Dagen igår..

går till historien som en av de sämre! fast den var ändå grymt bra:) hm, låt mig förklara lite snabbt.

Började med att stiga upp redan 07, lite småtrött faktiskt. drog till stallet 20 min för att mocka och tog ingen nyckel då nicklas var hemma. Ja så de slutade ju med att jag blev utelåst! Nicklas var på väg till luleå med kund och reservnyckeln var inne i huset likaså min.. Åkt till mamma som tur var har hon ju sportlov. så jag åt frukost och duschade där.
Nästa problem, jag skulle vara i skolan redan 10.. (skulle åkt buss..) nicklas kom hem frå luleå 11.45! Kl 12 tog jag mig in mot stan i totalt snökaos med icke fungerande vindrutetorkare.. (fick ju lov o köra in) de gick ju bra så länge man inte stod stilla med bilen:p
Kom fram till universitetet 3 timmar sent, hittade endast parkering på betalplats men tog den.. sen skulle jag betala.. då slukar maskinjäveln mina pengar för 5 timmars parkering o jag får en lapp med tid för 40 min! suck.. skrev ett argt brev vid sidan om lappen (ha,ha,ha) som tur var fick jag ju ingen böteslapp..:)
Pluggade till 4, åkte in till stan och träffade Emelie! de var grymt trevligt! åt middag ute då och sen in till hockeyn! väl där.. ja jag såg årets första 3 poängsförlust! MIN svit är bruten! jag har hittills i år lyckats pricka in samtliga matcher där luleå alltid fått minst 1 pinne med sig.. faaan!
Så åkte man hem, själv i snöovädret, hemma 23!
så ja förutom att de var grymt skoj och träffa emelie och även linda o så på läktaren (o sen e ju hockey fantastiskt trevligt) så var denna dag inte min bästa..

dagen idag känns betydligt bättre!!
Har pluggat så flitigt de 60 första frågorna (bara häften kvar nu!!!) dessutom har maria öhman kikat på min häst som är 10 ggr bättre än sist:D en behandling.. ja som vi sa.. INGEN djupsnö med en överaktiv häst som denna!
så de kändes skönt, var ju inte så farlgt sist heller, men lite väl öm tyckte jag nog hon var i länd och gaffelbandsfästena.. idag ingenting:)
Men de var som Maria sa, komma från Holland driekt till djupsnön, inte konstigt hennes kropp reagerar!

Har hunnit fika hos sollan, städat huset, lagat middag o plogat mig fram till ytterdörren i snökaoset:) de e tur vi har Styven som skottar.. fiii fan för o skotta alltså.. de e så värt att betala för att någon ska göra de! sliter bara på kroppen på ett dåligt säätt!

Imorn tänkte jag ev försöka ta mig till det lilla ridhuset och kanske skutta litte!

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0