Byta liv??

Tack för frågan men nej tack! trots smärtor och handikapp så e jag så sjukt nöjd med mitt liv just nu! För första gången (ja på hela mitt liv) så känner jag att jag hittat rätt. tagit tag i mig själv, börjat plugga och leva ett liv! Slutat klaga på "vad ska jag göra, vad ska jag bli, jag har inga pengar osv.." ni vet ni känner alla igen er, ha,ha! Så nej detta känns bara fantastiskt! Underbart, de e såhär ett liv ska vara! O sen om något år då e jag utbildad röntgensyrra! Hur roligt som helst!
Så kom ihåg de gott folk, vi e fan inte unga längre (okej vi e inte pensionärer direkt) men ändå, vi måste ju börja fundera på vårt liv o vår framtid!
Så just nu känns allt så bra, jag känner mig lite äldre o mognare, med sambo, hus, studerande och en seriös vardag! Jag saknar inte ens utlandet just nu!!! DET är nog första gången, men ett tecken på att jag verkligen trivs med mitt liv här hemma:)
Så ta tag i er själva, sätt er på skolbänken, fixa er ett bra jobb, nått, men jag har själv insett att man mår pyskisklt dåligt av att bara jobba som vikarie.. ALDRIG veta när man ska jobba eller inte jobba.. aldrig veta hur ekonomin för månaden ser ut! USCH! de e påfrestande!

Sen måste jag ju bara tillägga att jag råkade hamna i universiums BÄSTA klass:)

Nej nu ska jag fortsätta med middagen, bakad potatis med löjromssås för dom som vill (jag) och rökt kött med keso för dom som känner för de (nicklas:)

//Emma


Kommentarer
Postat av: Erika Grönlund

Du får gärna dela med dig av ditt perfekta liv :) Skulle själv vilja ha ett just nu ;) haha

2010-02-11 @ 17:22:32
Postat av: Emme

sv: jo men jag har ju kollat upp mitt konto osv.. pengarna drogs och kom inte tillbaka! :S

2010-02-11 @ 18:11:39
URL: http://emmeee.blogg.se/
Postat av: mamma

Bra inlägg, det här gillar din pluggmorsa. Att studera är både berikande och otroligt kul. kunskap är ju inte tungt att bära, hoppas att fler kommer till denna insikt

2010-02-11 @ 20:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0