här surrar jag om att vara sliten hit o dit!

ha, vilket skämt va.. jag vaknade av mig själv kl 05.50! så då steg jag upp, käkade lite frukost och sen Åkte till stallet, fixade morgonjouren! Så grymt skönt o bara vakna sådär av sig själv före 06! de händer ju inte varje dag:) Då ska ni ändå veta att jag släckte efter 00 så jag somnade ju inte kl 21 igår precis:)
Ja jag står fast vi de jag brukar säga.. vänjer man kroppen att bara sova ett visst antal timmar så lär man sig att sova ordentligt! de tar ju typ nån vecka men sen kommer man in i de.. helt ärligt minns jag inte sist jag sov speciellt länge.. förr sov jag ofta till 11 sådär.. de HÄNDER inte nu!:) Undra om jag börjar bli gammal?:p Fast de roliga e ju att jag går o lägger mig lika "sent" som vanligt.. runt 01 för de mesta! men min kropp har vant sig vid 6-8 timmar och INTE mer.. för de e ju bevisat att alla sömn efter 8 timmar (inte barn då) endast e "lathet" och att man blir tröttare av att sova mer än 8 timmar! jag tror faktiskt på de.. för de e nuförtiden jag e pigg.. förr när man sov till 10-11 de var då man var seeeg o trött när man steg upp!

Nog om detta.. kallt e de idag - 25 imorse här hemma. nu e de bara -18! de e skönt att solen faktiskt värmer upp rätt bra!

Gårdagens OS var en klass för sig! Anna Haag tog silver i dubbeljakten! Åh vad skoj för henne som annars alltid får stå i skuggan av Charlotte Kalla! De både e ju helt fantastiska så de var hon verkligen värd.. Kalla blev förövrigt "bara" 8:a! I hockeyn tog vi en till vinst 4-2 mot vitryssland.. men ni får säga vad ni vill.. detta är INTE bra hockey vi presterar.. får se hur långt de räcker med både vitryssland och tyskland ska vara en ren lek om vi ska ha chans mot ryssland, canada och usa sen!
Bara hoppas de blir bättre helt enkelt:) För laget är egentligen helt klart ett topp 3 lag!

Jag tror jag ska vila på soffan en stund, typ se OTH lr nå.. sen bär de upp till stallet o rida (om de inte e för kallt) och efter de tänkte jag faktiskt sammanfatta lite från veckans föreläsningar i mitt lilla koellegeblock.. renskriva min fantastiska stil:)! Kvällens OS tänkte jag se hos mamma o pappa som e lyckligt ovetande om mitt planerad besök:)

//Emma

Kommentarer
Postat av: lydiasomintegillarskolan;)

sv; du kanske inte sa att du tyckte skolan var tråkig, men jag läser mellan raderna haha :D

men om strålning e cancer framkallande , varför strålar man då för att få bort den?:O det e ju inge smart suck ;D

2010-02-20 @ 18:43:26
URL: http://tavlingsryttarens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0