Husköp i Luleå?

Hej!

Dagen är lördag, Emma har pluggat mikrobiologi och känner att de e en grymt tung kurs vi satsat på;) Dock e de bara bita i de sura äpplet och försöka förstå nått iaf.. har ju någgra veckor kvar så förhoppningsvis ska man börja förstå lite mer så smånigom;p

Annars då. Har haft morgon o kvällsjour i stallet. Oj vad de e stor skillnad på o ha fullt eller halvfullt stall! De går bara så fort på morgonen nu!! Superskönt faktiskt!
Sen har jag och Nicklas kikat på hus i Luleå! Ja vi gick på promenad här under dagen och fick för oss att eftersom vi pratat lite om Luleå o Nicklas har lite planer där för framtiden så tänkte vi att vi kunde kika på dom hus jag hittat på hemnet. Sagt o gjort.. vi åkte iväg för o få oss en blick hur och var dom låg. Insåg oxå fort att några hus var abslout inte som jag tänkt mig;) men då vet man de. Många tomter var verkligen så små (mindre än minst) o grannar till höger o vänster framåt o bakåt.. nej tack!
Men nått av husen e fortfarande fina. Inte för att de lär bli köp nu, men de e bra o vtea ungefär hur priserna ligger och lite sånt! Sen såklart få en uppfattning om var kallaxbyn ligger, rutvik, porsön osv.. Tro mig. Jag är VILSE i Pannkakan i Luleå!


Larsson har vart förbi här ikväll o surrat oxå! O nu e kl på tok för mkt för o sitta här!!

Morgondagen ser ut o bestå av mkt plugg och stalljour på morgonen!

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0