det här med skolan..

ett enkelt frågetecken rätar jag bara snabbt ut genom att säga att jag blivit satt på praktik uppe i övvertorneå i höst o som de ser ut nu så vette fan om jag har råd (rent ekonomiskt) att åka dit flera veckor under hösten.. dessutom är det bara en jävla sketen vårdcentral precis som Älvsbyn så känns inte så vidare kul!
Kollar andra alternativ (men då snackar vi södra sverige) har iaf gratis boende i tex Malmö, men har samtidigt både sambo, hus och framförallt en häst som inte tar hand om sig själv direkt.. nä suck.. de känns inte alls roligt detta, får se hur jag och om jag lyckas lösa de, annars läser jag in kurser men det känns INTE motiverande alls!!

Tröstshoppat en massa film på CDON, bla
*skärgårdsdoktorn (hela serien)
* Beverly Hills säsong 6
* I rymden finns inga känslor
* Hundtricket
* Disneys Ringaren i Notre Dame
* Triologin om härskarringen (har dom ju bara på VHS, kändes som de behövdes en uppdatering=)
* + 2 andra filmer och en bok!

Nej nu väntar sängen.. senaste två dygnen har jag sovit totalt 40 minuter, det e kola i hjärnan och kroppen men så kan de vara ibland oxå... å andra sidan överlever man med lite sömn, om än de inte fungerar så mycket fler dagar än såhär:)
Jaja somnar jag före 21 så får jag dryga 8 timmar innan väckaren ringer=)

//Emma


Kommentarer
Postat av: Karin

Vad jobbigt att du har så svårt att sova.. :/ och praktiken, shit.. kunde du inte ha fått något lite närmare?! Hoppas allt löser sig..! Hästen är det väl någon som vill ta hand om? :) hur länge rör det sig om? 4 veckor?? ÅH Skärgårdsdoktorn!! Jag älskar det :) kikar in på cdon nu, tror jag ska beställa jag med :D den serien måste man ju bara ha!

2011-08-02 @ 23:02:14
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0