Hemma från utlandet!

Hej!!

Nu är man hemma igen. 1 vecka i Grekland och Zakynthos.. Känns superbra! Har vart en otroligt rolig och underhållande resa! Hunnit med de mesta man "ska" hinna med på denna ö.. dvs de kända sakerna
1. Blue Cave
2. Vraket "smugglers wreck"
3. Havssköldpaddorna
4. simmat in i grottor ute i havet.. en grotta blev jättemörk och jag fick en mkt obehaglig känsla.. lite skräckfilmsscenario över de hela..;)

Ja o så han vi med 2 vattenland (vi hamnde på fel så var där en stund och sen drog vi vidare med taxi till nästa vattenland=) ni ska få se bilder för de var grymma åkattraktioner=)
Stranden var heeelt otrolig! Nästan bättre än Thailand alltså.. så klart vatten och så fin botten.. man såg botten fast de var hur djupt som helst.. var mysigt o ta trampbåten långt ut i havet o snorkla!=)

Och annars har vi hunnit med o krocka (med bussen på väg till Tsvili) och så har de brinna på ön.. hela berget stod i brand.. jordskalv har de oxå vart! Ni vet de ska hända saker (de e då resor e roliga) ha,ha.. vi kände dock inte av jordskalvet men branden syntes nog på hela ön då de var ett gooode stort område som brann.. dock släcktes de under natten så de var ju skönt dom fick bukt på de!

Maten saknar jag redan.. Tzatsiki och grekisk sallad o Lamm e nog de man ätit allra mest (typ varje dag;) Vi hade ju all inclusive men vet inte hur mkt vi utnyttjade de.. åt då middag ute alla kvällar utom första.. så mkt trevligare. Jag e mkt emot all inclusive på så fina och trevliga länder som Grekland faktiskt är! i Grekland e de ju bara SÅÅÅÅ mysigt att gå omkring på kvällarna, trevliga och mysiga restauranger o mkt shopping o barer=) så ja.. frukost o några luncher intogs på hotellet men annars var vi ute för de mesta på andra upptåg än hotellet=)

Hela skaran e de vänner även nu vid landning.. så de e ju bra man har lyckats hålla ihop hela resan=)

Hotellet var fint.. hela Ön var otrolig.. och jag skulle abslout rekommendera detta ställe till ALLA som vill se ett Vackert Grekland.. dessutom kan man inte klaga på en flygtid på 3 timmar och 10 minuter.. ha,ha känns som ett skämt när man vart iväg på sånna mardröms resor på halva dagar i luften=)

Nej nu ska jag spela lite kort med de andra!

//Emma

Kommentarer
Postat av: Emelie

Och jag är så avundsjuk att jag kan dö....... -.-

2010-08-25 @ 13:38:25
URL: http://emmeee.blogg.se/
Postat av: Karin

Vad härligt ni verkar ha haft det! välkommen hem :D

2010-08-26 @ 22:35:16
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0