Veckans hiss och diss inom "slaget i norr"

HISS

3. De röda tröjorna!! Det är så snyggt när arenan e färgad röd med slutspelströjor, så våga inte kom med annat än de röda slutspelströjorna imorn allesammans (finns ju på arenan för er som ej har=)

2. Alla på sittplats. Ja stå är redan inräknat för de gör oftast ett mkt bra jobb, men när hela arenan e med.. herregud vilken stämning! Man får gåshud!!

1. Luleå Hockey såklart! Att ha tagit sig såhär långt e sååå stort!


DISS

3. Jonas Falhman.. sorry, men är du så trög så du går förbi luleåklacken ber du ju nästan om att få stryk. Att sen vara en "expertkommentator" när du är SAIK supporter uti fingerspetsarna gör ju inte saken bättre när man ser bortamatcherna på tv.. du ser ju fa bara gul/svart..

2. Alla som står på ståplats utan att sjunga. Förra matchen var bra då ledarna gick ut och sa att "alla som inte tänkt sjunga och skrika, snälla ställ er ut på kanterna för att göra plats för de som faktiskt vill sjunga." Ja för vad gör du på fans läktaren om du inte är ett fans? Nä boka en sittplats istället.

1. Alla medgångsupportrar! helt plötsligt har hela facebook börjat hejja på luleå, folk ska o se matcherna och alla låtsas vara sååååå luleåfans fastän de fan knappt vet vad en spelare i laget ens heter. Suck.. gå tillbaka till era lyor och stanna där..

Kommentarer
Postat av: Linda & Valentine

Vart på arenan finns dom tröjorna? Har varit där på några matcher o inte fattat vart alla fått dom ifrån :p

2011-03-31 @ 08:23:51
URL: http://lindakarlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0