JULDAGEN!!!

Hej gott folk!
Idag har de varit en proppad dag (lr igår blir de ju.. kl är en bit över midnatt!) Steg upp runt 09, åkte till stallet och höll lektion för Hilda o Lydia! Emil har börjat bli grymt fin nu verkligen! gud ändå:) man blir sugen på o rida när man ser den ponnyn!:)
Efter de åkte jag till mamma på en sk "efter-dagen-lunch" ha,ha, kan även kallas julmat:) alla dessa rester till förbannelse! men de e grymt gott å andra sidan! Jag har nog svårt att föräta mig på julbord.. mmm, de finns liksom så mkt och välja på!
Efter min lunch så drog jag hem, duschade, piffade (som nicklas så gulligt kallar de) han är så söt när han säger: "hur länge tar det för dig o piffa?" lr "gå och piffa nu så vi kan åka sen!" ha,ha.. de låter bara så kul på nå sätt:)
Ja och sen blev de ju tjejfest hos erika!! Grymt mysigt o gud vad många cider jag fick i mig:) Spelade, sjöng, surrade o hade så gärna suttit där hela kvällen, skvallra, diskutera och ha de bra! Men sen blev det utgång på sparta! grymt mkt folk måste jag säga och de var så skoj o få träffa allt folk, från klassen, stallet osv! rena rama kramkalaset! Man mår som bra av de:) går mest runt o ler! Dansade på till kl nästan var 01, då åkte jag hem (innan rusningen kom igång så nicklas var ledig!) man får ju lov o vara smart!
ja så nu sitter jag här, kl är halv 2, nicklas lär jobba minst 2 timmar till! tror jag ska slå på en film, äta lite godis och dricka massor med vatten så kommer jag må som en kalaspingla imorn!

TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK KVÄLL!!

Hade ingen bild från kvällen så Jag bjuder på en från halloween 2009 (joel o karin e såååå söta:)



//Emma

Kommentarer
Postat av: Emme

Ja de är nog bäst att du gör det!! =)

Jo nä, men får se hur de blir me dedära, flyttar ju dit jobben finns och jag har ju NOLL kontakter i Älvsbyn + David i Brändön... Så får se hur de blir.. :/ Men skulle inte vara fyskam att ta tag i hästarna igen!

2009-12-26 @ 19:44:57
URL: http://emmeee.blogg.se/
Postat av: karin

haha snygga vi är.. å vad rolig nicklas är :D tack för igår, jääätteroligt var det :)

2009-12-26 @ 23:56:08
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0