En klump i magen..

har sett filmen "The Last Song" ikväll.. den är så fin.. älskar den, har faktiskt sett den ett par ggr, men varje gång måste jag liksom trycka ned den där klumpen i halsen.. den växer sig bara större o större, så nu sitter jag här.. med en nedtryckt klump i magen;) Nää riktigt så illa är det inte, men den e sorlig!

Har innevecka i veckan.. eller innevecka via internet! Så lyssnar på liveföreställningar på datorn.. ser läraren i ett rum o så föreläser hon/han! Jättebra och smidigt! Innebär att man kan göra en hel del annat oxå.. jag har hunnit rensa kyl, frys, skafferi, städskrubben och städat till lite här hemma! Japp, detta samtidigt som läraren pratat om Genus och bemötande.. så här har jag stått med händerna fulla med saker o pratat högt för mig själv: "Japp, så tycker jag med.." eller "Nej, där jag var.. där var de faktiskt annorlunda.." Haha.. kom på mig själv med o stå där o surra... ja tur ingen hörde mig=) MEN.. detta bevisar ju bara att jag är en fantastisk människa som kan göra flera saker samtidigt!!

Imorn är det föreläsning från 08-16.30, undrar vad man skulle hittat på o fixa här hemma då?

--------

Innan jag stänger ned sajten för ikväll, måste ju bara berätta och CHOCKERA samtliga som är här inne o läser att Emma har bakat! Japp, JAG har bakat.. herregud, med måttstock och väckarklocka! Men.. de blev ätbart! Tänk... de trodde man inte om mig!!
Kanske skulle ge mig på o baka imorn.. eller, nää.. såå jävla kul är de ju knappast!

//Emma

Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha :D det är ju kul att baka, vad blev det för nåt?? :D The last song har jag inte sett, borde kanske göra det då! härligt det där med föreläsningar, jag kan se dig framför mig.. :D Tjejer är bra på multitasking.. ;D

2011-12-07 @ 00:47:45
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Simon

Ja nu vet du ju att man kommer förvänta oss att du har bakat inför varje gång man kommer på besök!

2011-12-07 @ 20:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0