En lång och rolig helg!

I fredags hade vi seminarium.. de satt som en smäck.. och roligt var de till o med=) Jag hoppas fler seminarium blir så roliga:)
Lördag blev en lång dag. steg upp 06, åkte och jobbade i luleå 07.. de e alltis så kul o sälja måste jag säga! kom hem först 19.30.. då var de bara direkt upp till stallet, rida pärlan som var otroligt sammarbetsvillig från start ute längst avaträskv=) Efter min ridtur blev de årets snabbaste dusch.. en kam genom håret och sen iväg till Erika och Tommy. var ändå där 21.30 så jag måste säga att jag var rätt snabb ändå (eftersom jag åkte från stallet 21)
Blev kvar hos dom oich surrade till nästan 01!! <karin var ju oxå där så de fanns hur mkt som helst o snacka om! o så kul o se gänget igen=) hoppas på fler sånna sköna kvällar måste jag säga:D

Söndag blev de lite sovmorgon.. eller ganska mkt.. 08 steg jag upp. åkte och jobbade men vi var hemma o hade packat upp i affären redan 16.30! så då kom Sollan med skrovmål från frasses vilket var otroligt gott, men de har blivit mkt hamburgare i helgen=) både lunch o middag på lördag och så middag söndag, ha,ha,ha! jaja, vi får vara nyttiga nu i veckan istället=)
Efter middagen åkte jag till ridhuset och hade träning för robban! Ja och de gick jättebra! förutom framhoppningen för då var jag inte riktigt igång=) men Robban sa när jag hoppat färdigt: "alltså detta är en av de finaste hästar jag sett här uppe.. ja förutom mina egna då, ha,ha,ha" så de var roligt o höra.. men hon e ju så fin!! o nu när hon börjar bli så stark oxå!!:D


Nu e de måndag, jag ska köra nicklas på jobbet och sen ska jag till stallet. efter de blir de o plugga nästan heeela dagen!=)

Kramar //Emma


Kommentarer
Postat av: karin

var superkul att träffa dig igen :D :D

2010-04-12 @ 12:09:29
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: karin

och tack tack förresten ;D

2010-04-12 @ 12:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0