen ska jag förbereda för praktiken. Måste uppdatera lilla hjärnan lite=)
Lite spännande men grymt kul ska de bli med praktik. Vi är ju 2 och 2 som har praktik första 3 veckorna och jag ska vara med en tjej från klassen som oxå fick barn och haft studieuppehåll=) Kul då vi gått tsm första 1 1/2 året! Ja hon var ju här och hälsade på¨efter att Amanda fötts oxå (hennes dotter är 1 år äldre än Amanda.)
 
Nä nu väntar lite mat för dottern!
 
//EMMA

En tumme ned!

Ja idag måste jag få skriva en tummen ned till kappahls märke Newbie som jag i vanliga fall älskar! Har både bodys, strumpbyxor, m.m. i detta jättefina märke med lite mer matta och inte så skrika färger!
Var ju i Umeå i måndags och kikade på lite sommarkläder till Amanda, några ev. tunikor, klänningar i sköna mjuka material (ni vet kanske precis börjat gå i juli/augusti, gräsmatta, mycket snubbel och krypande=)
dröfr blev jag otroligt besviken på deras klänningar.. hårt vidrigt material som inte alls är barnvänligt för krypande och lek! 
Så en stor tummen ned till Newbies klänningar! (dom må vara fantastiskt söta men men dotter är ingen docka=)
 

Göteborg Horse show!

Ja i helgen är de ju dubbel världscupfinal i göteborg! Både dressyr och hoppning! Hade mer än gärna varit på plats men med lilla Amanda i knät, och ekonomiskt känns de inte så lätt att genomföra=) Jag måste ju spara de pengar som jag vill till andra nöjen (typ Florida, hehehe=)
Däremot visar dom ju allt på TV (ja nästan allt) så de e mycket hästar i helgen, tur nicklas jobbar hela helgen (ja tur för honom=)
 
På måndag börjar min praktik.. efter prick 11 månader som en slö soffpotatis här hemma är de dags och hoppa i sjukhuskläderna och börja göra lite nytta! Det ska bli skönt.. börjar känna en viss "klättra efter väggarna" känsla i kroppen så ser framemot min futtiga 6 veckor (till 5 juni) på praktik, först i sunderbyn och sen i piteå! Dessutom lagom med 4 dagar i veckan! Har ändå tagit på mig 4 dagar som hoppdomare i Råneå och Jokkmokk under Maj måndag så förutom praktik, plugg till examination av praktiken och domaruppdrag lär jag inte ha så mycket tid över till annat än mys med lilla familjen!
 
Ja, amningen är nu inte bara lite avslutad, utan helt borta ur vår vardag! I förrgår diskade och kokade jag upp bröstpumpen, tävttade upp och vek undan alla amningskläder och behåar, så nu är det ett avslutat kapitel.. på ett naturligt och bra sätt. Jag ger mig själv en STOR stjärna i kanten för mina 9 månader och är nöjd och glad att de fungerade så otroligt bra hela vägen tills Amanda slutade tycka de var intressant=)
 
Avslutningvis måste jag få TACKA alla som kommenterat om serierna.. har insett att jag nog måste se Game of Thrones.. fast de tar jag nog tag i först efter praktiken, har ju en sisådär 12 veckors "sommarlov" att se framemot med min lilla dotter (och en hel del av dom veckorna med min blivande man=) Haha, nu fick ni nå och fundera på, hehehe.. skämt å sido, men nån gång ska vi väl gifta oss! Vi ska bara ta reda på när, hur och var först.. så återkommer om nått år med det.. först kanske vi ska ta och förlova oss, haha=)
 
vem vet, vi kanske gifter oss i dominikanska republiken.. vårt första resmål tillsammans=)
//Emma

Ny serie!

Ja Niklas har senaste veckorna köpt hem två nya serier.. eller inte nya.. men som vi inte sett iaf!
Den ena Game Of Thrones (inte nått för mig.. försökt se nått avsnitt men nää..) däremot chockerande nog tycker jag att den andra serien The Walking Dead är jättespännande! haha kan nästan skratta åt mig själv, för jag är inget zombiefreak men den här serien tror jag e rätt spännande.. å andra sidan, har inte sett så mkt än så ska kanske vänta med och uttala mig allt för mycket=)
Någon som sett dessa serier?=)
 
 

förkylningstider!

Ja förkylningstiderna är ju verkligen igång.. även magsjuketider (men de hoppas jag verkligen vi slipper)
däremot vaknade jag ipp idag med en dunderförkylning från ingenstans.. Lite snorig igår till att knappt kunna andas idag=)
Och lilla Amanda har rinnsnuva och är oxå förkyld stackarn!
Däremot är då jag nästan oberörd i kroppen av de och känns som lilla damen oxå är de.. ingen feber heller så de är ju skönt!
Hoppas vi det vänder fort!=)
 
Idag ska vi bara ta de lugnt, lite frisk luft måste vi väl försöka få oss, men i övrigt ska vi bara mysa för vädret e väl knappast tipp topp=)
 
Nä om man skulle börja klä på sig och bege sig mot stallet. ska ringa syrran först och fråga om hon tänkt dit snart, roligare med lite sällskap så man får surra av sig lite=)
 
Avslutar med att min föredetta chef Anders Isaksson från polarbröd var med i vem vet mest igår och vann dessutom så fredagsfinalen måste man ju bara se=)

9 underbara månader med dig!

Detta inlägg skulle kommit upp igår..
 
Ja igår blev du 9 månader.. tänk vad tiden fortsätter springa iväg!
Tycker tiden speedat upp ett 10 tal ggr sen det där plusset på stickan i början på december 2011...
 
De där med att spy är fortfarande roligt.. mamma är less, men men.. nån gång går de väl över=) Å andra sidan är hon långt ifrån extrem då det finns många bebisar som äter typ medicin för att lägga ett "lock" över magmunnen då ALLT inprincip annars kommer upp..
Sover fortfarande bra, äter fortfarande bra 2 mål välling, 2 mål ersättning och 2-3 mål mat per dag.. låter kanske mycket att äta mellan 07.00-20.00 men har valt att lägga till extra mål så äter hon liiite mindre alla mål.. endast med tanke påå att hon spyr oavsett om magen är full eller havlfull=)
Står mot allt som går.. andra bebisar är extra kul att försöka stå mot.. och går längst möbler.. det är mycket liv och mycket bus.. inte rädd för att slå sig för truttat i backen har hon gjort ett par ggr (både 1 och 2 bulor...) får lika panik varje gång men de hör väl till.. än så länge är ju fallhöjden inte högre än hennes egen längd så att säga=) Klättra upp på soffan eller stolar har hon (ännu) inter lyckats med om än det försöks heeela tiden!
 
Tänderna spricker upp mer och mer.. dom är såååå söta=) Tur de inte bekommer henne för dom kommer verkligen tätt nu!
 
Sover nonstop mellan 20.00 och nångång mellan 06-08.. däremot gör vi aldrig morgon före 07.30=) Har kommit in i en liten sovperiod nattetid vilket jag ger tummen upp för! Så vaknar hon och vill äta välling vid 06 somnar vi alltid om till ca 08=) Förstörde ju hennes sovrymt efter Italien så hon vaknade vid 04 och skulle äta.. men de gick tillbaka av sig själv och nu är de ju nästan bättre än förut!
 
Håret växer fast än är de ett bra tag tills de e snoddar och rosetter i håret=) Däremot tror jag inte hon kommer bli så kritvit som jag var.. är fortfarande ganska "mörk" så lär gå mer på Nicklas sida=)
 
Skaka på huvudet och klappa händer är kul! Fast att göra det på kommando fungerar icket=) Ännu roligare är det dock att titta på sig själv i spegeln.. ibland kan hon krypa in i klädkammaren och sitta och surra med sig själv i spegeln i 20-30 minuter! Helt fascinerad av den andra bebisen på andra sidan=) Extra kul är det då att skaka på huvudet, hahaha! Undrar vad hon tänker på egentligen=)
 
I klädväg existerar nästan bara 74 och även nått enstaka 74/80 och 2 pyjamasar i 80 (fast dom är små i storleken)
Lite mammig men inte rädd främlingar (förutom Sara V en gång, hahaha, jag skrattar fortfarande.. tur de gick över efter ett par minuter=)
 
 
Annars är det en lätt tjej som är nöjd med det mesta! Är van och resa både hit och dit vilket är skönt och är mycket tillfreds med det!
Däemot är det liiiite för mycket "spring" i benen för att tycka de e kul och sitta still för länge=)
 

Umeå ToR

Ja idag har jag tillbringat hela dagen lång i Umeå! Åkte hemifrån 06.45 och hemma igen kl 21.00=)
Härlig dag där Karin mötte upp oss på centralstationen, och så fick jag se deras lägenhet.. WOW med stora bokstäver!!!!! Jag e nästan lite avis, sååå snygg och härlig planlösning!! Verkligen lyxigt värre=)
Fortsatte sen med att möta att Sara och Eli för lite Lunch! Mycket gott på en kinarestaurang! Superkul att ses, var ju inte direkt igår=) Och vilken söööt liten pojke!! Blev lite käär i honom (tror jag Amanda oxå blev;)
Efter detta mötte jag upp mamma på stan (som varit på sjukhuset för och träffa sin läkare) blev lite shopping!
Amanda fick en muminpyjamas och en villervalla klänning av sin söta mormor (båda i storlek 80 så de finns lite och växa i.. perfekt mot sommaren gissar jag=) och av mig fick hon en kofta och en vårjacka! Ja jag var faktiskt bara ute efter en jacka till henne idag och de hittade jag så jag e mer än nöjd!
Lite småkrafs blev de oxå innan vi åt middag (entrecoté) och sen satte vi oss på tåget hemåt.. trötta (både jag och Amanda somnade, haha=)
 
Riktigt härlig dag! Bara njuta när man e ledig och kan unna sig och göra lite "vad man vill"=) Men snart är ledigheten över då jag ska ut på praktik! Fast de ska bli jätteroligt och lite skönt och få tänka på annat än bajsblöjor och välling hela dagarna, haha!
 
Avslutar med bilder på kläderna (tagna från internet=)
Ganska söööt jacka, som en liten karamell=)
 
 
 
Nä hopp i säng! Är gode slut efter denna långa men mycket trevliga dag!!
 
//Emma
 

Äntligen ville hon titta ut!!!!

Ja, 20 dagar över tiden, men igår kväll precis när klockan passerat midnatt (kl 00.05) föddes en liten tjej.. 
ja i hästvärlden alltså! Min systers häst ville äntligen trycka ut sin efterlängtade lilla skatt och de verkar vara tjejigt just nu i hästvärlden för mig och syrran, haha=)
Allt gick då bra.. är otroligt häftigt att vara med om en fölning.. har ju blivit några nu ändå men är lika fascinerad varje gång! 
Ja, liten var hon.. ungefär 3 äpplen hög.. brun med en stjärn och halvstrumpa på ena bakbenet!!

Storstädning

Ja idag är de då inte nå kul väder ute.. Blåser nästan storm och är inte några varma vindar.. Så jag och Amanda storstädar!! Eller jag städar, Amanda är mest och försöker sabotera för mamma.. De är mycket kul att dra ut allt som finns i lådorna;)
Dagen till ära har lilltjejen klänning på sig.. Händer inte så ofta då jag tycker de e så opraktiskt före dom kan gå, men de e ju fantastiskt sött:)


Träskulptur

Glömde visst bilder på dom fina träskulpturer vi köpte till Amandas rum:)
Men här är dom! Ganska söta va?!:)


Rom 1-8 april 2013

 
Jag trodde inte att jag skulle säga detta, men Rom är tusenfalt vackrare än Paris! Romantiska, fina Paris bleknade bort i jämförelse!
Herregud vilken stad, vilken enormt häftig stad! Den har sin väl bevarade historia och dessa ruiner, kyrkor, fontäner och dyl som vissa är flera tusen år gamla gör staden helt unik! Jag säger bara de: Rom måste upplevas. finns inga bilder som kan förklara och beskriva denna stad!
Häftigast var alla gånger Colosseum, grym byggnad och man inser nog först när man står där hur häftig den är!
Kan väl däremot lugnt säga att 8 hela dagar var vad som krävdes för att hinna se det mesta som man bara måste hinna se=) Är med andra ord ingen weekend semester (om ni frågar mig!)
 
Vad vi gjorde och besökte:
 
1. Colosseum, häftigare byggnad från tiden f.kr får du nog leta efter! Maffig, med en grym historia inbäddad i väggarna! Riktigt vacker och ännu vackrare på kvällen!
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Fontana Di Trevi, ja den klassiska fontänen mitt i Rom! Vacker och en given plats att besöka!
 
 
 
 
 
 
 
3. Pantheon, en temel med ett hål i taket.. nånting med solens ljus har de där hålet i taket betydelse men har inte 100 koll på de;) mycket häftig byggnad som även den är byggd f. kr
 
 
 
4. Peterskyrkan, Påvens "hemstad".. otroligt häftig kyrka.. ja lätt den finaste jag någonsin sett! Upp i kupolen kunde man oxå gå.. vilket gav en svindel.. huuuu!
 
 
 
 
 
 
5. Vatikan museet, det enda museum vi besökte och mycket för att få se det sixtinska kapellet! Mycket mäktigt.. otroligt stort museum på över 1 km! 
Tyvärr fick man ej fota inne i sixtinska kapellet.. men fanns ju mycket annat vacker som fick fotas=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Katakomberna, antika kristna begravningsplatser i underjorden.. upp till 20m under jorden ringlades gångar i labyrintsystem! Oj vad häftigt!!! Fast hade man inte haft guide vette tusan om man kommit sig upp igen.. sååå stort var det!
Här fick man inte heller fota, men googlade någon bild så ni får er en uppfattning! Definitivt värt ett besök, hur coolt som helst!
 
 
 
7. Santa Maria della Concezione dei Cappuccini, en krypta där tustentals munkar spikats upp på väggarna.. det är alltså benknotor, från flera tusen munkar arrangerat i olika mönster.. makabert men häftigt (om än lite obehagligt..)
Här fick man inte heller fota, men googlade lite igen=) Fatta att de e riktiga människoskelett precis allt på bilderna...
 
 
 
 
8. Forum Romanum, ett gammalt antikt handelstorg. Det är så otroligt häftigt att dessa ruiner ligger mitt inne i Rom, för att vara så gammalt och för att ligga mitt inne i en stad är det helt otroligt välbevarat!
 
 
 
 
 
9.San Clemente, en underjordisk kyrka,  Från gatan kommer man in i en 1100-talskyrka, men det häftiga är att under kyrkan ligger det en underjordisk kyrka från 300-talet och under den två byggnader från kejsartiden. I den ena byggnaden finns rester av ett Mithrastempel! Mäktigt!
Som på så många andra ställen var det förbjudet att fotografera, men jag tackar väl google då=)
 
 
 
 
 
 
10. Spanska Trappan
 
 
 
 
 
 
 
 
11. Alla torg (piazza) 
* Piazza Del Popolo
* Piazza Navona
* Piazza Venezia
Vackra och mäktiga torg där det ofta var marknader eller annat!




 
 12. Castel Gandolfo  och Albanosjön. I utkanten av Rom, drygt 40 min med tåg ligger en fantastisk vacker sjö med lavasand! Här tillbringade vi en hel dag (den soligaste och varmaste dagen dessutom) och vi var nog en av få turister på stället! En lokal marknad var på plats där jag fyndade lite småsaker till inga pengar alls=)
 
 
 
 
 
 
Ja detta var i det stora hela de sevärheter och ställen vi valde att besöka!
 
Dessutom valde vi ju bort flera museer, och lite andra sevärdheter.. det gick liksom inte in i schemat.. för man vill ju ändå hinna njuta av allt och inte bara stressa igenom!!
 
Förutom alla otroliga sevärdheter och mysiga kullerstensgator är ju maten en upplevelse för sig! Har lätt ätit värtldens godaste pizza på en mysig restaurang i utkanten av staden, riktigt sådär stenungsbakad med mozarella och lufttorkad skinka bla!
Pastan gick inte heller av för hackor och glassen var sååå god (jag äter ju knappt glass i vanliga fall men åt glass nästan dagligen=)
 
Vädret var alldeles lagom för en semester med Amanda, vi har inte behövt oroa oss för uttorkning eller värmeutslag! Mycket skönt! Hade jag rest utan barn hade jag däremot åkt först nu.. i mitten/slutet på April.. dom säger att April är bästa månaden före sommaren blir för varm!
Vi hade under 8 1/2 dag en dag med regn, en dag med mulet och restreranade dagar sol eller sol/stackmoln.
 
Shopping fanns de gott om om du ville handla gucci, eller prada! Men vi hittade lite lokala marknader där vi fyndade lite småsaker! Amanda fick givetvis en liten tröja där det står "Ciao Bella"  och vi fann en fantastisk vacker affär med träskulpturer.. där fick Amanda en lampa, en nyckelpiga som spelar godnattsagor och en namnskylt! Titta själva sååå fina saker!! Blev helt kär och hade gärna tagit hela affären med mig;)
 
Annars är Rom en trevlig stad! Invånarna var otroligt barnkära och vänliga! Däremot ska du inte räkna med att alla kan engelska och detsamma gällde på restauranger! Dessutom är italienare rätt nonchalanta i sitt sätt men man lär sig fort att dom inte menar något illa med de utan att de är så dom är (ibland kan man stå i en restaurang flera minuter utan att någon ens tittar på en, eller inte flyttar sig när man kommer och går (om dom står ivägen..) då ska man mer eller mindre köra över dom (med barnvagnen) dom bryr sig liksom inte om de, haha!
 
Ja på tal om barnkära.. dte var nästan hysteri kring vår lilla tjej! Det var lätt ett tjugotal (!!) personer dagligen som utropade "Åh bella" eller "Amore!!" eller liknande! Det var superlativ på superlativ och flera har stoppat vagnen, tagit kort, velat hålla i henne, m.m.! Tur hon inte e så blyg för hon ställde givetvis upp för alla sina beundrare=)
Lärt sig hur man får uppmärksamhet har hon oxå gjort.. grundkurs i charm gick hon nog i Italien, hahaha=)
 
Nog om de.. är otroligt nöjd med resan, önskar att alla fick åka till Rom och uppleva denna vackra stad med sin goda matkultur!
 
 Avslutar med lite blandade bilder=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

Nu är de väl färdigt?

Ja amningen går mot sitt slut.. Vi får se, jag ammade igår med tanke att de var sista gången! Då var det dessutom 3 dagar sen sist.. Hon är ju inte intresserad och jag rätt less (om än sinnessjukt nöjd över mig själv!) I 9 månader fixade jag detta! Har gett mig själv en stooor eloge för detta!!!:)
Fast nog e de vemodigt för de e lite mysigt vissa stunder och så!

På tal om mat så har jag verkligen ett matfriskt barn! Hon hoppar i stolen när hon ser maten komma, flaskan sliter hon ur händerna på mig när jag kommer och plockmat är fantastiskt kul!!
Hon är otroligt duktig på att äta själv, både plockmat och välling/ersättning tar hon helt själv.. Är nog minst 1 1/2 månad sen jag höll i vällingflaskan.. Hon är mest nöjd när hon får hålla den själv helt enkelt!
Idag skalade jag en banan och gav henne.. Hon fick dock ta av sig kläderna och tur de för hon e ju ganska grisig om än hon är duktig;)

Ja vi avslutar väl inlägget med munnen, för de sprutar visst tänder här! Nr 3 och 4 kom ju för nån vecka sen och nu idag såg jag att även nr 5 har spruckit igenom och anar nr 6 bakom tandköttet;)
Tur de inte verkar bekomma henne allt för mkt..

Såhär ser man ut när man äter banan:)


Tur man e poppis!

Ja Amanda i Rom var populär.. nästan hysteriskt populär! Tur hon e obrydd om främlingar och gärna kastar upp sina händer för att hoppa vidare till en främlings famn!
Här är en bild där ett par japaner blev hysteriska över henne.. och efter dom här kom ytterligare 10-15 japaner som samtliga skulle hålla i lilltjejen vår=)

Gott & blandat!!

Gårdagen bjöd på lite surr och mys i TV soffan till Let´s Dance och sen fortsatte kvällen ända till klockan nästan var 01.00! Ja herregud, är lite trött idag men var så trevligt och få surra av sig med fina vänner och extra kul att Karin kom förbi! Med sööötaste lilla magen!!!!=)
 
Annars bjuder denna helg på mest hockeyfrossa! Herregud, sista luleå spelade final var 1997!!! Det är 16 år sen!! puuh är redan nervös, haha!!
 
Ja annars händer de inte så mycket.. eller jo lite för all del! Syrrans häst är ju rätt näääära att föla nu.. tiden gick ju ut 1 april så det är ju 13 dagar över tiden nu!! 
Ja och på fortsatt hästfront har jag fått lite domaruppdrag, ett i maj, ett i juni och ett i augusti! Känns bra.. framförallt så ger de ju liiiite extra pengar och då det är dom enda extrapengar jag nog kommer få före hösten så är det bara tacka och ta emot! Dessutom gillar jag att vara domare! Och extra bra är ju att man är ute i så god tid! Gillar att ha de bra planerat framför mig! framförallt nu när man har barn!=)
På tal om mer hästar (ja det blev mycket hästar) så kommer jag vara "hästfri" i sommar! Q är ju som sagt i Västerås i drygt 1 1/2 år till (minst) och Quinta ska på sommarbete med andra unghästar i Piteå området och de känns bra!!! Kunna ge henne bra bete och kompisar att busa med i samma ålder! Dessutom kan jag hänga lite extra med familj och vänner och njuta av en ledig sommar (om än jag säkert kommer åka och hälsa på min fina lilla prinsessa 1 gång i veckan=)
 
Avslutar väl med att de nu är 10 år sen vi gick ut 9an.. klassåterträff har startat på facebook.. vilket datum? Jo på Amandas födelsedag.. kändes ju lagom kul... vi får se om jag ev går en stund på kvällen (då hon somnat) men på dagen kommer jag definitivt vara hemma med världens bästa lilla tjej, för man fyller ju bara 1 år en gång i livet!!
 
Nu ska jag gå och vara med min lilla sockertopp som roar sig själv i vardagsrummet.. hm.. undrar om de är nå Emil hyss på G för hon är ovanligt tyst=)

Härlig dag!

Underbart väder idag!! Riktig vårväder och strålande sol! Känns att vintern äntligen är på väg att släppa sitt grepp om norr!
Jag tog med mig Amanda i vagnen och gick på en riktigt långtur.. Totalt 1,3mil;)

Annars har vi haft de lugnt idag, massage hos Erik Jonsson, tvättat upp sista tvätten från resan och städat lite här hemma!

På tal om att Amanda kryper så sakta.. Haha samma dag som jag skrev att hennes "kryp" stil e rätt rolig OCH långsam började hon krypa "som man ska".. Och fort går de! Herregud!!
Och pappas flicka är hon då inte heller längre.. Nä de e mycket mamma och vissa kvällar (då hon e riktigt trött) är de bara jag som duger.. Ma-ma-ma-ma är de enda hon säger då:)
Ja de svänger fort när man har små barn!

Nä hopp i säng! Imornkväll kommer lite fint folk hit och ska mysa med mig och Amanda!!:)

Bild från dagens promenad!


Världens snällaste Amanda!

Har en knäckt tjej här hemma, hon sov till 8.30 och sen har hon redan sovit lunch i över en timme.. får se när hon tänker vakna, men de tar ju på krafterna att vara på resande fot! Själv är jag oxå lite trött, men fick ju sovmorgon till 8.30 så ska väl inte klaga=)
 
Annars har vi haft världens snällaste dotter med oss, inget gråt, gnäll och skrik i planen varken upp eller nedresa.. flera människor har rent vänt sig om och sagt till oss "Herregud vilket fantastiskt glatt barn ni har!" ja kan bara instämma.. sen har hon sovit mycket på planen vilket givetvis underlättat men hon har inte brytt sig de minsta om nån start/landning utan bara suttit och lekt med nån leksak eller boardingkorten;)
 
Kommer en uppdate om resan en annan gång.. ska inte dröja så länge men måste passa på och tvätta upp och få lite ordning i kaoset och då är det bara passa på de den lilla sover!
 
Här är vi på Colloseum, lätt den häftigaste byggnad jag sett! Den hade sååå mycket, och var mycket större än vad jag någonsin kunnat tro! 
 
//Emma

Mot Italien!!

Ja just nu sitter jag på planet någonstans ovanför Tyskland/Frankrike påväg mot Italien! Underbart med wifi när man reser! Och framförallt när man reser mer än till Sthlm! Nu tar ju denna flygresa endast prick 3 timmar! Ganska lagom med en 8 månaders dotter med sig!
Ja på tal om Amanda, hon sover! Somnade 5 minuter efter att vi startat och har sovit snart 60 minuter! Skönt för oss för de e ju en rätt pigg tjej!
Ska inte klaga, var jättesnäll på flyget till Sthlm igårkväll oxå (hon får ju hoppa mellan oss haha:)

Ååå vad de ska bli skönt med en resa! Kul och se Rom oxå! En fantastisk stad (tror jag) med mkt att se! Blir bra med lite mer än 8 dagar därborta.. Lär vi hinna se och göra lite iaf:)
Fast frågar ni mig ser jag nog mest framemot maten.. Äkta italiensk pasta och pizza är väl något alla drömmer om;)

Nä nu ska jag ta och surfa vidare! Hoppas ni alla haft en bra påsk!
Kramar från luften någonstans i Europa!


RSS 2.0