måndag, tisdag och så onsdag idag då..

ja veckorna flyger fram..
Måndagen tillbringades stora delar i stallet, åt lunch hos susanne och sen skrittade jag o cecilia ut 1 timme med hästarna. efter de var jag duktig och smörjde upp allt + fettade in:)

Tisdag tillbringades i skolan från 10-18, sen blev de hockey med simon och emil! Inte tråkigt då vi vann och återigen har allt i egna händer!

Idag har jag knappt hunnit nå känns de som.. städat iof, gått ut med hästen 45 min och lagat en supergod rensteksgryta! Plugga hade jag oxå tänkt hinna med men vi får se.. tänkte iaf gå igenom effektiv och ekvivalent dos innan läggdags, den omöjiga formeln måste in i skallen nu:)

Morgondagen innebär jobb! Ja jag har ju fått jobb varje tors på ridskolan.. hur kul som helst! hålla lite lektioner:) sen blir det hockey (hinner väl bara se sista perioden.. men, men..)

På fredag ska min häst löshoppas o så ska jag hjälpa sus och packa inför tävlingen och i helgen ska jag vara i luleå och sälja hästprylar hela dagarna! ev blir det hockey lördag kväll, vi får se hur de går imorn:)

Nej om man skulle ta och göra sig en kopp the, ta fram studieböckerna och vara seriös en timme eller så!

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0