Min drömresa DEL3

Resan till Tampa Bay tog inte så lång tid (dryga 4 timmar.) Vi reste ju ändå genom nästan hela florida men de e otroligt fina vägar (om än sjuuukt tråkiga) ni vet när man ser filmer med vägar på flera mil bara raksträcka, inte en bebyggelse bara "öken", exakt så var de att köra större delen av vägen... ha,ha.. så har man testat på de oxå!:)
Väl framme i Tampa hittade vi arenan rätt fort, parkerade i p-huset och så gick vi runt lite i stan i väntan på att ishallen (St times Forum) skulle öppna! Tampa Bay var otroligt fint och skulle gärna se mer av den staden en annan gång!
Här nedan ser man en del av arenan som rymmer över 20000 pers! mäktig om man jämför med lilla coop! till o med globen är liten i jämförelse så då fattar ni hur gigantiskt den var:)


Ja när väl arenan öppnade så var vi snabbt på plats, de första 1000 personerna fick sig ju en snygg lunch/frysbox typ.. blå med Tampa Bay logga på:) så vi fick oss varsin! inte illa!
Sprang runt lite i arenan innan matchen.. toh miljoner år att traska runt (ha,ha) sen hade dom rulltrappar o dyl därinne:) de ni, annat än lilla coop:)
Här nedan är en bild på arenan invändigt! Flera våningar!!


Själva matchen var sjukt grym! hur roligt som helst och se riktigt hockey! NHL, världens bästa liga! dessutom har ju Tampa 2 svenskar (en äkta norrbottning Mattias Öhlund och så Ö-viksbon Vicktor Hedman) de var både jättebra och man njöt mest av alltihop! Publiken var rätt usel, de har ju ingen klack som i elitserien! men NHL hockey är Abslout ett måste för alla hockeyintresserade! skulle vara skoj o se något av de riktiga topplagen (typ pittsburgh lr deitrot) men de får vi ta en annan resa:)
Denna bild här ned prydde en stor del av arenans utsida.. och svenska Mattis Öhlund (från norrbotten) är längst till vänster!


Efter matchen (gick till straffar förövrigt där Los Angeles Kings vann) så fick vi se en sudden match till o med, extra bonus för pengarna:)
Ja efter matchen så begav vi oss mot hotellet där vi skulle bo under vistelsen på Disney World.. de tog dock ett bra tag då vår GPS som vart så bra hela vägen ledde oss till fel Radisson hotell! så efter en hel del mil och snurranden så hittade vi vårat otroligt mysiga hotell! kl var dryga 01 på natten när vi baxade in bagaget i rummet, och stöp i säng:)
Hotellet (Radisson Orlando Celebration) var förövrigt ett jättefint hotell med två dubbelsängar (vilket verkar vara rätt vanligt i usa.. KINGSIZE sängar som de så fint heter!) poolen var superfin med vattenfall, varmvattensbubbelpool och lite åkaktraktioner:) Inte helt fel!


Imorn blir de nog att skriva om Disney World och alla upplevelser där! Lär ta ett tag, måste verkligen gräva i hjärnan för alla minnen:)

//Emma
Trackback
RSS 2.0