Nytt år, massor med löften?

Ja nu är det ju som bekant 2010, innebär detta en massa löften? Nej usch, varför ska man ställa massa negativa löften till sig själv. för det är ju det dom allra flesta löften är! Jag ska banta, jag ska börja motionera, jag ska äta nyttig mat, jag ska spara pengar, jag ska och ska och ska! Ni hör ju själv hör otroligt negativt detta är! Varför inte avge nyårslöften med lite possitiv anda!? Jag ska ha ett förbannat bra 2010, jag ska resa, jag ska leva livet! För det är väl ändå de man ska göra?! NJUTA av detta underbara liv vi fått!
Så det är exakt vad jag ska göra.. njuta och leva livet tillsammans med dom i min närhet!!

Förövrigt blir det nog röntgensjuksköterska för min del.. programmet känns lite svårare men de lockar. Dessutom är jag klar och intagen där vilket känns bra. man vill liksom inte leva i nån ovisshet utan hinna börja förbereda sig på vad som väntar! Egentligen, jag vill ju inte jobba med gamla i vården o så.. är abslout ingen sån människa, och kan inte förstå hur man kan tycka de är trevligt egentligen? Men TUR vi e olika.. och sjuksköterska är mycket gamla om man inte specialiserar sig och då har jag minst 1 år till.. nej ju mer jag funderar ju mer lockar röntgen.. samtidigt har just ambulans och akut sjuksköterska lockat en längre tid.. Oj vad detta år svårt! Det som är lite bra är att några av kurserna är gemensamma vilket innebär att jag ganska lätt kan plugga upp kurser o bli behörig som både röntgen och sjuksköterska och de vore ju de optimala (fast då e de ju 5 år i skolan...)
Nej jag ska lyssa på mig själv här i någgra dagar till sen får jag se!
Tråkigt dilemma för er som läser, för mig - min framtid!

Idag har jag mest sovit, blir lätt så då man e uppe mer eller mindre hela natten! Har blivit bjuden på middag hos mamma med en riktigt god fisk (fråga mig inte vad) pressad potatis och löjromssås! Och en fantastiskt god efterrätt som säkert var sjukt onyttig:)
Imorn ska jag se hockey! Längtar riktigt mkt (som vanligt då) och imorn åker även Anders till Holland! Hoppas han hittar ngt:)

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0