11.11.11...???

herregud vilken hysteri över detta datum igår!! Jag blir alldeles matt!! Ett par siffror.. folk som ska göra en massa speciella saker, det ska betyda så mkt och bla bla bla.. nej tack.. vilket skämt!
Fredagen bestod av plugg (även under det "magiska talet kl 11:11..) sen blev det middag hos mamma o pappa och så idolmys som vanligt! Denna fredag var ju även världens bästa SARA med! Äntligen hemma för ett par veckor=)

Annars har Robinson slutat för detta år, med en sååååå värdig vinnare!! Fantastiskt!!

Florida planeras, spekuleras och surras det om 24-7.. rätt roligt om jag får säga de själv;)
Annars.. ja annars så är det mkt skola.. en vecka till i Gällivare, mkt trevligt! Har en vecka i piteå och en i sunderbyn sen e det ingen praktik för min del före v. 4!=)

Jag ska lägga upp lite förslag på olika boenden här till utlandet (för er intresserade) sjuka priser oxå, japp jag veeeet, jag e sjuk jag med.. kan inte låta bli, jag hänger på nätet och kollar resor, hotell, boende, utfykter hela tiden.. innan vi åkt kommer jag ha spenderat fler timmar vid datorn före resan än vad hela resan är i tid;) sån e jag!


//Emma






Kommentarer
Postat av: Karin

Fast lite coolt var det ju allt! Enda gången vi kommer vara med om att alla siffror är likadana.. :) men håller med om att det är knäppt att göra massa stora saker för att det är just ett speciellt datum.. typ förlova sig (som mamma trodde att vi hade gjort, haha) .. då känns det ju lite som att det bara blev så för att det var ett coolt datum. Inte någon större tanke bakom. Och ja visst fick Robinson en värdig vinnare!! Fast det har ju nästan förlorat sin charm, Robinsonfinal på en torsdag liksom, det stämmer inte.. :P

2011-11-12 @ 16:49:03
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0