En dag i Luleå!

Idag har jag ju varit med mamma till Luleå där hennes ena katt kastrerats! Gick bara bra för honom, men under tiden som han var på djursjukhuset passade vi på att shoppa lite både på storheden och inne i stan!
Själv fyndade jag inte så mkt, tittade på lite barnkläder men inget som föll mig i smaken.. helt ärligt har jag också en hel del nu (vi överlever liksom första veckorna=)
Ett te på theshoppen fick däremot följa med hem! Stinas The heter det och är sagolikt gott. Köpte bara 1 hg av det sist men trots överflöd av tesorter i detta hem kunde jag inte låta bli och köpa 2 hg till! MAGISKT=)

Köpte även denna olja, som är till för lilla magen.. börjar ju vara lite spänt ändå, och den växer ju på i rasande takt så satsade på och köpa en ordentligt olja framställd just för gravida! Har hunnit smörja två ggr på magen och känner redan hur mkt mjukare huden blivit=) Smakar de så kostar de ju oxå tyvärr. tyckte denna lilla burk var väl dyr men å andra sidan så kan de väl få vara värt de=)


Annars blev de bara lite småkrafs=) Lunch åt vi ute på en restaurang som heter Köpmannagatan 16! Kan starkt rekomenderas! Suupergod lunch åt jag (Stekt strömmingsflundra med potatis och nån sås/sky!) En mkt fräsch och fin restaurang med supergod sallad till maten och en trevlig atmosfär! Inte så gigantiskt stort eller hysteriskt med buffé!

Hemma på byn igen svängde vi förbi gårdings och handlade Trallrent, träolja och verktyg så nu jävlar e jag redo att rengöra och olja in både altan, bron och utemöblerna! Så snälla sol-kom fram!!!

Nä nu ska jag göra något jag inte gjort på minst 1 år.. jag ska slå igång Sims 3 på datorn, hahaha ska faktiskt bli grymt skoj=)


//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0