Rutin ultraljud idag!

Ja idag har jag och Nicklas varit till Sunderbyn på ett rutinultraljud! Mycket spännande, var lite nervös innan, fastän jag sett lilla bebis för bara ett par veckor sedan. Allt såg då fortfarande superbra ut! En stor fördel o utbilda sig inom vårdyrket (o även röntgen) för hon surrade mycket Latinska termer med oss;) Fast jag hakade på rätt bra!
Kul och se iaf, sist var ju den lilla filuren skogstokig, idag låg h*n och sov drygt halva undersökningen, sen blev de lite fart igen!
Blev flyttat men inte så mycket faktiskt, från 6 augusti till 10 augusti så jag går faktiskt in i v 20 imorn! Känns ju bra måste jag säga=)
Ska ringa min söta BM på måndag och boka tid för koll under nästa vecka.. trodde ju jag skulle bli flyttad typ minst en vecka men icket;)

Haha, ställde mig på vågen imorse, bara för att liksom. och nu ska ni få höra de sjuka, enligt min våg har jag GÅTT NED 0,3 kg sen jag var i v.11.. hm, tror min våg e lite ute och cyklar! Man bör ju ha gått upp typ mellan 2-4 kg så jag tror knappast jag minskat i vikt.. framförallt inte som jag tryckt mat till höger o vänster=)

Nej nu ska jag åka till min syster och hoppa ned i hennes supersköna och duperdjupa bubbelbad (fast utan bubblor då) sen blir det hockey ikväll och imorn ska jag till Piteå och hänga med Sara och snacka en massa bebisstrunt=)

//Emma

Kommentarer
Postat av: Sara

haha själv har jag gått upp minst 2kg sen vecka 11. tror kanske till och med det dubbla :P törs inte ställa mig på vågen snart haha :P

2012-03-16 @ 20:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0