Florida Del 2....

inlägget skulle kommit upp igår men verkar ju ej ha gjort de..

Mot Orlando!!!!

Ja efter vår vistelse i Ft.L lämnade vi så kusten och åkte upp mot Orlando för 8 nätter i egen villa!!
På vägen passerade vi denna jättesjö som killarna promt skulle se på! Själv tyckte jag den var as tråkig, men nu kan man ju säga att man sett den iaf;)
Ja sjön är ju denna sjö som syns på kartan, heter Okeechobeesjön, och är tja.. rätt stor faktiskt=)




Ja här är en bild på denna "fantastiska" sjö, stor var den men så mkt roligare än så var de ju inte!!


Efter många mil i bilen (drygt 40 mil) så kom vi äntligen fram, hade då tvingats till "nöd-kiss-paus" efter en öde väg med palmblad o stickande buskar, hahaha.. fy fan vad vi skrattade!!=)

Villan var ungefär sååå fin som man kan tänka sig, eller vad sägs om 5 sovrum, 5 badrum + en toalett, egen pool + jacuzzi, kök, matsal, vardagsrum, garage, tvättmaskin o dyl! Perfekt för oss och billigt o bo verkligen!!!

Ett par bilder inifrån huset..




Poolen och jacuzzin!


Gatan vi bodde på..


och vårat hus såklart!!


Första kvällen i Orlando åt vi på en buffe restaurang som heter Golden Corall. Sist vi var i Orlando (jag o nicklas) bodde vi drygt 5 minuters promenad från denna restaurang som har massor av rätter och välja bland! Och förutom god mat, massvis av desserter och dyl så har dom ju detta:


Ja fy fan alltså, en gigantisk CHOKLADFONTÄN!!!! och i denna kunde man bla doppa färska jordgubbar och lite annat sått o gott! Sinnesjukt gott, ja bland det godaste jag åt i USA.. haha om man nu kan kallas de mat;) Men fantastisk dessert iaf=)

//Emma
Trackback
RSS 2.0