Ett väntat men oväntat besked..

Hej!
 
Tisdagen är till sin ända..denna dag sprang verkligen iväg. Steg upp rätt tidigt (06.30) för att åka till Piteå och göra MR över bäckenet. Var betydligt jobbigare än jag trodde att ligga så stilla på rygg i 30 minuter.. satan vad ryggen värkte, men fick de ju överstökat och dom var nöjda över bilderna så=)
 
Väl hemma (10.00) åkte jag till stallet och tog ut mina hästar i hagen, fixade och pysslade på i stallet till kl 13.00, sen åkte jag hem till mamma och åt lunch! En räckbaugette och hemmagjord rabarberkräm, mmmm=)
Såhär söt var fölis idag:
 
Väl hos mamma runt kl 15.00 ringer min mobil och det är överläkare och spcialist på MVC Åke som ringer mig.. hinner verkligen fundera vad han vill då jag ska till honom om prick en vecka.
Han säger att svaret på MR undersökningen kommit och kort och gott finns det inget att diskutera. Mitt bäckenmått ligger på 29 cm.. normalt är minst 34. Dessutom är det så mycket förhårdningar kring fogarna och på många delar av bäckenet att det inprincip är helt otöjbart. Förutom detta är även svanskotan fastsatt i ryggraden och inte längre rörlig.. så ja det finns verkligen inget alternativ, Det blir kejsarsnitt.
Kändes tråkigt samtidigt som jag kanske förstått de rätt länge.. Men det viktigaste är ju faktiskt inte HUR barnet kommer ut utan säkerheten för både mig och min bebis. Dessutom kan jag väl skatta mig lycklig som faktiskt kan bli gravid med tanke på vilka smällar denna skada bidragit med.. så jag ser ljuspunkten i detta fastän jag såklart önskat att jag kunnat föda normalt!!
 
Kvällen bestod av en supergod 3 rätters middag hos bästa Susanne med Nian gänget!! Såå trevligt!
 
Så nu sitter jag här, kl har passerat midnatt, jag är rätt trött i knoppen och ryggen så ett par timmars sömn innan jag drar till stallet är väl bara på sin rätt tror jag=)
 
//Emma
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Men vad skönt att du äntligen fått veta iallafall. Som du säger, det viktigaste är ju säkerheten för dig och lillknodden. :)
Så himla söööt lilla fölis är!!! :D
Kram! <3

2012-07-04 @ 22:46:20
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0