MVC idag då!

Hej hej!

Idag har jag faktiskt inte städat nått alls. har bara packat in skrääp i bilen och kört bort de, men i övrigt har både dammsugare och skurtrasor fått vila=)
Pysslat med lilla Q i stallet, hon däremot hade nog hellre stått i hagen än blivit borstad, lite smågrinig idag (hormonerna som spökar;)

Har varit på mitt v 20 besök hos BM idag på MVC!! Är ju i v20+5 nu (v21 alltså)
Hade mycket fina värden, vilket jag trodde oxå då jag mår så bra!! Mitt järnvärde hade bara sjunkit från 125 till 120 så vi skulle avvakta med tabletter och försöka äta järnrikt istället, får vi se vad nästa besök säger=) Jag tycker ju de e roligt o ta provet, stick i fingret o sånt.. konstigt men jag tycker de e kul=)
Mitt blodtryck har ju grävt sig fast på 100/60 som jag minns att jag hade redan på sjukhustiden från olyckan! Och både vid inskrivningen och nu v 20 ligger det på samma! Är ju skönt att de e bra=)
Vikten då.. ja vad ska man säga, hahaha hade lyckats knapra mig upp till +0.4kg tjihoo=)
Däremot fick jag veta att jag har en MYCKET stor livmoder.. då snackar vi inte liiite större än normalt utan den var tydligen enorm!! Blev lite chockad faktiskt men jo den täcker hela jävla vägen alltså.. REDAN! Så min BM varnade mig för att det finns en rätt stor chans att jag kommer och få en mycket stor mage! Haha, ja än syns de då inte, och jag tror som inte den kommer bli så stor men vem vet... ;)
Bebis mådde bra, hjärtljud på 140-144 ca.. =) Däremot var det (precis som på UL hos specialisten) ett riktigt litet energiknippe. fick flytta ul maskinen som man lyssnar på hjärtat med 5-6 gånger för att den lilla bebisen mest snurrade runt och gjorde allt för att inte vara med;)

Så för min egen skull skriver jag här lite info (kul o titta tillbaka på)
v11+2
Blodtryck: 100/60
Järnvärdet: 125
Vikt: inskrivningsvikt så 0.0kg
Bebis hjärtslag: ca 160

v20+5
Blodtryck: 100/60
Järnvärdet: 120
Vikt: + 0.4kg
Bebis hjärtslag: ca 140-144

Då är det återbesök om drygt 4 veckor, den 27 april! Kul! Då ska magen börja mätas oxå=)

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0