jag älskar blommor!

Ja idag har jag o Nicklas o mamma åkt iväg till boden o handlat blommor=) till trädgården då, jag tycker de e så snyggt med rabatter o snygga dammar med blommor o så.. är ingen buskmänniska men älskar blommor med vackra färger (typ roooosa=) ha,ha.. skulle jag vara hemmafru skulle hela trädgården vara full.. för tyvärr syns de ju inte direkt att jag tycker om blommor om man ser vår gård:p för jag har inte tid=) men köpte iaf några fina blommor till krukorna ute, till rabatten o så några till jordgubbsplantor=) dom förökar sig sjukt mkt men jordgubbar e ju så gott:D
Annars har jag bokat tid för Q på kliniken.. både hältundersökning, raspa tänder och ta bort en vargtand så de lär ju ta en stund på kliniken nästa vecka=)

Njuter av ledigheten o har senaste 2 dagarna spelat massa dataspel (backpacker, ha,ha) hur kul som helst fast helt ärligt, nu har jag börjat bli less=) Hade tänkt jobba nästa vecka på polar men i o med allt med Q så måste jag avvakta.. har dessutom många timmar på ÄRF redan så min lön får inte bli hur skyhög som helst för då tappar jag studiebidraget ti hösten!

annars så längtar jag så mkt efter Saaara, ska höra om hon inte har tid o ses nån kväll  här=) o så fest på lördag, med 80-tals tema! måste in till luleå o se om jag hittar nå roliga kläder.. lite färgglatt iaf:D håret får vi se.. jag har ju tur som har lätt för o få en härlig volym iaf o ögonskuggor i mängder av färger har jag verkligen (varför kan man ju fråga sig, men ibland köper man på sig störda saker:)

nej nu ska jag dricka en kopp the och sen väntar sängen!

CIAO

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0