Min drömresa DEL4

söndagmorgon den 15 november.. vaknade redan kl 07.. hysteriskt pigg (lr mer förväntansfull kanske) åt frukost innan vi kastade oss i bilen och åkte mot Magic Kingdom!! För att förkara lite kort så har består Disney World av 4 parker, det är Magic Kingdom, EPCOT, Disney Hollywood Studios och Animal Kingdom!
Vi valde att börja med Magic Kingdom som är den allra första parken som byggdes. De är här man träffar Musse, mimmi och alla de andra, askungens slott finns oxå och en massa roliga och mysiga karuseller!

Såhär såg de ut när vi kom och körde.. de ryser i hela kroppen när man kör igenom.. obeskrivligt!


Betalade för 3 dagar med Hopper pass (dvs du får gå mellan alla disneys parker hur du vill! rekommenderar alla som ska hit att lösa de.. de kostar lite extra men är abslout värt de!)
När vi betalat in oss fick vi sätta oss i ett tåg som går i luften.. sen fick man åka dryga 2 km innan vi kom fram till Magic Kingdoms portar! Känslan var magisk! De första vi gjorde var att gå runt lite och bara titta men insåg snabbt att me tanke på storleken på parken är de bättre att åka direkt då vi ser något vi vill åka!
De första vi hoppade på var en töntig Toy story skit som var sjuuukt KUL! ha,ha.. man skulle skjuta ned en mamma monster och jag vann över nicklas!! (Man åkte i en liten vagn in i Toy Story världen och där blev man attackerad av dessa monster. då skulle man ta sitt skjutvapen och döda dom.. jag prickade fler än nicklas och vann alltså! he,he.. =)
Efter de kom vi till Space Mountain som är en berg och Dalbana i mörker! He,he.. jag var liiivrädd i början!! men de var en upplevelse som heter duga!

Här nedan en bild på berömda Cinderella Castle!! MAAAAGISKT:)

Åh allt var så jätteroligt i detta land! Åkte en vattenbana med bror kanin (hette splash mountain) och JA, man blev rätt blöt:) ett tåglok i lite westernstil (en berg o dalbana) som hette Big Thunder mountain railroad! sätter in en bild här på just den sistnämda (här är bara en liiiten del av banan men ni ser hur snyggt uppbyggt allt är! de e så otroligt verkligt:)


Åh de var verkligen magiskt.. ha,ha, upprepar mig bara! känns de som! sätter in lite bilder och skriver lite ovanför dom så får ni själva se och njuta! en bild säger ju mer än 1000 ord!

här har Kalle, Musse och comp ett uppträdande...



och så kom Peter Pan med Kapten Krok och var med i showen..


söööta Mimmi...


sen Åt vi lunch på Lady och Lufsens Restaurang (Tonys Restaurang) jag åt de självklara valet (spagetti och köttbullar) ha,ha.. fast de var inte direkt någon favorit då deras köttbullar inte smakar som i sverige!


En underbart härlig bild från parken.. grönt och härligt med slottet i bakgrunden!

Här har vi Musses hus!


och såhär mysigt var det inne i Musses hus!


avslutar bilderna med denna söta bild på buskar klippta som musse och mimmi=)




Magic Kingdom kan bara beskrivas som magiskt, sött och alldeles underbart! Inte ett speciellt spännande ställe då de är mkt lämpat för små barn men finns ju några bra karuseller för de vuxna, och jag ÄLSKAR ju bara disney och alla deras gulliga figurer så jag Älskade nog denna park mest av Disneys 4 parker!

Imorn ska jag skriva lite om Epcot som är Disneys Framtidsland!:)

//Emma

 

Trackback
RSS 2.0