Påsk påsk!

Idag steg jag upp tidigt o åkta med Sara V till stallet o red ut! precis som förr i tiden! de e så roligt att hon e upp, om än bara till måndag.. sen e de ju inte så länge till juni nu.. typ 2 månader! så ses vi igen=) HELA sommaren dessutom!:D

Efter de hade jag en underbar filmdag fram till lunch=) såg 2 gamla goda svenska filmer.. FUCKING ÅMÅL och VINGAR AV GLAS... ha,ha,ha.. på VHS dessutom, men de gick bra.. shiiit vad dålig kvalite motför dvd o blueray bara! =) rätt dålig film den där åmål.. hade glömt bort att den var sååå kass:) vingar av glas däremot.. skarsgård e ju guden själv e filmen så tja.. man har ju nått att fästa ögonen på om man säger så iaf=)





Sen har jag o Nicklas vartit ute på promenad. de e så otroligt fint, bara 150 m från huset (mot a-träsk) finns en skoterled, underbart vacker o bra och gå där.. så vi gick in till korsträsk efter leden o sen fortsatte vi vidare=) igår gick vi åt andra hållet så vi hamnade i lillstrand o fortsatte där. superhärligt, lite mer än 1 timme båda dagarna! de e så skönt när vi för en gång skull e lediga samtidigt!=)

Ikväll har vi haft påskbuffe hos min kära mamma! Mmmm:) mätt o belåten e man!

Kvällen nu ser lugn ut.. ser lite hockey, slappar.. blir nog en tidig kväll.. som alltid då=) har blivit värsta morgonmänniskan o somnar typ 23 varje kväll:) gode skönt iof! dagen känns så mkt länge när man har förmiddagen att använda sig av oxå.. man e mer effektiv då än på kvällen!

Imorn ska Mikaela och Sara komma till affärenså jag har lovat öppna ifall dom vill handla nå=) snacka service här liksom! röd dag o allt, ha,ha!

Nej ha de så fint!!

//Emma

Kommentarer
Postat av: karin

ja det måste vi göra!! idag ska vi till mormor och imorrn far vi till fjälls och blir där några dagar..men snart :) till helgen borde vi ju hitta på nå! sen pratade vi om att dra ihop en fest snart :D

2010-04-04 @ 08:57:28
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0