Vilken fantastisk jul!

Ja vilken fantastisk jul-mellandagar och nyår det varit iår!!
På julafton Var vi med dom man ville vara med.. enda som saknades var brorsan som jobbade i Stockholm..
God mat, underbart sällskap, mys på hög nivå och en hel hög underbara presenter! Jag blir så glad.. detta är nog bästa julen på många många år.. hela dagen var bara så bra=)

Fick på tok för mycket saker=) nästan så man får skämmas;) och precis allt man kan önska sig=)

Mellandagarna har varit bra! juldagen gick i filmen och sällskapets tecken! Med andra ord INGEN sprit, kräkningar och illamåenden;) Var här hemma tsm med Malin, Simon, Stina och Larsson och hade det supermysigt! Såg bla denna roliga komedi:


Mellandagarna gick annars i ett trevligt tecken där vi bla hade lilla julafton (fick ett spel "det borde man ju veta") och så har man bara umgåtts och haft det trevligt! Sport hör ju oxå till, både TOUR DE SKI och JVM + elitserien då=)

Nyårsafton firades med Niklas, Andreas, Mattias, Simon, Karin, Sara, Malin och så mig själv såklart!! God mat, trevligt sällskap.. ja behövs det så mycket mer egentligen? Vi spelade spel, surrade till efter 04.00 på morgonen då alla (utom larsson o hedblad) sov över! Jag och Simon + Malin (ett tag) såg JVM och vilken match!! Somnade först efter 07.00 och vaknade 10.30, lagom mör och pigg!!=)
Men.. trött gick de ju knappast och vara för vi åt ju frukost framför TV:n och såg Aladdin!!! Huuuuur hög mysfaktor som helst!

Ja ni får ursäkta mina "mys" ord, men jul-nyår har varit som ett stort myskalas=) På morgonen hade ju även alla (som äger) en one piece så det var verkligen inte uppklätt;)

Nu är det snart trettondagsafton! Shit var tog tiden vägen?

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0