De här med idol..

.. vad vore livet utan idol?
Jag älskar allt med hela programmet! Jag är så såld på de och denna höst har jag faktiskt sett alla avsnitt direkt och inte behövt spela in eller se på reprisen! Är jag rätt nöjd över om jag får säga det själv!
Ikväll hade vi tema GLASS så vi gjorde Marängsviss och Malin hade med sig tårta eftersom hon fyller år IDAG!=) Så mkt grattis till dig!!:)

Kvällens Idol här hemma var nog faktiskt den bästa TV-soffan-kvällen på hur länge som helst=) De var länge sedan jag skrattat och haft såhär trevligt!! Nästa vecka kör vi på jultema då det är 1:a advent. Har redan planerat in det mesta så boka in er hos oss på en gång allesammans=)

Har haft jätteroligt i skolan hela veckan. I torsdags så fick vi träna på sätta syrgasmask, sätta PVK och lite annat.. och självklart fick vi även agera patienter=) Tror jag har hamnat i århundradets bästa klass... Den halvan jag är i (vi är uppdelade i två halvor) den halvan känns som kompisar man kännt hela livet.. hur skönt är inte det??!!=)

Fått schema för min första praktikvecka som startar till veckan. Går bara ons, tor och fre dena vecka men rätt jobbiga tider. Måste ta bussen 05.30 från Älvsbyn och är inte hemma före 17, men, men.. de ska bli jätteroligt och komma ut på praktik iaf måste jag säga=)

Harry Potter biljetter är bokade! Vi ska faktiskt och se i Boden (de e ju norrbottens största biograf=) hade mkt bra platser kvar jämfört med stora biografen i Luleå.  jag vet redan nu att den kommer och vara helt fantastisk! =)

Nej nu väntar sängen.. herregud kl är över 3 på natten (eller ska jag säga att de är gryning??=) Jag skyller på dessa tokiga vänner som aldrig har vett och ta sig härifrån, ha,ha,ha;)
Tur man har sovmorgon hela helgen=)

/Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0