Hemtenta!

Japp hade en tenta över internet 9-12 idag! Världens fummigaste tenta, men ta mig fan jag fick VG och bara två poäng från fullt! Ja vi fick igen svaren redan i eftermiddags=)
Nöjd kan man känna sig över det!
Såg ääven skid-VM (som alltid) imorn börjar ju dessutom skidskytte-VM så herregud, de e nästan lite tur att Q ska vila veckan ut för jag måste ju sitta framför TV:n hela dagarna! ;) Grymt roligt att kalla och Ingemarsdotter vann guld i teamsprinten! å jag grät nästan i soffan av glädje, jag blir så glad!!!
DET ÄR INTE LÄTT O VARA SPORTFANTAST!=)

Annars är det så varmt här just nu att de bara rasar från taken o rinner vatten överallt;) hoppas all kyla e över.. våren e så underbart härlig tycker jag=)

Igår gick jag (ngt ofrivilligt) 1.4 mil! ja jag gick från syrran o vidare direkt till stallet o sen hem igen.. ngt mör i benen, men hade ingen bil och hästarna skulle ha kväll så då var de inte mer att göra=) grymt skönt väder o så med en iphone där man kan lyssna på allt (valde rix och lugna favoriter) så går allt tokfort ju!=)

Annars har jag hittat detta (roliga?) hus med biosalong, hahaha.. dessutom till ett mycket bra pris i luleå! ja hade jag inte haft hus här hade jag lätt åkt och kikat på det!









hahaha jag ska ha en biosalong i mitt nästa hus;)


/Emma





Kommentarer
Postat av: Erika

Skaffa dig ett hus med biosalong så kommer ja varje helg på "bio" hehe ;) Men tack för din kommentar på mitt blogg inlägg, ja kommer jätte gärna förbi eller följer till stallet med dig :)

2011-03-03 @ 18:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0