vart tog tiden vägen?

shit vad tiden går fort.. inser det ibland.. det är snart 2012! Herregud vad hände med 2011 liksom?
jag har gått skola i 2 år snart.. vi har bott i vårt hus över 3 år! Men vad händer egentligen?
Dessutom fyller jag 25 nästa år! 25 ÅR!!!!!!! Fan alltså, ungdomens tid är verkligen förbi! Det är bara inse, när man är 25 år är man verkligen vuxen på riktigt, då ska man ha hus, familj och karriär.. jaha, och här satt jag och hade? Ett hus iaf=) hahaha, nää de e faktiskt liiiite obehagligt att tiden springer iväg, men jag tror inte heller det går att komma ikapp tiden.. för det kommer hela tiden nya mål, nya planer och visioner..

En av de saker jag insett att jag inte någonsin kommer bli färdig med är resandet..
En annan sak är hästarna..
En tredje är Luleå Hockey...

ja ni ser ju själva.. herregud, jag skulle behöva vara 24 år i ungefär 24 år till tror jag=)

ET semifinalen mot Jokerit idag gick.. inte så vidare bra.. vi förlorade i övertid och får spela bronsmatch imorn istället!

Nä plugg var det egentligen som stått på tavlan, tor och fre.. men då jag inte öppnat en bok sen onsdags får jag skylla mig själv och inse att sena timmen en lördagkväll och hela söndagen får gå åt till just pluggandet... förbannade rapporter, jag är så less.. 5 rapporter, en seminarium och 1 hemtenta väntar och ska in strax baki nyår.. på de har vi redan haft en rapportinlämning + en redovisning.. tro mig de är lite för mycket för en vanlig kurs på denna nivå.. jaja, vi får väl bara le åt helvetet!

Vecka 4 drar jag åter till GÄLLIVARE!!! tjihoooo jag saknar de söta röntgensyrrorna däruppe, och 21 jump street, och larssons goda mat=) ska bli trevligt med 4 veckor till i Gällivare, för sen blir de inget mer där!

Nej plugg var de ja...=)

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0