Lite ordning här hemma!

Igår städade jag upp nästan hela huset.. ser mer ut som ett hus och inte ett kaos nu iaf! Känns skönt! Nu ska bara barnrummet börja tömmas.. det är sååå mycket skrot och saker därinne så vet inte riktigt vars jag ska börja! Idag tog jag iaf tag och gick igenom ALLA papper från skolan.. det är 2 1/2 år.. pappershögen var utan att överdriva 3 dm hög, nu när jag rensat återstår bara ett par cm;)

Fulrummet börjar komma iordning. skruvade ihop TV:n och slängde upp den igår (ja stativet som den ska stå på.. den hängde ju på väggen förr=) Installerade skrivaren så nu har vi äntligen laserfärgskrivare som fungerar dygnet runt här hemma!

IKEA blir det till veckan IGEN, haha.. hurtsen till skrivbordet måste inhandlas, nån form av bokhylla (har två förslag) en smal byrå till walk in closet garderoben och en matta.. kanske nått mer men det k'nns nästan AKUT att få dessa saker så vi får göra färdigt! typiskt att det var slut sist man var in och att mycket inte går att onlinebeställa.. jaja, en anledning att besöka Haparanda, kanske barnens hus oxå=)

I helgen har jag jour i stallet och sen ska jag även vara domare i Råneå på deras ponnyhoppning (på lördag!!) KUL!! Ska försöka träffa lite vänner man inte hunnit se på nån vecka oxå=)

Annars e allt bara fingemang! V 26 är snart avklarad vilket innebär v27! Märks att det börjar växa ordentligt därinne nu! Jag har ökat både i vikt och magomfång rätt rejält;) Fast jag tänker fortfarande inte på att magen är där.. än så länge är det inte ivägen eller tung/jobbig.. fast jag tror det beror mycket på att min livmoder är så stor.. när jag böjer mig ned eller sitter på huk så kan bebis liksom förflyttas och inte "klämmas" vilket gör att magen känns liten. Bara min egen teori, men ibland nä det sitter nått litet ben eller huvud och trycker mot sidan av magen, läggger man handen där så "vips" är det borta och helt mjukt igen;) SÅ jag vet att det finns mycket gott om plats!=) De är rätt sällan jag känner annat än vätska då jag känner på magen!

Ja just de.. tvåsiffrigt har vi traskat ned till! Herregud.. man är gravid 280 dagar (normalt alltså) jag är nere under 100 dagar nu!! Tjihooo säger jag bara=)

Näää, dags och hänga en tvätt!!
//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0