Alla hjärtans dag!

Hej hej!

Då var det 14:e februari, alla hjärtans dag.. de har vi firat med Lena kurs och middag med tårta hos mamma! Ja jag o nicklas har inte firat alls:) Lite tråkigt kanske vissa tycker, men varför ska man fira just en påhittad dag som denna? vi kan väl fira att vi har varandra när som helst så denna dag har jag faktiskt ALDRIG firat:) de ni!

Jo red ju för Lena idag, steg upp rätt tidigt åkte upp och duschade Quibbl! Det klart negativa med vita hästar e att smutsen syns:) så vårt superschampo med blekmedel fungerade mkt fint! Sen drog vi iväg till ridhuset då och Lena tyckte jättemycket om henne! Det var så skönt o höra för på nått sätt e Lena en person jag lyssnar så otroligt mycket på! och när hon tyckte om Quibbl ja då var de ju helt strålande skönt! fick lite tips så nu e jag sporrad och träna, träna, träna för o kunna visa upp ett strålande resultat till nästa gång (om typ 6 veckor!!:)

Plugget hänger annars över mig.. de känns som jag kan de mesta.. alltså, man kan ju inte behöva kunna ALLT o lite till för o klara tentan, jag kan de som står att jag ska kunna i studiehandledningen, så jag hoppade de går bra imorn! känns som jag inte vill plugga mer nu.. de ska bli så skönt o komam till tentan, skriva den o så att de känns bra! bara kunna släppa allt sen! så håll tummarna för mig imorn nu gott folk!

//Emma

Tyvärr ingen bild, tog med mig mammas kamera till stallet, men batterierna var de nå fel på.. suck! aldrig blir de nå kort tagna:) får ta o anlita Linda Karlström tror jag=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0